Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Restaurante - Turism: 892 companii
 • Complexul turistic "Adilaur" este situat pe DN 60, la 1 km. de aerop. international Constanta si la 25 km. de litoralul Marii Negre. Restaurantul, categ 2 stele dispune de 2 saloane a cate 100 locuri si 2 terase cu 100 locuri, din care una neacoperita; servire promta si ireprosabila, meniuri diversificate, calitatea produselor asigurata de experienta si profesionalismul personalului. Hotelul, categ.2 stele este format din 3 corpuri, dintre care numai unul functional si anume 56 de camere cu 2 locuri, cu balcon si grup sanitar propriu si cu urmatoarele facilitati: cablu tv, frigider, apa calda si energie termica, room service, parcare. Societatea ofera servicii catering ce constau in preparaea si furnizarea preparatelor la bordul aeronavelor ce opereaza pe aeroportul international Constanta. Pentru desfasurarea acestei activitati, unitatea dispune de o sala special amenajata cu utilaje corespunzatoare, anexe cu destinatie specifica, precum si mijloace de transport proprii. Toate aceste produse si servicii le oferim la preturi/tarife avantajoase si calitate corespunzatoare.

Mihail Kogalniceanu Servicii
 • Sc Mer- Dum Srl ofera cazare hotel Suceava, restaurant de 4 stele - 320 locuri, terasa de vara - 100 locuri, Club, bowling 4 piste profesionale, biliard 8 mese, snooker 1 masa semiprofesionala, restaurant Pizza 200 locuri, catering in Municipiul Suceava - Complex Hotelier Suceava.

Suceava Servicii
 • Societatea are in administrare garsoniere si apartamente, in Bucuresti, Timisoara si Satu Mare. Incepand cu anul 2007 ne propunem sa dezvoltam activitatea de inchiriere in regim hotelier pentru Bucuresti si inchiriere pe termen mediu pentru Timisoara si Satu Mare.

Bucuresti Servicii
 • Compania WEB TOUR s.r.l. a luat fiinta in 2003, beneficiind de experienta capatata in cei 3 ani in care fondatorul firmei a condus, pe rand, echipele de conceptie, realizare si administrare a portalurilor www.romaniantourism.ro/.com si www.profitromania.ro/.com. Astfel a luat fiinta portalul de turism www.pensiuni-vile.ro, specializat in vanzarea de servicii turistice din domeniul turismului rural si ecologic, portal lansat in iunie 2004. Pe langa activitati legate de administrarea acestui site, obiectul de activitate cuprnde si construirea altor site-uri pe internet care utilizeze sisteme de plati-on line, in principal in domeniul turismului. In plus, compania WEB TOUR ofera si o serie de alte servicii din domeniul programarii si design-ului web (conceptie si realizare site-uri de prezentare si comerciale, hosting web si servicii de e-mail), precum si din domenii conexe (software dedicat, tehnoredactare, etc). Incepand din luna ianuarie 2006, impreuna cu agentia Apsa Travel, am introdus un sistem de plati on-line (DotAssure) pt serviciile turistice.

Bucuresti Servicii
 • Hotelul Carmen ****, situat in statiunea Venus, la malul marii, ofera conditii excelente de cazare, alimentatie, alte servicii, pentru petrecerea concediului pe litoralul Marii Negre si organizarea de evenimente: conferinte, training, seminarii, cursuri, team buildings, mese festive. - 99 spatii de cazare in camere duble, single si apartamente, toate cu vedere la mare, camere confortabile dotate cu: aer conditionat, cablu TV, internet, telefon, minibar. - Restaurant, lobby bar, sala de conferinte, beauty salon, salon de masaj, sauna, manechiura, pedichiura, piscina interioara incalzita (daca starea vremii este instabila) cu vedere la mare, echipament fitness la piscina, tenis de masa, biliard, bar pe plaja hotelului. - Oferte speciale pe toata perioada sezonului (1 mai - 30 octombrie); - Rezervari in limita disponibilitatii spatiilor de cazare.

Venus Servicii
 • Inchirieri pe termen scurt apartamente de lux in zona ultracentrala a bucurestiului. Toate apartamentele sunt mobilate ultramodern si complet utilate. Preturi atractive, iar pentru perioade mai mari se ofera discount. Servicii transport.

Bucuresti Servicii
 • Hotelul President, de 3 stele ofera conditii excelente de cazare si servicii conexe (masa si tratament) la preturi competitive. Oamenii care il conduc fac totul pentru confortul si buna dispozitie a turistilor, pentru ca acestia sa aiba toate motivele sa revina .

Olanesti Servicii
 • Realizarea si dezvoltarea de site-uri proprii avand ca domeniu unic turismului intern. Firma mai poate realiza si site-uri pentru alte companii indiferent de domeniul de activitate. Suntem o firma tanara cu dorinta mare de afirmare.

Tg-Jiu Servicii
 • La 12 km de Sibiu, in centrul Cisnadioarei, gasiti Pensiunea Subcetate amenajata in stil sasesc, conditii foarte bunede cazare, linsite, preucm si parcare. Drumul pana acolo prin Padurea Dumbrava(spre Paltinis) va va relaxa precum si privelistea. Masa puteti servi la restaurantul propriu.

Cisnadioara Servicii
 • AtelierCafe S.R.L a fost infiintata in anul 2006 si este situata in Bucuresti. Compania AtelierCafe S.R.L comercializeaza o gama larga de pictura contemporana - tablouri, picturi, alimentatie publica - cafenea. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Benz Monte Carlo S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Radauti, judetul Suceava. Cu o echipa de 17 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de benzina, motorina, transport intern de marfa (generala si periculoasa), servicii cazare si alimentatie publica (pensiune cu 6 camere, cu 2 stele, restaurant: mancaruri traditionale specifice zonei), punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Benz Monte Carlo S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta Benz Monte Carlo S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Radauti Distribuitor
 • Infiintata in 1992, agentia de turism Go Travel este specializata in principal pe segmentul turismului de afaceri, nelimitandu-se doar la acesta. Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, la Go Travel gasesti servicii de travel personalizate, incluzand sejururi, excursii in tara si in strainatate, bilete de avion, bilete de tren, cazare hoteluri, organizari evenimente, conferinte si team building-uri. Scopul nostru este de a transforma colaborarea cu clientii intr-un parteneriat de lunga durata, bazat pe transparenta, incredere recirpoca si satisfactie. Cu noi vei avea zambetul pe buze, indiferent ca pleci intr-o calatorie de afaceri sau in vacanta. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, transformam visele tale in amintiri pretioase. Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.

Bucuresti Servicii
 • Olimp Condex S.R.L., a fost fondata in 1998 in Oradea, judetul Bihor si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de cazare si alimentatie publica, hotel de 4 stele, 32 de camere, restaurant, sala de conferinta, terasa, parcare interioara/exterioara. Compania are un efectiv de 23 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • I...azi, mai toti romanii ar vrea sa traiasca la Bucuresti, bucurestenii in Calea Victoriei, iar cei din Calea Victoriei la Capsa - Simion Mehedinti Infiintata in anul 1852, Casa Capsa SA. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand peste 100 de angajati, compania noastra ofera servicii hoteliere de inalta clasa, reprezentand inca de la deschidere un "jubileu rarisim in peisajul bucurestean" (un hotel de 5 stele cu 60 de camere). De asemenea dispunem de infrastructura necesara pentru prestarea serviciilor de alimentatie in cadrul Restaurantului si Braseriei Capsa, precum si de organizarea de evenimente (Saloanele: Albastru, Madrigal, Patio)., dar sa nu uitam de renumitele prajituri ce pot fi achizitionate direct din Cofetaria Capsa, ajunsa in anii \'30 cunoscuta chiar si la curtea imperiala de la Viena. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Casa Capsa SA Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Universal Turism S.R.L. a fost fondata in 2005 in Cluj Napoca, judetul Cluj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Universal Turism S.R.L. este sa efectueaze excursii interne si internationale, sejururui la munte si la mare, bilete de avion si autocar. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Universal Turism S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Si pentru ca Universal Turism S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Trend Turism ISF  S.R.L., a fost fondata in 2004 in Targu neamt, judetul Neamt si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Trend Turism ISF  S.R.L. efectueaza servicii de cazare si alimentatie publica, restaurant, agentie de turism, hotel Ozana. Firma noastra are o echipa de 20 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Trend Turism ISF  S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Neamt Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Noel travel S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca alimentatie publica - restaurant cu specific international si romanesc. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. In cadrul companiei Noel travel S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud. Compania Isidora Serv Prod Srl va pune la dispozitie servicii de calitate ca proiectare, sisteme de alimentare cu apa si canalizare, pensiune turistica cazare si masa. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Isidora Serv Prod S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bistrita Servicii
 • Vicalite S.R.L. din Baile Tusnad, judetul Harghita pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand 15 angajati, firma noastra efectueaza servicii hoteliere si alimentatie publica (hotel de 3 stele cu 10 camere dublu si 2 apartamente, restaurant: fripturi, snitele, mancaruri traditionale). Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Vicalite S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Baile Tusnad Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Roconfort S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Cluj-napoca, judetul Cluj. Firma Roconfort S.R.L. are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de cazare in camere single, duble, pat matrimonial, apartamente si alimentatie publica - restaurant, cafe bar, sala de conferinte. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Roconfort S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Cluj-napoca Servicii