Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Retelistica - Telecomunicatii: 101 companii
 • Instalare retele fibra optica Realizam retele de fibra optica atat indoor cat si outdoor. Retelele de fibra optica indoor pot fi combinate cu retele structurate date-voce mediu utp sau ftp. Retelele outdoor se pot realiza atat aerian cat si ingropat. Sudura fibra optica Dispunem de laborator specializat mobil, care ne permite sa executam operatii specifice, indiferent de conditiile meteorologice, de timp (zi/noapte), sau locatie. SC DC FIBER HOME SRL tel : 0749 969 334

Suceava Servicii
 • Societatea noastra executa sapaturi mecanizate cu utilaj de tip Trencher, marca Ditch Witch, lider in domeniu. Sapam santuri cu o adancime de maxim 1,52 metri adancime si o latime de 18-32 cm cu o productivitate de pana la 4000 metri liniari pe zi. De asemeni putem executa sapaturi in teren stancos. Pretuei fara concurenta incepand de la 4 ron/ metru liniar. Executam suduri si manopera aferenta fibra optica. Dispunem de doua echipe independente, echipate cele mai performante aparate in domeniu, marca Fujikura.

Bucuresti Servicii
 • Firma Unomag, cu cel mai complex magazin din Romania va ofera laptopuri, jucarii, biciclete, jocuri de calculator, anvelope si materiale electrice toate intr-un singur loc. Da un click, nu te costa chiar nimic www.UnoMag.ro

Constanta Distribuitor
 • Societate infintata in 2011, executa lucrari de constructie si intretinere retele fibra optica, cupru si radio. Executam suduri fibra optica la preturi incepand de la 2 euro pentru lucrari mari cu echipa disponibila 24/24.

Gilau Servicii
 • Societatea Comerciala IIRUC Service SA, va ofere serviciile sale in domeniul IT si AMEF (case marcat, imprimante fiscale, cantare) pe o baza reciproc avantajoasa. Gama echipamentelor pentru care asiguram servicii este foarte larga. In plus, putem asigura oricand echipamente noi, piese de schimb, consumabile, si produse de birotica la preturi competitive. OFERTA SERVICE IT - Service imprimante inkjet & laser - Service hard & software PC - Service copiatoare - Service periferice PC OFERTA SERVICE AMEF - Service casa marcat - Service imprimante fiscale - Service cantare - Service solutii fiscale Filozofia IIRUC SERVICE este sa construiasca un parteneriat puternic si pe termen lung cu clientii sai pentru beneficiul ambelor parti.

Vaslui Servicii
 • Consol Software Ro este o companie care furnizeaza servicii IT de calitate, si va ajuta sa economisiti bani prin serviciile de externalizare IT. Daca aveti nevoie de realizarea de infrastructuri date-voce si wireless, administrare retele si servere, administrare software licentiat, solutii pentru securitatea datelor, inventariere IT, solutii de virtualizare, consultanta IT, consultanta si asistenta smartphone – tablete (iOS, Android), optimizarea costurilor de telefonie, suntem partenerul de care aveti nevoie! Vasta noastra experienta IT, precum si calificativele remarcabile si dedicarea personalului nostru dau siguranta ca toate solutiile pe care le dezvoltam pentru clientii nostri in domeniul serviciilor IT vor fi exact ce aveti nevoie, nu conteaza cat de complex poate fi un proiect.

Sibiu Distribuitor
 • Suntem distribuitor echipamente de supraveghere CCTV, camere IP megapixel, automatizari porti, bariere auto, usi de garaj, automatizari industriale, video interfoane si sisteme de control acces cu gestiune de evenimente. Furnizor de solutii complete pentru montajul instalatiilor de monitorizare, sisteme de conectare WiFi, accesorii montaj si solutii software pentru managementul sistemelor de supraveghere video.

Iasi Importator
 • Emro a luat nastere din dorinta de a revolutiona comertul online, si de a usura achizitia produselor IT si electronice a clientilor nostrii. Suntem o firma nou infiintata a carei trasatura primordiala este respectul fata de client si nu in ultimul rand punctualitatea livrarilor produselor comandate la data stabilita. Pe data de 21 Ianuarie 2010 a luat nastere aceasta firma sub numele de Emro Media Solution si in acest scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata IT mai mult decat ne asteptam.

