Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Nici un business fara topaz!

Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Dispozitiv semnatura SigLite Backlit LCD SE 4x3 WiFi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22134 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
SigLite Backlit LCD SE 4x3 WiFi - T-LBK750SE-WFB1-R, SUA.

Topaz Wireless Pad permite Topaz - BHSB-R ca semnatura sa fie utilizat intr-un mediu cu WiFi sau o conexiune Bluetooth.

Unitatea de functioneaza cu software-ul existent Topaz si necesita doar un instalator simplu driver Topaz Port de retea si configurare pe PC-ul pentru a finaliza conexiunea.

Comunicarea cu Pad Signature wireless este bidirectional, permitand textului interactiv, grafica, si hotspot-uri pen-tap si casetele de selectare, in plus fata de captura de semnatura. Servind ca virtuale dispozitiv serial, Pad Signature wireless, este de asemenea, compatibil cu utilizarea la distanta (Citrix, Terminal Server, mediile VDI si minereu). securitatea datelor este asigurata de WiFi standard, built-in-uri si protocoale Bluetooth.

INFORMATII BATTERY LIFE-Signature Pad Topaz wireless utilizeaza un litiu subtire de viata lunga.

Polimer baterie, oferind pana la opt (8) ore de utilizare continua cu o semnatura pad-T-LBK766 sau saisprezece (16) ore continu, utilizati cu un T-LBK750 sau T-LBK755 semnatura pad-ul.

Signature Pad wireless vine cu un comutator de alimentare protejat in partea din spate a unitatii, precum si gestionarea energiei incorporat pentru a permite utilizarea pe parcursul mai multor zile, fara reincarcare.

Garantie: 12 luni
http://topazsystems.com/products/specs/wirelesssled.pdf
Trimite mesaj
Din Gura in Gura