Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Telefoane Mobile, Accesorii si Piese - Telecomunicatii: 292 companii
 • Topprol Srl companie infiintata in 2006, produce tamplarie PVC cu geamuri termopan, vitralii - sticla pictata cu contur din rasina sau fir de plumb, sablare personalizata, design-uri sticla fatetata, crame vin Tohani, detinem magazine GSM Partener Telekom Romania. Detalii pe http://www.wincost.ro

Petrosani Producator
 • Agress este un grup de companii care se află într-o continuă dezvoltare indiferent de situaţia economica, politică sau socială din mediul de afaceri în care activează. În 1999, Agress a început să comercializeze produse şi servicii de telefonie mobilă şi IT&C devenind în scurtă vreme lider de piaţă pe acest segment în judeţele Galaţi şi Brăila. De-a lungul timpului, politica de resurse umane care se concentrează foarte mult pe dezvoltarea personală a colegilor valoroşi din companie, a făcut ca Agress să-şi extindă rapid ariile de acoperire în mai multe judeţe din România. În paralel, atât majoritatea clienţilor persoane fizice cât şi marile companii din zona Galaţi-Brăila-Tulcea au ales serviciile şi produsele Agress oferite de către divizia de vânzări IT&C. Păstrând mereu în minte misiunea declarată a grupului de companii, Agress și-a extins rețeaua de magazine GSM în mai multe oraşe din România, comercializând cu profesionalism produse şi servicii de telefonie mobilă. În acest moment ne folosim de toată experienţa acumulată de-a lungult timpului pentru a obţine rezultate optime de la ficare business pe care îl deţinem sau pe care intenţionăm să-l dezvoltăm atât în regim propriu cât şi în regim de parteneriat. Pentru satisfacţia clienţilor şi partenerilor noşti, grupul Agress va fi mereu format dintr-o combinaţie între experienţă şi entuziasm!

Galati Distribuitor
 • De-a lungul celor zece ani, scursi de la debutul Arco Expert in domeniul comertului de accesorii pentru telefonie mobila, ne-am preocupat de colaborarea cu persoanele juridice din domeniu, in scopul acoperirii cat mai largi a pietei. Comunicarea s-a realizat in mod direct, prin intermediul agentilor de vanzari care au vizitat periodic si sistematic toate orasele din tara. In 2012 am decis sa accesam si segmentul comertului on-line si am demarat proiectul unui e-shop. Magazinul on-line www.brandgsm.ro a fost gandit in asa mod incat sa permita oricui doreste sa poata cumpara cu usurinta produsele noastre. Avem in acest moment peste 1000 de produse din diferite game: - Gamele Procell si Lemontti pentru care avem exclusivitate; - Gama de produse originale Nokia si Samsung; - Gama de produse Premium (Hoco, Osungo, Swiss Charger, Switch Easy, Odoyo, Lost Dog, Fenice, Case Mate). Acest magazin on-line www.brandgsm.ro se adreseaza atat cosumatorilor finali cat si resellerilor, insa exista diferente de pret. In situatia in care doriti sa deveniti reseller pentru oricare dintre produsele comercializate de catre noi va recomandam sa luati legatura telefonica cu noi pentru a stabili termenii colaborarii. Am considerat ca un magazin on-line nu poate decat sa vina in sprijinul dvs. asa incat va uram: SPOR LA CUMPARATURI!

Bucuresti Importator
 • Firma Sc. Fanexsim Srl.-Piatra Neamt, vis-a-vis de complexul Orion din cartierul Darmanesti, se ocupa cu service gsm si service pc si vanzarea telefoanelor mobile second hand si noi si calculatoarelor de orice tip. Avem cele mai mici preturi din judet, toate produsele noastre au garantie.

Piatra Neamt Servicii
 • Firma Best Tel Brasov, infiintata in anul 2004, comercializeaza telefoane mobile, cartele SIM cu numar Orange, Vodafone, Cosmote, accesorii pentru telefoane mobile, service Gsm. Telefoane noi, garantie 2 ani, factura.

Brasov Importator
 • Teoris Corporation SRL este prima firma care promoveaza dispozitivul care anuleaza radiatiile emise de telefonul mobil cu 80%. Produsul a fost testat in strainatate si in Romania si a fost premiat la Geneva si Bruxelles.

Cluj Distribuitor
 • Erbil-Mobile este o firma cu potential in domeniul GSM. Ne ocupam in special cu service-ul si intretinerea telefoanelor mobile cu precadere iPhone. Oferim garantie reala pentru orice interventie, astfel clientul are siguranta ca nu a platit un servicu de care nu se poate folosi. Avand in vedere calitatea ridicata a serviciilor oferite putem spune ca preturile noastre sunt cu mult sub pretul pietei. De asemeni vindem o gama variata de accesorii PC si GSM, laptopuri, monitoare lcd si acestea benefiiciind de garantie intre 30 de zile si 12 luni. Calitatea noastra- garantia dumneavoastra!

Timisoara Servicii
 • Inca de la infiintare Modem S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca telefoane, accesorii pentru telefoane, incarcatoare, baterii. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Modem S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Modem S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la 0752825101

Sibiu Distribuitor
 • Sensation Phone Srl a fost infiintata in anul 2003 avand sediul in orasul Petrosani, judetul Hunedoara. Echipa firmei Sensation Phone SRL este formata din 9 angajati cu o vasta experienta in domeniul comercializarii de telefoane mobile, piese si accesorii de telefoane mobile, cartele preplatite. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Ne diferentiem de concurenta prin echipa tanara, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii de afaceri. Toate acestea reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei, de aceea suntem pregatiti sa dam raspunsuri si solutii eficiente si prompte. Pentru Sensation Phone SRL este important ca fiecare client sa fie multumit si, de aceea, ii punem la dispozitie, pe langa o gama variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie de imbunatatire a ofertei curente. Sensation Phone SRL este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, oferta care poate fi personalizata in functie de cerinte. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati acum utilizand datele de contact de mai jos: www.facebook.com/sensation4all www.sensation4all.ro Tel: 0721 856 110

Petrosani Distribuitor
 • Suntem o firma de comert, vom vinde şi distribuie toate tipurile de telefoane mobile, laptop-uri / produse Cameras.Our este 100% original, cu garantie de un an şi de politica de returnare 90 zile.

Office Of King Ibrahim And Fatima Mohammed Obaidullah - Deira - Aaal Nasser Distribuitor
 • Infiintata in anul 1995, Neriscom S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti schimb de experienta sau reparatii        garantate Firma Neriscom S.R.L. are o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in efectuarea de reparatii telefoane mobile. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.         Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Onesti Servicii
 • Infiintata in anul 2006, TELMOB S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Slobozia, judetul Ialomita. Compania TELMOB S.R.L. comercializeaza o gama larga de telefoane mobile, accesorii gsm. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania In firma TELMOB S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca TELMOB S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Slobozia Distribuitor
 • Executam servicii catre populatie, decodari, resoftari, vanzari diverse, amenajari interioare si exterioare, reparatii electrocasnice, comert cu produse agricole, legume fructe cereale, confectii metalice.

Tecuci Servicii
 • Magazin online de baterii si incarcatoare pentru laptopuri (notebookuri, netbookuri), telefoane mobile (GSM, CDMA) si camere digitale (foto si video). Sute de modele in stoc, livrare imediata oriunde in Romania.

Timisoara Distribuitor
 • Best GSM Service Srl a fost fondata in 2004 in Constanta, judetul Constanta si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma BEST GSM SERVICE SRL este sa ofere produse de calitate ca aparatura telecomunicati,piese telefoane schimb,baterii,difuzoare. Compania noastra are un personal de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor BEST GSM SERVICE SRL. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania BEST GSM SERVICE SRL sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Compania SC Bitprogram SRL, reprezentata de brandul Vitalie Burlacu este printre putinii producatori autohtoni, care poate garanta componenta 100% piele naturala pentru toate produsele sale de marochinarie: huse, centuri si genti. Activam pe piata accesoriilor din piele din 2008. Pana acum am reusit sa acumulam experienta pentru a realiza produse calitative si in timp eficient toate comenzile clientilor nostri. La fabricarea articolelor folosim piele naturala italiana, prelucrata la nivel inalt. Aspectul ei nobil este determinat de culori si facturi alese cu bun gust. Avem grija ca produsele noastre sa corespunda si tendintelor modei. Astfel, gama de produse se renoveaza mereu. Prioritati in activitatea noastra: calitatea produselor, operativitate si maiestrie la indeplinirea comenzilor, colaborare eficienta. Avantaje: -instalatii si utilaj modern; -termeni flexibili de cooperare; -preturi mici en-gros; -fabricarea articolelor solicitate in orice cantitati; -gama vasta si variata de culori; -spectru larg de modele. Preturile sunt fara concurenta si ofertele pe masura. Respectandu-ne clientii ne respectam pe noi insine. Va multumim ca ne-ati ales! Avem piele de cele mai diferite texturi si culori. Producem huse pentru toate tipurile de telefoane mobile. Dispunem de tehnologii moderne pentru producerea articolelor noastre si garantam calitate.

Chisinau Producator
 • Firma specializata in comertul cu telefoane mobile, decodari, reparatii, accesorii GSM, cartele reincarcabile. Decodam orice telefon mobil pe loc ! -reparatii telefoane numai cu piese originale -accesorii gsm cele mai mici preturi.

Sector 4, Servicii
 • Magazinul nostru GSMActiv ofera cele mai bune preturi de pe piata pentru produsele comercializate, toate telefoanele sunt noi si contin in pachet accesoriile originale de la producator, insotite inclusiv de garantie. Telefoane: COSMOTE: 0766200773, 0765232058 VODAFONE: 0732134866 *comenzile se pot face: telefonic, on line si prin Email. Pentru detalii sunati la numerele disponibile - plata se face in RON De asemenea putem aduce ORICE telefon sau accesoriu la comanda VA ASTEPTAM !

Constanta Altul
 • Firma infiintata la sfarsitull anului 2009 din dorinta de a veni pe piataa cu produse bune la un pret acceptabil. Noi lucra gentile din piele naturala atent selectionata cum ar fi; bovina caprina, strut, sarpe. Gentile sunt lucrate manual comform cu standardele de inalte calitate, de cei mai buni proiectanti si tehnicieni ai nostri, Game foarte feminine, gentile acopera cele mai exigenta pretentii: cusaturi, aspect uniform, accesorizare potrivita. 0 atentie deosebita acordam si captuselii care este asigurata de un material textil potrivit cu genta. Fiecare noua aparitie va fi o surpriza placuta.

Timisoara Producator
 • Magazin online telefoane dual sim si tablete PC la cele mai bune preturi. Va oferim garantie la toata produsele. Livrare in toata tara. Toate produsele noastre sunt noi, vin la cutie cu toate accesoriile oferite de producator.

Bucuresti Importator