Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 110076 companii
 • Infiintata in anul 1991, Sc Dimmer Srl produce si comercializeaza o gama variata de produse din lemn: case de locuit pe structura din lemn, case de vacanta, case de gradina, sarpante din lemn, saune, pavilioane, pergole, tarabe, casute de joaca pentru copii, adaposturi pentru animale, cover car-uri, mobilier pentru gradina si tamplarie din lemn stratificat cu geam termoizolant. Produsele noastre sunt destinate atat pietei interne, cat si celei europene a constructiilor din lemn, demonstrand prin calitatea fiecarui produs experienta acumulata in peste 20 de ani de productie a caselor din lemn. Cu ajutorul unui flux tehnologic de ultima generatie ne permitem sa garantam termene de executie rapide pentru produsele noastre, fara a face compromisuri referitoare la calitate. Casele noastre din lemn sunt executate de specialisti consacrati in domeniu, in baza unor proiecte realizate de o echipa experimentata, iar echipa de Control Tehnic de Calitate reprezinta garantia respectarii standardelor noastre, in ceea ce priveste productia caselor din lemn. Respectul fata de client, seriozitatea si responsabilitatea au transformat colaborarea dintre noi si clienti, in parteneriate de lunga durata. Succesul colaborarii noastre, cu firme de prestigiu de pe piata romaneasca si europeana a constructiilor din lemn, este confirmat de cel mai bun barometru al progresului nostru: clientii.

Comanesti Producator
 • Evrika Eurodips S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: imprimare carti, reviste, ziare, pliante, fluturasi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, comercializeaza o gama larga de: cox metalurgic si lapte praf, cacao, zahar. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 25 angajati, Kiko Sport produce o gama larga de: confectii sport - tricouri, tinuta pentru manifestari promotionale, acestea putand fii si imprimate la cerere prin serigrafie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 15 angajati, comercializam o gama larga de: dvd-uri, media player High Definition, LCD si sisteme de sunet. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cernica Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, Valtex Grup Prod Srl este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: lubrifianti auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Importator
 • Ro Star Oil S.R.L a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Ro Star Oil S.R.L comercializeaza o gama larga de: filtre de ulei din import, lubrifianti auto si diferite filtre auto si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2006 si este situata in Bucuresti, pe Str. Aurel Vlaicu, Nr. 126. Ella Beauty Center, parte a concernului European Beauty Concept, este un centru de frumusete situat in zona Stefan cel Mare (vizavi de stadionul Dinamo), elegant, cu o ambianta extrem de placuta. Coafor, Cosmetica, Masaj, Manichiura, Pedichiura, Unghii false (cu sistemul nostru Dipping Nail System, un set de unghii false este gata in 35 min.), Machiaj Profesionist, Machiaj Semipermanent(prin tatuare de sprancene, buze, ochi - pretul include si retus), Tratament facial cu produse profesionale Clarins si Gigi, Extensii de par natural, Masaj Terapeutic. Echipa noastra tanara si profesionista va garanteaza servicii de cea mai buna calitate cu produse profesionale la preturi excelente.

Bucuresti Servicii
 • Imobil Trade S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Imobil Trade S.R.L presteaza urmatoarele servicii: intermedieri, vanzari, cumparari imobile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj Napoca Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Nige Impex S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra importa o gama larga de: materiale de finisaj, materiale de constructii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Import - Export
 • Rulmenţi Suedia Srl este o firmă cu capital privat, înfiinţată în 1998 si este distribuitor autorizat SKF şi Partener Certificat pentru Mentenanţa. Oferta noastră este un pachet de servicii care cuprinde următoarele elemente: Comercializare pentru toata gama de produse SKF: toată gama de rulmenţi industriali şi auto, - carcase de rulmenţi, elemente de etanşare, inele de siguranţă, lubrifianţi şi dispozitive de lubrifiere, scule şi dispozitive pentru montare-demontare rulmenţi, aparatură pentru reglarea liniarităţii a două axe, - aparatură pentru reglarea sistemelor de transmisie cu curele şi cu lanţ, aparatură de măsură a parametrilor funcţionali ai rulmenţilor, aparatură de monitorizare a parametrilor funcţionali şi de diagnosticare, aparatură de monitorizare on-line a parametrilor de funcţionare a rulmenţilor. Rulmenţi Suedia comercializează toată gama de produse de Transmitere a Puterii marca SKF: Curele trapezoidale; hexagonale; multiple; de variator; poli V; dinţate; Roţi de curea; Lanţuri si roti de lanţ; Cuplaje.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Contrast Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Contrast Impex S.R.L. produce o gama larga de: aparatura medicala si produse consumabile profesionale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1991, Optolux Com S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Optolux Com S.R.L comercializeaza o gama larga de: articole optice, ochelari de soare, de vedere, lentile de sticla si plastic. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Mafcom Prod Impex Srl a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 40 angajati, Mafcom Prod Impex S.R.L. importa o gama larga de: scule, echipamente si materiale pentru industrie si constructii, unelte de mana. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Import - Export
 • Partener S.R.L a fost infiintata in anul 1996 are mai multe puncte de lucru printre care si in Cluj Napoca, judetul Cluj. Firma noastra importa o gama larga de scule electrice. Principala noastra piata de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 1990, Alfa Toros Trans S.R.L este situata in Bacau, judetul Bacau. Avand 5 angajati, firma noastra efectueaza transport international de persoane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. Pentru mai multe informatii vizitati site ul nostru: http://alfatoros.wordpress.com/

Bacau Transportator
 • Infiintata in anul 1993, S.C. Clod Com S.R.L. este situata in Comanesti, judetul Bacau. Cu un efectiv de peste 10 angajati, S.C. Clod Com S.R.L. produce o gama larga de: cherestea rasinoase, grinzi, elemente de sarpante, tamplarie din lemn cu geam termopan, usi de interior, usi de exterior, casute din lemn, mobilier de gradina, garduri, mic mobilier. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Comanesti Producator
 • Z&s Foto Expres S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de 5 angajati, Z&s Foto Expres S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: activitati fotografice, prelucrari digitale, developari, procesari foto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Galati, judetul Galati, COMPLEX TIGLINA 1 FOSTA FLORARIE CODLEA. Cu un efectiv de 5 angajati, Floraria PIAFLOR comercializeaza o gama larga de flori: trandafiri, garoafe, gerbera, frezii, crizanteme si plante de decor. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere GALATI Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local . Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Sati Proiect S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Sati Proiect S.R.L presteaza servicii de proiectare in arhitectura. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj Napoca Servicii