Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Restaurante - Turism: 892 companii
 • Bistrita S.A. din Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de cazare - hotel (49 de camere matrimoniale si simple si apartamente si alimentatie publica -  restaurant(friptura, ciorbe, salate). Firma noastra are un personal de 30 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Bistrita S.A., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bistrita Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Auto M & Company S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Auto M & Company S.R.L efectueaza servicii de alimentatie publica si cazare - restaurant si pensiune (17 camere) - ciorbe, mancaruri traditionale, reparatii si leasing auto, precum si depanare auto. Firma noastra are o echipa de 20 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Auto M Company S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Auto M Company S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Odorheiu Secuiesc Servicii
 • Complexul Turistic Cheile Butii este situat la o altitudine de 1000 m, fiind poarta sudica de    intrare in Parcul National Retezat. El este primul popas pe cel mai popular traseu turistic din Retezat: Cheile Butii - Cabana Buta - Lacul Bucura - Cabana Pietrele iar calatori de prin toate partile gasesc aici gateli romanesti, licori alese, prieteni dragi, odihna, relaxare... Complexul este format din 3 cabane si un restaurant, avand o capacitate de 75 locuri de cazare. Vila Poiana Soarelui ***    are 19 camere duble si 3 triple, renovate in 2008. Toate camerele au bai cu cabina de dus, apa calda, mobila din lemn si sunt decorate intr-un stil clasic - elegant. Cabana Cuibul cu Dor (reamenajata si ea in iarna anului trecut), pastreaza acelasi stil de munte. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.cheile-butii.ro

Targu Jiu Servicii
 • Infiintata in anul 1992, Malidalex Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Barlad, judetul Vaslui. Cu o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de alimentatie publica - cafe bar (cafea, expreso, ness, racoritoare, bere), punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Malidalex S.R.L  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Barlad Servicii
 • Firma noastra presteaza servicii de turism in Delta Dunarii si Carpati. Excursii se realizeaza cu barci cu motor, hoteluri plutitoare, autobuz (toate proprii). Cazarea se face in pensiuni/hoteluri plutitoare de 3 si 4 stele. 99.9 din clientii nostri pleaca multumiti de la nou.

Tulcea Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Ibis se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Tulcea, judetul Tulcea. Firma Ibis Limited S.R.L are o echipa de 27 angajati cu vasta experienta in efectuarea de excursii in Delta, Dobrogea, Carpati, servicii de cazare si transport, hotel plutitor de 3-4 stele, salupe, autocar, microbuze cu 27 de locuri, pensiune. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Ibis Limited S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Tulcea Servicii
 • Infiintata in anul 1992, Supca 2001 S.R.L este situata in Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de cazare in camere cu doua si trei paturi si servici de alimentatie publica - restaurant. Firma noastra are un personal de 40 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Supca 2001 S.R.L. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Supca 2001 S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Ramnicu Valcea Servicii
 • Infiintata in 2000 cu deschiderea unui restaurant de aproximativ 200 mp, la km 0 al orasului Tulcea, iar in 2005 a luat fiinta supermarketul. Firma incearca sa satisfaca nevoile clientilor si sa-si creasca vanzarile. Va asteptam cu mult drag !

Tulcea Servicii
 • Infiintata in anul 2000, S.C. Center Picadilly S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma S.C. Center Picadilly S.R.L. are o echipa de 12 angajati cu o vasta experienta in efectuarea de servicii in alimentatia publica - restaurant, mancaruri gatite, bauturi alcoolice si racoritoare, cafea. Firma mai detine si un supermarket pe Str. Spitalului, Nr 31, Bl 19. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza tuturor clientilor care ne trec pragul. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri, reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta S.C. Center Picadilly S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Tulcea Altul
 • Omicron S.R.L, a fost fondata in 1994 in Ramnicu Valcea, judetul Valcea si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de cazare, servicii de masa, laborator foto, amenajari interioare, lavabile, usi, parchet,jaluzele. Firma noastra are un personal de 19 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Omicron S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Ramnicu Valcea Servicii
 • Balcost Com Srl a fost fondata in 1996 in Piatra Neamt, judetul Neamt si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de peste 51 de angajati cu vasta experienta in efectuarea de constructii civile, vile, case, apartamente, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Balcost Com S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra atat in activitatea de constructii cat si in activitatea hoteliera.

Piatra Neamt Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Plast Mito S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Plast Mito S.R.L va pune la dispozitie servicii de alimentatie publica - restaurant, mancaruri calde, bauturi alcoolice si racoritoare. Firma noastra are un personal de 10 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Plast Mito S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Plast Mito S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Focsani Servicii
 • Sandru Apa Srl., a fost fondata in 2000 in Amara, judetul Ialomita si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Sandru Apa Srl va pune la dispozitie servicii de alimentatie publica si cazare in hotel si restaurant. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Sandru Apa S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Sandru Apa S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Amara Servicii
 • Restaurantul POPASUL DRUMETULUI este ampasat in localitatea Beclean jud B-N intre Dej si Bistrita. Acesta dispune de o sala moderna cu o capacitatede peste 300 locuri, cu doua terase suprapuse a cate 40 locuri fiecare cu program non-stop, organizeaza evenimente precum: nunti, botezuri, majorate, zile de nastere, etc. Nu ezitati sa va opriti din drum de fiecare data cand sunteti in zona. Asteptam sa ne vizitati cand sunteti prin zona si pe site:www.popasul-drumetului.ro

