Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Judet
De la
Piese Telefoane Mobile - Telefoane Mobile, Accesorii si Piese: 51 companii
 • Domeniul nostru de activitate il reprezinta vanzarea en-detail a pieselor si accesoriilor pentru telefoane mobile. Targetul nostru sunt persoanele fizice. Incercam prin toate mijloacele disponibile sa satisfacem nevoile clientilor nostrii, deoarece pentru noi, clientul este cel mai important.

 • Domeniul nostru de activitate il reprezinta vanzarea en-detail a pieselor si accesoriilor pentru telefoane mobile. Targetul nostru sunt persoanele fizice. Incercam prin toate mijloacele disponibile sa satisfacem nevoile clientilor nostrii, deoarece pentru noi, clientul este cel mai important.

 • Suntem o firma foarte serioasa. Avem sediu in TImisoara de peste 60 de ani.Preturi foarte avantajoase pentru orice Buzunar. Va asteptam cu mai multe detali la sediul nostru.Avem foarte mare experienta in domeniu.Force Maria

 • Pe www.startgsm.ro vei gasi Piese GSM, Accesorii GSM, Navigatie GPS, Universal Sim, Aparatura, Scule GSM, Carcase, Antene, Elemente Carcase, Cabluri Service si alte produse la cele mai mici preturi! StartGSM este o firma din domeniul GSM avand o gama larga de piese de telefoane mobile, accesorii pentru telefoane mobile GSM, unelte service si consumabile, sisteme de navigare GPS, toate disponibile in stoc la preturi de distributie.

 • Suntem importatori directi a tuturor componentelor necesare unui service de telefonie mobila. Portofoliul nostru de produse acopera un spectru larg, de la ecrane LCD, carcase, microfoane, benzi flexibile si tastaturi pana la baterii originale si carduri de memorie, pentru cele mai recunoscute firme producatoare de telefoane mobile: Nokia, Samsung, Sony-Ericsson, LG, Apple, Siemens, etc. Eforturile noastre se concentreaza pe satisfacerea si fidelizarea clientilor, de aici si continua evolutie a ofertelor si produselor existente in portofoliul firmei.

 • Dragonfly se ocupa cu comercializarea pe piata romaneasca a diverselor piese de telefoane mobile, comercializeaza toate tipurile de incarcatoare si acumulatori, accesorii telefoane mobile si componente de memorie.

 • Societatea nostra Pesta Com isi desfasoara activitatea in domeniul comercializarii de telefonie mobila, dealer Cosmote. Pentru mai multe detalii legate de produsele si serviciile oferite de firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • MC Interactiv Service este un service care vine in intampinarea nevoilor clientilor in ceea ce priveste reparatiile de nivel patru pentru majoritatea modelelor de telefoane mobile, oferirea de solutii complete celor interesati: consultanta, evaluari, contracte de service, contracte de garantie si post-garantie. Este foarte des intalnita situatia in care la telefoanele branduite, apar mesaje gen: sim nevalid, cod operator, NCK la introducerea unui alt sim decat cel pe care este blocat telefonul. Pentru a veni in sprijinul celor care se intalnesc cu astfel de situatii oferim servicii profesioniste.

 • Firma noastra este importator direct de telefoane mobile si accesorii originale. Calitatea produselor noastre si promtitudinea ne recomanda ca un partener serios pentru firma dvs. Asteptam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2003, It Market Consult S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca aceesorii pentru telefoane mobile, huse, acumulatori, incarcatoare, piese de schimb,programe software de gestiune adaptate la necesitatile clientilor si alte aplicatii pe baza de comanda. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta It Market Consult S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Mobitel Service va ofera o gama completa de servicii pentru telefonul dumneavoastra NOKIA. Componente originale Nokia, carcasa completa, display LCD, touchscreen Nokia original, baterie, acumulator, incarcator original Nokia. Preturile componentelor originale NOKIA, includ manopera iar montajul se efectuaza in service propriu.