Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

3 Steps Support SRL

Mai simplu, mai usor, oricand
0724090981,

Despre noi

Trimite mesaj
3 Steps Support SRL
3Steps Support Company (3SS) este o companie tanara si dinamica ce ofera o gama larga de servicii profesionale de consultanta tehnica in constructii si amenajari rezidentiale, industriale si retail precum si project management pentru aceste domenii.

Punem un deosebit accent pe calitatea serviciilor, iar satisfactia clientului este parte integranta a valorilor companiei.

Avem o echipa flexibila, adaptabila, tanara, ne dorim sa aducem experienta acumulata pentru dezvoltarea unei strategii comune de dezvoltare, bazata pe profesionalism, seriozitate si promptitudine, in acelasi timp creand un parteneriat profitabil pentru ambele parti.

Considerand ca asigurarea unor servicii prompte si mentinerea unor relatii comerciale bazate pe incredere, profesionalism si rapiditate reprezinta conditiile fundamentale pentru a dezvolta o retea cat mai solida de clienti multumiti.
Produse si servicii:
project management,consultanta,intretinere cladiri, mentenanta echipamente, curatenie dupa constructor, curatenie generala, curatenie de intretinere, lucrari de constructii, amenajari
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2013

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: 3 Steps Support SRL
Persoana de contact: Dumitriu Bogdan
Adresa: Bd. Aurel Vlaicu, Nr. 144, Cam. 11A
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0724090981
Website: http://www.3ss.ro