Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Masaj anticelulitic abonament 12 sedinte
20012 lei
Brand
Masaj anticelulitic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Masaj anticelulitic - Una dintre cele mai eficiente metode de a trata celulita. Celulita, deşi este adesea privită ca un aspect inestetic al pielii noastre este o afecţiune a pielii care trebuie tratată ca atare de o persoană specializată, kinetoterapeutul, care va folosi creme reductoare profesionale şi uleiuri cu efect anticelulitic.

De multe ori te-ai întrebat de ce cremele “minune” pe care le-ai cumpărat nu au avut efectele scontate. Răspunsul este simplu, Kinetoterapeutul cunoaşte mişcările necesare pentru a te scăpa de “nenorocirea estetică”.
Masajul este alcatuit din manevre mai “dure” si profunde cum ar fi: frictiunile, framantatul, ciupiturile etc. Numai aşa vei acţiona în profunzime, tratând toate straturile te piele afectate. Influenţele masajului anticelulitic asupra organismului se explică în bună măsură prin acţiunea directă asupra straturilor superficiale ale corpului.
Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supleţea şi elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate şi se activează circulaţia sângelui. Trebuie să ţineţi însa cont de faptul că masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare – se acţionează insistent (uneori chiar uşor dureros) asupra zonelor afectate de celulită.
Procedura nu este una plăcută, pielea se va înroşi iar cremele active vor da o senzaţie de discomfort încă din momentul în care au fost aplicate pe piele. Cu toate acestea rezultatele sunt vizibile încă de la primele şedinţe iar durata lor este îndelungată.

Sfatul specialistului

Pentru a avea parte de rezultate maxime în lupta cu celulita specialiştii noştri îţi recomandă să apelezi şi la impachetari la termocuverta cu fango, ciocolată, struguri, ceai verde, portocale sau alge marine. Acestea au rolul de a reduce stratul de grăsime, accelerând distrugerea celulelor grase.
Stilul tău de viaţă are şi el o contribuţie majoră aici aşa că îţi recomandăm să consumi cât mai multe fructe şi legume şi să bei multă apă atât in timpul tratamentului cât şi după încheierea acestuia pentru a păstra rezultatele obţinute.

Doar 200 lei
Din Gura in Gura