Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
123 Fitness
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat de canotaj Waterrower
7161 lei
Brand
WATERROWER NATURAL S4
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aparat de canotaj pentru sali de fitness cu trafic mediu, simuleaza miscarea dinamica a vaslitului, lucrand aprox. 84% din masa musculara este prelucrat si finisat manual in S.U.A., construit din lemn de frasin colorat in varianta stejar laminat, finisat cu ulei danez, cu un impact redus asupra incheieturilor exlude riscul de accidentari, e silentios si relaxant, greutate maxima utilizator 317 kg, greutate totala aparat 30,5 Kg, inaltime maxima utilizator 1,97 m, stocat pe verticala aparatul masoara L-51x l-57x I-209 cm, greutatea e 28 kg gol/45 kg incarcat cu 17l de apa, nivel de acces 28 cm, nu necesita tratament de ingrijire special, functioneaza fara electricitate si se recomanda o tableta de clor in rezervor, o data la 2-6 luni.

Producator: WATERROWER

"Seria Natural este recomandata mai ales salilor de fitness cu trafic mediu (Hoteluri, Spa-uri, Pensiuni, Cluburi de Wellness, Clinici private de Recuperare).

WaterRower Natural S4 este un aparat de canotaj, lucrat manual din lemn de frasin si colorat in varianta stejar laminat pentru a da consistenta culorii.
Fiecare aparat de canotaj este finisat manual prin aplicarea uleiului danez conferindu-i un luciu profund si caldura lemnului.

Lemnul a fost ales datorita proprietatilor sale de inginerie minunate, cea mai importanta dintre acestea fiind capacitatea de a absorbi sunetele si vibratiile, consolidand functionarea silentioasa si fara probleme a WaterRower-ului.

Frasinul, la fel ca restul tipurilor de lemn folosite la constructia aparatelor WaterRower, este un lemn de esenta tare si calitate superioara prin longevitate incredibila, durabilitate si stabilitate dimensionala.
Din motive ecologice, lemnul folosit la constructia WaterRower-elor este recoltat din paduri replantate.

Design: Studio.
Nivelul de zgomot: Silentios si relaxant.
Nivelul de accidentari: Minim. Impactul redus asupra incheieturilor reduce posibilitatile de accidentare.
Metoda rezistentei: Patentul pentru WaterFlywheel simuleaza miscarea dinamica a vaslitului.
Nivele de rezistenta: Rezistenta autoreglabila prin alegerea vitezei de vaslire, infinit variabila, potrivita pentru orice utilizator.

Grupele de muschi utilizate: Aparatul lucreaza toate grupele principale (84% din masa musculara)
Inaltimea maxima a utilizatorului: 1,97m
Monitor pentru puls: Optional (nu este inclus in pret)
Nivel de acces: 30cm

Dimensiunea ocupata la stocare: stocat vertical, WaterRower Natural S4 ocupa L- 51cm, l- 57cm, I- 209cm
Mentenanta: Nu este nevoie de mentenanta. Nu este nevoie de lubrifianti. Adaugati o tableta de clor in rezervor intre 2-6 luni."
Din Gura in Gura