Beclean Servicii
 • Albatros S.R.L, a fost fondata in 1991 in Calarasi, judetul Calarasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Albatros S.R.L are o echipa de 100 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de cazare si alimentatie publica - hotel cu restaurant. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Albatros S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Calarasi Servicii
 • Helin's Trading Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Firma Helin's Trading S.R.L are o echipa de 65 angajati cu vasta experienta in efectuarea de transport persoane, servicii hoteliere, servicii alimentatie publica - restaurant, comercializare produse alimentare, zahar, dulciuri, bauturi racoritoare si alcoolice. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. In cadrul companiei Helin's Trading S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Rares Grup S.A este situata in Botosani, judetul Botosani. Compania Rares Grup S.A efectueaza servicii de cazare si servicii masa (hotel si restaurant)Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. In firma Rares Grup S.A este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Botosani Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1978 si este situata in Onesti, judetul Bacau. Cu o echipa de 80 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de cazare si alimentatie publica - restaurant, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Trotusul S.A se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Onesti Servicii
 • Complexul Turistic Cornul Vânătorului este situat in inima padurii Trivale, in liniste plina de vegetatie si puternic ozonata, la cca. 800 m distanta de Gradina Zoo a Mun. Pitesti si la cca. 800 m pana la schitul monahal din Trivale. Restaurantul Cornul Vanatorului imbina armonios modernul cu stilul rustic (vanatoresc) la care se adauga frumusetea cadrului natural superb al padurii Trivale, care reprezinta punctul terminus al plimbarilor şi antrenamentelor sportivilor in aer liber. In alegerea momentelor de relaxare si destindere, Complexul Turistic Cornul Vanatorului pune la dispozitia dvs. Gradina de Vara, precum şi cele 8 saloane ce ofera posibilitatea organizarii unor evenimente, mese festive, cocktail-uri, intalniri de afaceri, simpozioane, ce pot fi insotite de o lista de bucate cu gustoase preparate din care puteti sa alegeti o mancare traditionala, cu specific vanatoresc sau specialitatile casei, insotite de vinuri din toate podgoriile tarii, servicii oferite de un personal de inalta tinuta. Serviciul de cazare pune la dispozitia dvs.: - 10 bungalow-uri de 3***, dotate cu : T.V., cablu T.V., grup sanitar propriu cu duş; 18 camere hotel 3***, dotate cu : T.V., cablu T.V., minibar, telefon, grup sanitar propriu cu duş ; - 52 camere hotel 3 *** superior, dotate cu : aer condiţionat, minibar, telefon, plasma T.V., cablu T.V., grup sanitar propriu cu cada, duş şi uscător păr.

Pitesti Servicii
 • Pensiunea Luiza este situata ideal pe strada Lunga, vis-a-vis de Biserica Evanghelica Sf. Bartolomeu (cea mai veche constructie din oras-1229) si se incadreaza perfect in stilul arhitectural zonal. De aici se poate ajunge cu usurinta in centrul vechi al orasului. Monumentele ce pot fi vizitate in oras includ Turnul Alb 1494, Turnul Negru sec. XV, Bastionul Tesatorilor sec. XV, Turnul Macelarilor, Poarta Ecaterinei 1559. Dintre lacasele de cult amintim Biserica Neagra, Biserica Sf. Bartolomeu, Biserica Sf. Nicolae din Scheii Brasovului. Recomandam vizitarea zonei Bran-Sinaia celor interesati de mediul rural, turismul montan avand bazele in masivul Postavarul, Poiana Brasov si Tampa. Ziua hoteliera incepe la ora 18:00 incheindu-se la ora 12:00, orele putand fi decalate in cazuri exceptionale. Pensiunea detine o capacitate optima de cazare pentru 34 locuri. Camerele pot fi modulate in single, double sau matrimoniale. Apartamentul este dotat cu bucatarie, dormitor cu pat matrimonial, living si baie cu jacuzzi. Dotari camere: baie cu cabina dus in camere, baie cu jacuzzi in apartament, telefon cu acces intern si international, frigider/minibar, TV prin cablu care receptioneaza peste 50 posturi, acces la internet. Facilitati oferite: plata cu card, parcare interioara mare, seif, receptie 24h. Servicii incluse in pret: micul dejun care se serveste intre orele 07:00 si 09:00 a.m., apel de trezire, asistenta ticketing la transport feroviar si aerian, internet de mare viteza, asiguram gratuit securitatea vehiculelor (categ. B,C,D,E) parcate in curtea interioara permanent supravegheata, programari la saloane de intretinere si infrumusetare, intermediem inchirieri de masini, periodice si jurnale nationale, servicii de secretariat: fotocopiere si transmitere de documente prin fax, primirea si transmiterea corespondentei, pentru copii in varsta de pana la 9 ani nu se percep taxe de cazare. Servicii neincluse in pret: curierat, doctor la cerere, check-out intarziat, transport auto, minibarul se alimenteaza la cerere in functie de stocul disponibil, servicii de curatatorie/spalatorie. In functie de tipul camerei preferat va punem la dispozitie camere single, double sau apartamente la urmatoarele tarife: Single            - 180 RON / camera / noapte Double            - 195 RON / camera / noapte Apartament    - 380 Ron / noapte Va asteptam!

Brasov Servicii