Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Judet
De la
Stocuri de Articole de Decor si Ocazii Speciale - Stocuri Disponibile: 35 companii
 • Rovigo S.P.R.L. - Filiala Brasov, cu sediul in Brasov, str. Saturn, nr. 37A, ap. 59, judetul Brasov, in calitate de    lichidator judiciar al debitoarei Bucuresti Fashion Retail Two S.R.L., J40/13655/2014, C.U.I. 33831529, cu sediul in Bucuresti, sector 4, Splaiul Unirii, nr. 4, tronson 3, Birou 7, 4, Camera 7, 4D, bl. B3, Et. 7, vinde prin licitatie publica bunurile mobile rezultate din dezafectarea unui    magazin din Mall Vitan (rafturi, vitrine, manechine, mobilier, echipamente audio si video, elemente de decor etc) - aflate in proprietatea debitoarei.

 • Cea mai mare parte din timpul echipei Talis este alocat selectionarii cu foarte multa atentie a fiecarei texturi, fiecarui material si a fiecarui design pentru a oferi cele mai bune lenjerii de pat de pe piata. La Talis suntem de parere ca cele mai mici detalii fac diferenta, modelele de lenjerie pentru pat de la Talis ingloband o gama larga si minutioasa a detaliilor menite sa ofere experienta perfecta si o viata mai frumoasa prin cea mai placuta ambianta cromatica si estetica. De asemenea, atentia noastra este axata si pe calitatea materialelor, intrucat aceasta este unul dintre elementele primordiale care asigura crearea unor lenjerii de pat pur si simplu perfecte si mai ales potrivite pentru toate gusturile. Lenjeriile de pat Talis sunt create in asa fel incat pot oferi o aura placuta, calda si recreativa caminului tau.

 • LoveArts  este o afacere noua si captivanta, care permite  clientilor  sa-si personalizeze petrecerile si evenimentele cu elemente grafice originale si de inalta calitate.   Noutatea pe care o propune firma este aceea a unei teme grafice care sa satisfaca nevoile clientilor, folosind artisti grafici, programe de graphic design si aparate de printing profesioniste pentru o calitate superioara a produselor oferite.

 • Suntem o agentie web design si productie publicitara care acopera domensiile de mai jos pe mediul online www.protempus.ro - web design, programare & publicitate online www.pro-printshop.ro - productie publicitara - print & cut indoor / outdoor www.pro-shop.ro - magazin cadouri si promotionale personalizate www.pro-edu.ro - magazin educational - softuri, carti, documentare, jocuri.

 • Firma noastra va ofera: - vaze din sticla, ceramica, lemn - sfesnice din stricla, ceramica, lemn - suporti bijuterii textil, lemn - veioze, lampadare, lustre - lumanari decorative diferite culori si modele - pachete set aroma terapie - pahare sticla diferite modele - boluri sticla - tablouri - perdele, ciucuri - covoare

 • Firma noastra Ambus Dec Srl va ofera servicii de decoratiuni, baloane latex, folii, animatie si divertisment-clown, facepainting si heliu. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • Firma a fost fondată în anul 2012 dupa o experiența dobandita in 4 ani de activitate in acest domeniu. Ne-am asumat responsabilitatea ca în tot ceea ce facem sa fim onesti, apropiați, dinamici si inovativi. Oferim servicii complete de personalizare textile, personalizare cani, personalizare produse promotionale, inscripționari-colantari auto, inscripționari vitrine, etc. Sprijinim clienții noștri cu cunoștințele și experiența dobandita in 4 ani de activitate in acest domeniu. Folosim cele mai moderne echipamente tehnologice în funcţie de necesităţile clienţilor. Produsele noastre sunt de înaltă calitate și la prețuri rezonabile. Termenul limită pentru comenzi este scurt, și serviciile atente. Apeland la noi, vă vom sfătui care produs din gama noastră extinsă se potrivește cel mai bine nevoilor Dumneavoastra.