Bucuresti Distribuitor
 • Start BIT este o companie cunoscută deja în domeniul IT&C, cu o bună reputaţie, oferind soluţii în comunicaţii şi specializată în importul şi distribuţia de echipamente. Scopul companiei este de a se stabiliza pe piaţa de distribuţie a echipamentelor de comunicaţii, un partener specializat în furnizarea produselor de reţelistică şi capabil sa ofere clienţilor săi soluţii noi şi performante la cerinţele actuale ale domeniului IT&C. La momentul actual oferim deja clienţilor noştri o gamă largă de echipamente active şi pasive de networking, precum şi soluţii profesioniste in domeniul comunicatiilor. Promovam pe piaţa românească, în exclusivitate, mărci ale unor producatori de echipamente de comunicaţii, dealtfel cunoscuţi pe piaţa externă şi în acelaşi timp le susţinem cu suport tehnic complet.

Bucuresti Importator
 • Optcore Technology is a developer and supplier of Fiber Optics products. As a professional fiber optics supplier, Optcore designs, manufactures and markets a varetiy of fiber optic products including SFP transceiver, GBIC transceiver, XFP transceiver, SFP Plus transceiver, XENPAK transceiver, X2 transceiver, 1x9 Pin transceiver, Fast ethernet fiber media converter, Gigabit ethernet fiber media converter and WDM ethernet fiber media converter. Optcore fiber optic products are widely used in data communocation, Tele communication and network applications (WAN/LAN/SAN).

Zhengzhou Producator
 • Credem ca un site web reprezinta mult mai mult pentru firma dumneavoastra decat o simpla prezenta pe Internet. Pe Internet pagina web a firmei este chiar firma insasi. Investiti in realizarea unui site web. Ceea ce dorim noi este sa va oferim nu doar o pagina pe Internet pentru firma, ci un site web de calitate care va constitui atat un mijloc publicitar foarte eficient cat si un veritabil birou virtual al firmei dumneavoastra.

Medias Servicii
 • Vindem echipamente: 4 x IBM HS20 Bladecenter, 1 x IBM X336 X SERIES 336 DUAL XEON 3.6GHZ/1M 8GB RAM, IMB BladeCenter Layer 2/3 6-port Gigabit Switch 26k6526, 2 x UPS APS 3000 3U, 3 x Smart-UPS 3000 Site: http://idtv.ro/vanzare.gigx.ro

Brebi Servicii
 • We are a leading network device supplier for Cisco, Huawei, D-Link, Linksys, Netgear, Tp-Link. Our main products are router, switch, firewall, storage, access point, security, ADSL, antenna, etc. Boke Network Co., Limited Site: www.bokenetwork.com

No. 207 Import - Export
 • Va punem la dispozitie solutii IT complete, de la achizitionarea de echipamente, realizarea retelei locale, mentenanta statiilor de lucru, pana la administrarea si monitorizarea serverelor, back-up-ul datelor, securitatea retelei locale. Scopul nostru este de a intampina toate nevoile unei companii in materie de outsourcing, prin servicii de calitate superioara la un pret accesibil. Concentrarea dvs. se va putea indrepta spre principalul obiect de activitate, lasand exclusiv in grija noastra rezolvarea problemelor specifice sistemului informational.

Vaslui Servicii
 • Oxygen IT vine in intampinarea clientilor sai atat cu solutii complete cuprinzand servicii IT de consultanta, proiectare si implementare, cat si cu service administrare si suport infrastructura IT. Compania noastra poate lucra cu firme mici si mijlocii, corporatii nationale si multinationale si avem oportunitatea sa oferim solutii reale clientilor nostri din diferite medii de afaceri, banci si fabrici de productie. Oferim servicii de consultanta, si solutii pentru infrastructura, software si web.

