Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 109265 companii
 • Aluvin Impex Srl. a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Campia Turzii, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: schimb valutar, amanet, centru de copiere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Campia Turzii Servicii
 • Q&v SRl a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Q&v SRl presteaza urmatoarele servicii: servicii in coming, organizari circuite. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Miti Instal Impex S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Suntem reprezentanti Ariston, Buderus si TECE. Cu un efectiv de peste 100 angajati, Miti Instal Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: centrale, boilere, cazane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 30% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: arzatoare industriale, centrale murale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Cu un efectiv de 5 angajati, Editura Kolbe S.R.L. comercializeaza o gama larga de carti si obiecte de cult. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: conferinte, sejururi, circuite. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Firma noastra este reprezentanta firmei Protektor - Germania, firma producatoare de de profile, a sistemului de constructii pe structura metalica usoara Hardell, precum si a sistemunlui de tevi si fitinguri din polibutilena Hepworth - pentru instalatii sanitare si incalzire. Totodata suntem importatori de produse de protectie la foc: hidranti de incendiu subterani si supraterani, cutii de hidranti, furtune, sprinklere, ACS. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Departamentul nostru de proiectare si executie ofera servicii de proiectare si executie in domeniile: instalatii sanitare, instalatii de incalzire, instalatii ventilare/climatizare, instalatii electrice, instalatii edilitare, retele termice exterioare. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Oradea Import - Export
 • Infiintata in anul 1991, Soccon Constructii S.R.L. este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Soccon Constructii S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: constructii civile si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Servicii
 • Amageo S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand peste 40 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: materiale de constructie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 1 20% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor
 • Infiinţată in anul 1993, Smaragd g & G - Old S.R.L este situată in Arad, judeţul Arad. Cu un efectiv de peste 10 angajaţi, Smaragd g & G - Old S.R.L prestează următoarele servicii: comenzi şi reparaţii bijuterii. Produsele si serviciile noastre au ca piaţa principală de desfacere: Romania. Clienţii noştri sunt firme importante de pe plan local şi naţional. Compania noastră a inregistrat creşteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajaţilor noştri li se asigură condiţii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor şi promptitudinea cu care raspundem solicitărilor dumneavoastră suntem siguri că veţi fi mulţumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranţa un sprijin real in creşterea afacerii dumneavoastră. Contactati-ne chiar azi pentru a obţine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Producator
 • Quadrat Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse engros cu aditivi alimentari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania, Moldova, Ucraina etc. Clientii nostri sunt firme importante la nivel local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri semnificativeA�  A�  numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Date contact: 0251416273

Craiova Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: solutii hard si soft. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Brasov Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Heso & Spectrum Srl este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de peste 25        angajati, Spectrum        Srl presteaza urmatoarele servicii: solutii software. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Brasov Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: electrice, electrocasnice, componente IT. Pop Service Electronic este reprezentant exclusiv pentru Romania al companiei germane BENDER(relee de monitorizare a defectelor de izolatie electrica) Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor
 • Marcile principale pe care le comercializam: Bose, Yamaha, Loewe. In domeniul audio-video compania noastra poate oferi servicii complete de proiectare, furnizare de echipamente, instalare, configurare si programare, service si mentenanta pentru urmatoarele tipuri de solutii: - solutii de sonorizare ambientala pentru magazine, restaurante, cafenele, biserici, hoteluri; - solutii de sonorizare pentru evacuare in caz de necesitate conform standardului EN60849; - solutii de sonorizare de putere pentru cluburi, discoteci, sali de sport, stadioane; - solutii audio-video complexe pentru sali de conferinte – sonorizare, traducere simultana, proiectie video; - solutii audio-video pentru casa: home cinema, sisteme multi-zona si multi-sursa, sonorizari de exterior; - solutii de switching audio-video pentru segmentul retail; - solutii de control cu echipamente de tip “touch panel”; - tratamente acustice. Detalii despre produse: www.bose-romania.ro www.yamaha-hifi.ro In domeniul tehnologiei informatiei compania noastra ofera urmatoarele tipuri de servicii si solutii: - calculatoare, echipamente de birou, copiatoare, software - retele voce – date - retele de fibra optica - service si asitenta tehnica in domeniul IT - software de gestiune a afacerii.

Craiova Distribuitor
 • International Computer School S.R.L. a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: cursuri de perfectionare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Theo Trantu S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Theo Trantu S.R.L. comercializeaza o gama larga de bauturi alcoolice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Firma noastra are ca principali clienti firme ca: muscat, cabernet.Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Midorali-com S.R.L. este situata in Codlea, judetul Brasov. Cu un efectiv de 9 angajati, Midorali-com S.R.L. distribuie o gama larga de cosmetice, textile, incaltaminte si nu in ultimul rand articole de pescuit sportiv. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Codlea Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: case de marcat, cantare, imprimante. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor
 • Vanzare piese import pentru autovehicole comerciale si autoutilitare. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii