Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Academia De HR
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Solutii de sourcing si atragerea candidatilor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tot mai multe companii intampina dificultati in recrutare deoarece bazinul de candidati disponibili si interesati este tot mai redus. Cine sunt candidatii de care avem nevoie si unde ii gasim? Mai este de ajuns sa plasam un anunt de recrutare pe site-urile specializate? Cu certitudine nu, a fost o modalitate eficienta cat a fost dar pe o piata marcata de concurenta acerba pentru candidati de valoare deja trebuie sa apelam la canale alternative de sourcing! Recrutarea s-a schimbat, este nevoie de metode noi!

Si totusi cum atragem candidatii de care avem atata nevoie? Este nevoie de solutii creative si de abordari necoventionale pentru a castiga razboiul pentru talente: a plati mai mult nu este o solutie sustenabila!

Reconsideram si reevaluam vechile surse de candidati si mai ales indentificam zone si modalitati noi prin care sa atragem oamenii de care compania are nevoie. Refacem anunturile de recrutare in moduri mult mai atractive, regandim imaginea companiei in relatia cu candidatii sai, construim punti si poduri catre acestia, proiectam campaniile de comunicare, adresam atat piata activa cat si piata pasiva!

Daca exista candidati. impreuna ii vom gasi!
Din Gura in Gura