Bucuresti Servicii
 • Pro Maintenances Network ofera clientilor sai solutii complete de implementare, mentenanta, administrare, service, suport help desk si consultanta in domeniul IT. Politica noastra de servicii IT pune accent pe prevenirea incidentelor si optimizarea echipamentelor existente. In acest fel se reduce numarul problemelor semnalate si asiguram o buna functionare a sistemului informatic, reducând astfel necesitatea achizitionarii de noi echipamente. Pro Maintenances Network este o solutie profesionala si low cost in domeniul IT&C din cadrul companiei dumneavoastra. Valorile companiei noastre sunt guvernate de eficienta si calitatea servicilor oferite de noi si nu in ultimul rand promtitudinea rezolvarii problemelor IT. Comunicarea, transparenta si suportul tehnic permanent sunt atribute ce ne ajuta sa ne indeplinim misiunea. Pentru a prevenii orice eveniment ce poate afecta fluiditatea sistemului informatic, va oferim o echipa de profesionisti, cu experienta acumulata in baza suportului tehnic oferit pana in prezent.

Bucuresti Servicii
 • Suntem un partener de afaceri in domeniul Tehnologiei Informatiei (bugete de tehnologizare IT&C, achizitii hardware si software, instalare de echipamente, asistenta tehnica, helpdesk, infrastructura de retea date si voce, consumabile, etc.) care ofera o gama larga de servicii si solutii IT de importanta critica, dedicate întreprinderilor mici si mijlocii situate in centrul Moldovei. Asiguram o infrastructura IT sigura, stabila si performanta astfel incat afacerea dumneavoastra sa beneficieze de o baza solida pe care sa isi construiasca drumul spre succes.

Bacau Distribuitor
 • Optcore Technology is the leading manufacturer&supplier of compatible fiber optic transceiver and fiber optic converter. We produce fiber optic transceivers including SFP,GBIC,X2, CWDM,DWDM, SFF, XENPAK, XFP and fiber optic converters covering fast ethernet to gigabit ethernet. All our transceivers are compatible with major brands like Cisco,HP,Nortel,D-link,3Com,Huawei,Foundry,Alcatel-Lucent,Extreme,Juniper,Allied Telesys,Brocade, Enterasys,TP-LINK,SMC,Finisar and ZxYEL. All of our compatible transceiver modules own 3 year warranty. We can also customize fiber optic transceivers and fiber optic converters to fit your specific requirements. We strive to control our operating expense and negotiate for the best prices so we can keep your prices the best possible. Whether you need to order a product right away, or have a question about the product or other product you already own, please do not hesitate to contact us. Our knowledgeable, professional sales and support teams are ready and eager to serve you both before and after sales.

Zhengzhou Producator
 • Dot Network Solutions Srl. este partenerul pe care si-l doresc toti, este partenerul de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa fie profitabila. Cu o experienta vasta in servicii IT si consultanta, misiunea noastra este de a deveni un partener de incredere pentru companiile locale care doresc externalizare departamentului IT. Dot Network Solutions Srl. este una din companiile cu o ascensiune rapida in acest domeniu, acum cu un portofoliu ce depaseste 30 de clienti. Credem ca cea mai buna modalitate de a construi o relatie de lunga durata cu un partener este de a-i anticipa nevoile, de a-i oferi servicii de cea mai buna calitate si la momentul potrivit. Oferim o varietate de servicii, de la vanzari de echipamente la servicii de mentenanta,reparatii, consultanta, adresandu-ne companiilor care au nevoie de suport asigurat pentru tehnica de calcul. Angajamentul nostru de a furniza clientilor servicii de cea mai buna calitate se reflecta in atentia deosebita pe care o acordam formarii profesionale a angajatilor.

Bucuresti Servicii
 • Societatea comerciala S.C. “Optotoel COM” S.R.L. este o firma dinamica si tânara. Domeniul de activitate a firmei, este de executie si proiectare a retelelor de telecomunicatii si totodata comercializarea cablurilor, echipamentelor si accesoriilor necesare pentru retele cu cablu optic de exterior-interior, retele de telecomuinicatii pe cupru, retele de calculatoare, retele structurate si retele cablu TV. Obiectivul societatii noastre este pastrarea calitatii în procesul de comercializarea a produselor si a lucrarilor efectuate. Pentru a amintii unele firme de la care achizitionam produsele comercializate se numara 3M, Ripley-Miller, Corning, Diamond si Siemens.

Arad Servicii