Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Academia De HR
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Serviciu retentia angajatilor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Avand in vedere costurile mari pe care le presupune fluctuatia (costuri de recrutare, costul timpului pierdut pana la inlocuirea celor plecati, costuri de formare si pregatire a personalului, costuri de oportunitate si altele), Retentia angajatilor existenti si cu atat mai mult a celor High Potential, reprezinta o prioritate astazi pentru tot mai multe organizatii. Intr-o lume tot mai transparenta in care putem accesa practic lista tuturor angajatilor unei companii pe canalele de Social Media, Securizarea Talentelor reprezinta de fapt echivalentul seifului din banca.

RETention INterview reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de prevenire a plecarilor angajatilor existenti prin instituirea unui dialog periodic, sincer si onest intre Consultant si Angajatii companiei. Discutam cu acestia despre starea lor de spirit, nivelul de satisfactie, conditiile de munca, leadership si alti factori importanti cu rol de/motivator.

Asigurand confidentialitatea completa a discutiilor si inlaturand bariera psihologica care apare firesc in dialogul cu HR-ul intern, identificam precis si punctual factorii de risc si zonele problematice inainte de a fi prea tarziu si oferim solutii concrete si eficiente pentru rezolvarea lor.
Din Gura in Gura