Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Telefoane Mobile, Accesorii si Piese - Telecomunicatii: 287 companii
 • Infiintata in anul 1994, Bonhomme Comserv se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Compania Bonhomme Comserv comercializeaza o gama larga de telefoane fixe si accesorii pentru telefoane mobile. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Bonhomme Comserv desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Bonhomme Comserv stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Import - Export
 • Infiintata in anul 1999, Eurosoniq Group S.R.LS.R.L este situata in Suceava, judetul Suceava. Compania Eurosoniq Group S.R.LS.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca acccesorii pentru telefonie mobila en gros - huse, incarcatoare, baterii, carcase, hands-free. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Suceava Distribuitor
 • Infiintata in anul 2001, Valmanto S.R.L este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca telefoane mobile, abonamente Vodafone, cartele reincarcabile, accesorii, fete de telefoane, incarcatoare, cabluri de date. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Valmanto S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Valmanto S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Teleton este unul din principalii importatori si distribuitori de terminale de telefonie fixa din Romania. Activam exclusiv in domeniul telecomunicatiilor avand o experienta de peste 9 ani. Dispunem de o retea de distributie extinsa in toata tara fiind furnizori pentru ROMTELECOM, UPC-ASTRAL, RCS & RDS, CARREFOUR, SELGROS, KAUFLAND, PRAKTIKER, EUROGSM, PLUS DISCOUNT, AMBIENT, ELANKO, etc. Produsele sunt comercializate sub propria marca si se evidentiaza prin calitate si design modern, fiind apreciate de catre clientii nostri. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Teleton Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bistrita Import - Export
 • Tunalex S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Strehaia, judetul Mehedinti. Ceea ce isi propune firma Tunalex S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca telefoane, accesorii, huse, cartele, telefonie (dealer Orange). Compania noastra are un personal de 3 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Tunalex S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Strehaia Distribuitor
 • Infiintata in anul 2003, It Market Consult S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca aceesorii pentru telefoane mobile, huse, acumulatori, incarcatoare, piese de schimb,programe software de gestiune adaptate la necesitatile clientilor si alte aplicatii pe baza de comanda. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta It Market Consult S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Piatra Neamt Distribuitor
 • Infiintata in anul 2001, Shop Gsm S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 50 angajati, Shop Gsm S.R.L comercializeaza o gama larga de: telefoane, huse, accesorii si servicii de telefonie (partener Orange). Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Shop Gsm S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Shop Gsm S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Resita Distribuitor
 • Solena S.R.L. din Focsani, judetul Vrancea pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Solena S.R.L. are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de telefoane mobile, huse, accesorii, cartele telefonice. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Focsani Servicii
 • Brendav Com S.R.L, a fost fondata in 2000 in Satu Mare, judetul Satu Mare si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Brendav Com S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca telefoane mobile, accesorii, baterii. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Brendav Com S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Distribuitor
 • High Technologies S.R.L a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Satu Mare, judetul Satu Mare. Compania High Technologies S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca reparatii telefoane mobile, service birotica (copiatoare, imprimante). Firma noastra are un personal de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Servicii
 • Inca de la infiintare Service GSM si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand 3 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: telefoane mobile, service telefonie mobila, decodari, creari soft, reparatii telefoane mobila. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Service GSM se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Focsani Servicii
 • Onix Electric S.R.L a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Focsani, judetul Vrancea. Cu un efectiv de 20 angajati, Onix Electric S.R.L comercializeaza o gama larga de case de marcat,cantare electronice, telecomenzi,detectoare radar, difuzoare, produse GSM, conectica. Vrancea este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client    sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse    si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Onix Electric S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Focsani Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Bacau, judetul Bacau, si infiintata in anul 2001. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de telefonie mobila si comercializare telefoane mobile si accesorii. Firma noastra are un personal de 50 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cosmo Plus S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bacau Servicii
 • Inca de la infiintare Celular S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Celular S.R.L comercializeaza o gama larga de telefoane mobile si accesorii, partener Orange. Firma noastra are o echipa de 25 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Celular S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Buzau Distribuitor
 • Cambeea S.R.L din Bacau, judetul Bacau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de angajati cu vasta experienta in efectuarea de montaj instalatii electrice, alarme, telefonie, antene, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii    de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bacau Servicii
 • Suntem o companie localizata in Lugoj, judetul Timis, si infiintata in anul 2003. Ceea ce isi propune firma Av Digital S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de service electronice - telefoane mobile, antene de satelit. Compania noastra are un personal de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Av Digital S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Lugoj Servicii
 • Suntem o companie privata, cu scopul de a furniza echipamente telecom de cea mai buna calitate atat companiilor cat si persoanelor fizice fiind importator unic in Romania al firmelor GN Netcom, Jabra, Plantronics, Polycom si Konftel, lideri mondiali in producerea sistemelor de comunicatii de calitate superioara.

Bucuresti Distribuitor
 • Mobitel Service va ofera o gama completa de servicii pentru telefonul dumneavoastra NOKIA. Componente originale Nokia, carcasa completa, display LCD, touchscreen Nokia original, baterie, acumulator, incarcator original Nokia. Preturile componentelor originale NOKIA, includ manopera iar montajul se efectuaza in service propriu.

Bucuresti Servicii
 • Allis Electronics Impex 99 S.R.L, a fost fondata in 1999 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Allis Electronics Impex 99 S.R.L are o echipa de 16 angajati cu vasta experienta in efectuarea de service telefonie celulara si distributie accesorii GSM. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Allis Electronics Impex 99 S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • R.R. Systems S.R.L, a fost fondata in 1996 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra importa centrale telefonice marca Tadiran - Coral si Ramcom, precum si produse marca    ITS, accesorii pentru telecomunicatii: solutii IVR, AutoAttendant, MusicOnHold, Interfete GSM. Compania are un efectiv de 20 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii    de afaceri, reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei R.R. Systems S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client    sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse    si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei R.R. Systems S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Altul