Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Judet
Alege categoria
De la
Telefoane Mobile, Accesorii si Piese - Telecomunicatii: 287 companii
  • Inca de la infiintare Matel Service S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand 60 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: aparate de aer conditionat, telefoane, centrale telefonice, accesorii(Panasonic). Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

  • Infiintata in anul 1996, Ioni Com Impex S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in zona Moldovei cat si pe plan national. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

  • Infiintata in anul 1993 in Bucuresti, Telecomforest SRL isi propune sa stea la dispozitia clientilor si sa rezolve toate problemele legate de telecomunicatii si retele. Compania noastra va poate fi de folos in urmatoarele domenii: -Instalarea si configurarea retelelor de calculatoare; -Crearea retelelor TV; -Instalarea si configurarea centralelor telefonice PANASONIC, inclusiv efectoarea retelelor telefonice; Compania noastra va pune la dispozitie orice produs Panasonic, fiind dealer autorizat.

  • Ejat Computer Service a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca telefoane accesorii si servicii de telefonie mobila (partener Orange). Firma noastra are un personal de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Ejat Computer Service. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Ejat Computer Service este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

  • Infiintata in anul 1996, 2 Net Computer Srl este situata in Brasov, judetul Brasov. Ceea ce isi propune firma 2 Net Computer S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca: calculatoare, componente, telefonie mobila. Compania noastra are un personal de 20 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

  • Infiintata in anul 1994, Protelecom S.R.L. este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: telecomincatii, supraveghere video si control acces. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

  • Inca de la infiintare, in 1991, firma noastra s-a impus pe piata locala prin calitatea serviciilor oferite si prin parteneriatele importante cu firme locale si nationale. GMB COMPUTERS este service autorizat Sony si Philips pentru zona Dobrogea. GMB COMPUTERS ofera o gama larga de servicii IT din care fac parte: service pentru orice tip de echipament de calcul, periferic sau echipament electronic; intretinere echipamente si retele voce/ date de comunicatii; executam lucrari pentru retele de fibra optica, folosind cele mai noi tehnologii existente in acest moment.