Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Foaie flexibila din grafit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

560 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Foaia flexibila din grafit este o folie din grafit de inalta puritate, cu rezistenta ridicata la presiune si temperatura. Acest material este expandat si consolidat printr-un proces de orientare plana, care ii confera proprietati mecanice adecvate, ca flexibilitate, compresibilitate si rezistenta mecanica.

Foaia flexibila din grafit are caracteristici excelente de etansare, prezinta aceeasi gama larga de rezistenta chimica in domeniu temperaturilor de lucru ridicate ca si garniturile si foliile din grafit de inalta presiune. Printre cele mai importante proprietati trebuie subliniate urmatoarele:
-stabilitate la temperaturi ridicate (pana la 900C) si rezistenta ridicata la soc termic.
-conductibilitate termica excelenta.
-rezistenta buna la presiune ridicata.
-rezistenta chimica la actiunea agentilor chimici, cu exceptia oxidantilor puternici, ca oxigenul lichid sau "aqua regia".

Foaia flexibila din grafit nu este periculosa pentru sanatatea umana si pentru mediu inconjurator. Ea este realizata din fulgi de grafit natural, (100% forma naturala de carbon). Fara indoiala, aceasta este solutia cea mai moderna, ecologica si economica, in conditii de siguranta in utilizare pentru etansari, in industrie.

Foaia flexibila din grafit  este disponibila in  urmatoarele dimensiuni standard:

Tip, grosime [mm] 0,5

latimi [mm] 500/1000

Lungime [m] 50

PRETUL DE 560 LEI este pentru dimensiunea: 0,5 mm x 500 mm x 50 m

Domenii de aplicare

Se utilizeaza pentru etansare de flanse, capace, acoperiri si interfete pentru aproape toate mediile fluidele existente. Foile /benzile de grafit flexibil permit etansarea flanselor cu diametre interioare incepand de la 75 mm in sus. Foaia/banda de grafit flexibil este o garnitura moale, economica si usor de manevrat pentru aproape toate modelele de flanse.
Se utilizeaza si in instalatiile de temperaturi inalte si foarte inalte (2200 grade C), IN VID SAU ATMOSFERA PROTECTOARE, ca si garnituri, elemente de placare pentru creuzete,matrite,etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura