Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Telefoane Mobile, Accesorii si Piese - Telecomunicatii: 292 companii
 • Suntem o companie localizata in Lugoj, judetul Timis, si infiintata in anul 2003. Ceea ce isi propune firma Av Digital S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de service electronice - telefoane mobile, antene de satelit. Compania noastra are un personal de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Av Digital S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Lugoj Servicii
 • Suntem o companie privata, cu scopul de a furniza echipamente telecom de cea mai buna calitate atat companiilor cat si persoanelor fizice fiind importator unic in Romania al firmelor GN Netcom, Jabra, Plantronics, Polycom si Konftel, lideri mondiali in producerea sistemelor de comunicatii de calitate superioara.

Bucuresti Distribuitor
 • Mobitel Service va ofera o gama completa de servicii pentru telefonul dumneavoastra NOKIA. Componente originale Nokia, carcasa completa, display LCD, touchscreen Nokia original, baterie, acumulator, incarcator original Nokia. Preturile componentelor originale NOKIA, includ manopera iar montajul se efectuaza in service propriu.

Bucuresti Servicii
 • Allis Electronics Impex 99 S.R.L, a fost fondata in 1999 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Allis Electronics Impex 99 S.R.L are o echipa de 16 angajati cu vasta experienta in efectuarea de service telefonie celulara si distributie accesorii GSM. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Allis Electronics Impex 99 S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • R.R. Systems S.R.L, a fost fondata in 1996 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra importa centrale telefonice marca Tadiran - Coral si Ramcom, precum si produse marca    ITS, accesorii pentru telecomunicatii: solutii IVR, AutoAttendant, MusicOnHold, Interfete GSM. Compania are un efectiv de 20 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii    de afaceri, reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei R.R. Systems S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client    sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse    si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei R.R. Systems S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Altul
 • Inca de la infiintare Matel Service S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand 60 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: aparate de aer conditionat, telefoane, centrale telefonice, accesorii(Panasonic). Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, Ioni Com Impex S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in zona Moldovei cat si pe plan national. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993 in Bucuresti, Telecomforest SRL isi propune sa stea la dispozitia clientilor si sa rezolve toate problemele legate de telecomunicatii si retele. Compania noastra va poate fi de folos in urmatoarele domenii: -Instalarea si configurarea retelelor de calculatoare; -Crearea retelelor TV; -Instalarea si configurarea centralelor telefonice PANASONIC, inclusiv efectoarea retelelor telefonice; Compania noastra va pune la dispozitie orice produs Panasonic, fiind dealer autorizat.

Bucuresti Servicii
 • Ejat Computer Service a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca telefoane accesorii si servicii de telefonie mobila (partener Orange). Firma noastra are un personal de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Ejat Computer Service. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Ejat Computer Service este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Ploiesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, 2 Net Computer Srl este situata in Brasov, judetul Brasov. Ceea ce isi propune firma 2 Net Computer S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca: calculatoare, componente, telefonie mobila. Compania noastra are un personal de 20 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Protelecom S.R.L. este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: telecomincatii, supraveghere video si control acces. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Ploiesti Servicii
 • Inca de la infiintare, in 1991, firma noastra s-a impus pe piata locala prin calitatea serviciilor oferite si prin parteneriatele importante cu firme locale si nationale. GMB COMPUTERS este service autorizat Sony si Philips pentru zona Dobrogea. GMB COMPUTERS ofera o gama larga de servicii IT din care fac parte: service pentru orice tip de echipament de calcul, periferic sau echipament electronic; intretinere echipamente si retele voce/ date de comunicatii; executam lucrari pentru retele de fibra optica, folosind cele mai noi tehnologii existente in acest moment.

Constanta Distribuitor