Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Turism: 210 companii
  • Joy Travel & Adventure va ofera servicii de turism, outgoing si incoming, incentive, aventura, turism de relaxare etc. Este o agentie tanara dar serioasa, care vrea sa isi gaseasca locul in acest business si sa se remarce prin produsele speciale si serviciile de calitate.

Bucuresti Servicii
  • Restaurant-motel Discus, situat la doar 10min. de sibiu, la marginea unei paduri, ofera iubitorilor de natura si mancare buna ocazia de a gusta specialitatile internationale , dar si romanesti ale bucatarului-sef francez, dl. Bienvenot Fabrice, care va asteapta cu multa placere sa va faca cunoscuta marea sa pasiune pt gastronomie. Si, daca mancarea va v-a indemna la odihna, motelul deschis in 2007 va ofera posibilitatea de a va bucura in voie de pacea naturii.

Cristian Servicii
  • Pensiunea Maria este situata intr-o zona linistita, dispune de 14 camere. Este o pensiune eleganta, are rafinament si stil. O atentie deosebita este acordata crearii unei atmosfere cat mai relaxante pe parcursul sederii clientilor. Pentru detalii puteti accesa www.pensiunea-romaria.ro .

Sibiu Servicii
  • Una dintre primele si cele mai apreciate agentii profilate pe team building si team-adventure din Romania. Oferta noastra cuprinde activitati outdoor si programe de team building de aventura, jocuri indoor si training in locatii adecvate in privinta dotarilor si cadrului natural.

Bucuresti Servicii
  • Un nou site cu toate locatile din Sibiu: hoteluri, pensiuni, hosteluri, restaurante, baruri, cafenele, cluburi si tot ce se petrece in Sibiu si ce pute ti face in timpul liber si nu numai. Site: www.rezervarisibiu.ro

Avrig Servicii
  • Lucrari de constructii si amenajari interioare, gradini, intermedieri firme Romania-Germania, servicii, spatii de joaca pentru copii. Vindem piatra naturala pentru constructii, pavaje, placari interioare si exterioare, seminee. Caut colaborare pentru distributie materiale de constructii.

Bacau Servicii
  • Pensiunea Confort dispune de 40 de locuri de cazare structurate in camere single, double si apartamente dotate cu mobilier nou, grup sanitar, apa calda non stop, tv si cablu tv, telefon, acces internet (wireless, cable).

Scheia Servicii
  • Firma noastra tur-operatoare de turism activeaza de 5 ani pe piata romaneasca. Pietele principale sunt Tarile CSI (Ucraina, Belarus, Rusia). Efectuam tururi interne prin toata tara. Oferim vacante pe litoralul romanesc si bulgar.

Brasov Servicii
  • Compania noastra are ca domeniu de activitate cel hotelier, avand doua locatii in Brasov, Pensiunea Noemi si Hotel Dreher. Pensiunea Noemi din centrul istoric al Brasovului-7 camere si Hotel Dreher din Brasov-25 camere. Nr.de receptie este 0268477174.

Brasov Servicii
  • Complexul "Turistic" este amplasat pe DE 70 la 15 km nord de Craiova �ntr-un mediu natural deosebit.Complexul ofera servicii de cazare �n hotel si casute tip bungalow. Din anul 2007 Complexul va fi dotat cu posibilitati suplimentare de agrement(teren de fotbal,tenis,piscina). De asemenea va avea posibilitati pentru organizarea de simpozioane si miniconferinte.

Craiova Servicii