Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gurucad Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs Catia V5 | Modelare 3D | Proiectare mecanica 3D + 2D
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ati urmat deja un curs de Proiectant Mecanic Catia V5 si totusi nu puteti executa un proiect complet intr-un timp scurt pentru ca ati invatat doar sa folositi niste comenzi din Catia V5 si nu un proces de lucru complet, gen workflow?

Acest curs online, CATIA V5 Proiectare Mecanica Basic, are la baza modulele Infrastructure, Sketcher, Part Design, Assembly Design si Drafting din CATIA V5, acoperind atat partea de modelare 3D, cat si cea de 2D, si ajuta studentii, inginerii si tehnicienii sa devina specialisti in proiectarea pieselor mecanice si crearea datelor necesare in CATIA V5 pentru fabricarea pieselor mecanice printr-un proces complet, dovedit practic si dezvoltat de GURUCAD in 16 ani de lucru in proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW si Audi. Prin urmare, acest curs se bazeaza pe experienta practica si nu pe pura teorie.

- Programa de curs:

Modulul 1: CATIA V5 Infrastructure
Modulul 2: CATIA V5 Sketcher
Modulul 3: CATIA V5 Part Design
Modulul 4: CATIA V5 Assembly Design
Modulul 5: CATIA V5 Drafting

- RISK FREE!!! Garantie de 14 zile pentru returnarea banilor! Daca sunteti nemultumiti din orice motiv, va vom oferi banii inapoi in decurs de 14 zile de la inceperea cursului.

- Pentru mai multe informatii despre Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - Romania va invitam sa vizitati site-ul nostru:
https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-catia-v5-for-mechanical-designers-online-training-cv5_md_ro_ol_01
Din Gura in Gura