 • Firma ofera stocuri de palete compus din diferite elemente, indiferent de categorie: bazar, decor, jucarii, instrumente, materiale textile, mic mobilier, produse cosmetice, accesorii de mod. Preturi foarte mici! O paleta contine 800-1000 articole.

 • Florarie online cu cele mai avantajoase preturi si produse de cea mai buna calitate! Aranjamente florale care se definesc printr-un singur cuvant: Inedit! Gama larga de lumanari de nunta si botez, buchete de mireasa si orice alt aranjament floral.

 • Societate comerciala cu activitati de import din China si distributie pe piata romaneasca. Oferim consiliere in vederea realizarii importurilor a orice fel de produse din China. Cautam colaborare si investitori dornici de afaceri - Return of Investment: 300-400%.

 • Suntem importator si distribuitor de produse cosmetice, parfumuri pentru barbati, femei si copii, magazin virtual pe internet la adresa http://www.megaparf.ro, comenzile pe raza municipiului Timisoara se vor distribui gratuit. Va asteptam cu comenzi.

 • Moca Ambient este o companie ce activeaza pe piata din anul 2006. Activitatea de baza a societatii este comercializeazas stocurlori de marfa din counitatea Europeana cu preponderenta de pe piata Germana.

 • Let me introduce Somes Company, a sure partner in the logistic sphere. That is successfully presented on the European market more than 7 years. Our constant partners are the biggest European companies with who we exercise fruitful work. SOMES company exercise following types of services: • Offer wagons for rent (different modifications, types, destinations of using) • Cleaning wagons • Storage • Loading/unloading od ships (in the port of Rein) SOMES works with 3 types of transport • Maritime transport • Railway transport • Tracks One of our main activities is storage of heavyweight cargos, bulk cargo including loading/unloading works of agriculture products, stodgy, coal, liquids. Today we are developing multy-branch transit system, and further expedition of waste for recycling. Our annual activity of wagons cleaning and repairing is more than 4000 units. Exercising wagons cleaning after transportation of all types of cargo, except dangerous chemical production. Our washing tunnel is single in Strasbourg and exclusive in Europe by its quantity capacity.

 • Green Time - Producator usi, ferestre, tehnica de umbrire si securitate, cu distributie la nivel national, lider pe piata de profil, cu o echipa tanara si ambitioasa. Dintre produse amintim: automatizari, copertine, pergole, pereti cortina, tamplarie aluminiu, usi garaj, rulouri exterioare aplicate sau suprapuse, obloane exterioare, rolete textile, paneluri japoneze, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele plisate, etc.

 • Comert cu piatra la pret bun. Atelier de tamplarie lemn masiv si pal: usi ferestre scari interioare foisor mobilier casute lemn, in judetul Bistrita, specializat in prelucrarea lemnului va ofera o gama larga de produse destinate casei si gradinii dumeanvoastra, cu esente de lemn de calitate si finisaje superioare. Atelierul nostru de tamplarie, produce si comercializeaza usi, ferestre, scari interioare, scari exterioare, foisoare, pergole, casute de lemn pentru gradina, mobilier (paturi, noptiere, sifoniere, birouri) in Judetul Bistrita Nasaud, dar si in toata tara. Va rog sa ma contactati telefonic 0745933517

 • Agentia Simonne doreste sa raspunda provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment, indiferent daca acesta este un botez, o nunta, o petrecere pentru copii sau un eveniment corporate. Site: www.Simonne.ro

 • Magazin in orasul Arad care vinde mai multe bunuri si produse de buna calitate pentru toati oameni la preturi foarte avantajoase cu multe oferte in fiecare zi. Acest magazin este accesibil pentru toti.

 • Importator-exportator-distribuitor-servicii Produse cu livarare din stoc/ provenienta marfurilor este germania. Toate produsele au garantie si certificate de calitate a marfurilor. Pentru mai multe detali vizitati siteul nostru www.usata.ro

 • Suntem o companie care se ocupa de importul si distribuirea decoratiunilor de uz interior, a produselor artizanale, o companie noua, cu personal ambitios, tanar, dornic de afirmare pe o piata plina, o companie in plina dezvoltare.