Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 109368 companii
  • Avis3M.ro - Intermedieri imobiliare pentru confortul Dvs.! Comision minim. Avis3M.ro . Formulare online. Agentie imobiliara Bucuresti. Consultanta, asistenta juridica. Vanzari, inchirieri. Garsoniere, apartamente, vile, case de vacanta, imobile diverse, terenuri, spatii comerciale.

Bucuresti Servicii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Cartier S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri, consultanta. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
  • Avem o experiență A�n domeniu de peste 10 ani. Peste 20.000 de sisteme de irigatii aplicate in toata tara. Respect, consultanță şi operativitate pentru clienţii mici sau mari. Soluţii de irigare de la o jardinieră pA�nă la un hectar (10.000mp) sau mai mult.

Puchenii Mari Distribuitor
  • Ando Com S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Constanta. Obiect principal de activitate - instalatii de climatizare, aer conditionat, ventilatii, instalatii frigorifice si electrice. Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati.

Constanta Servicii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 5 angajati, Mirela S.R.L. comercializeaza o gama larga de frigidere, aragaze, masini de spalat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Printre clientii nostri se afla firme importante ca: artic.Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 25% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
  • Ruana S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Lumina, judetul Constanta. Avand peste 10 angajati, firma noastra este certificata ISO 9001 si produce o gama larga de mobila pentru bucatarii, dormitoare, dulapuri, biblioteci, canapele, coltare,mobilier hotelier,mobilier club & discoteca,receptii si mobilier la comanda. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Firma noastra a achizitionat echipamente de ultima generatie ca: CNC(masina cu comanda numerica),circulare performante, calculatoare,imprimante,masina de cantuit. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Lumina Producator
  • Aliance Invest S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Aliance Invest S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri, vanzari-cumparari, consultanta. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Balneo Turism S.A presteaza servicii turism constand in oferirea de pachete turistice potentialilor clienti. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan national si international. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru este pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca doriti mai multe detalii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

Bucuresti Altul