Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pfa Alin
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Vin natural rosu, alb Segarcea
6 lei
Brand
Cabernet ,feteasca regala
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vinul bun ,,Vin de stele,, vin rosu natural Cabernet Sauvignon, Zaibăr, vin alb, Fetească Regală productie 2012, Segarcea, livrat în sticle PET de 5l si 2l sau imbuteliat la sticla de 750ml.

- Poţi face un cadou special unui prieten drag, numeroşi clienţi au dorit să facă o surpriză colaboratorilor sau angajaţilor cu ocazia Noului An, 2013 cu etichete personalizate şi cu mesaj pentru fiecare angajat în parte.

Vă propun un cadou special pentru prietenii sau partenerii dvs. - sticla de vin personalizată de 750, ml, 300ml. (vinul poate fi roşu, alb sau rose) Sauvignon Blanc sau cupaje de Sauvignon Blanc cu Cabernet, producţie 2008, Segarcea.

Prin simbolistica sa, vinul sugerează viaţa lungă împreuna şi momentele de succes. Cadoul va fi cu siguranţa pastrat sau degustat de către prieteni sau partenerii de afaceri, în amintirea noul an.

O sticla de vin personalizată este cadoul potrivit oricarui eveniment (nunta, botez, logodna, zi de naştere, zi onomastică, declaraţie de dragoste, etc.) din viaţa dvs. şi a apropiaţilor dvs.

Puteţi personaliza sticla de vin fie printr-o imagine, fie printr-un mesaj sau chiar amândouă.

Alin,
0742033660
VIZITATI : www.vindinstele.uv.ro
Din Gura in Gura