Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Sport & Divertisment: 1776 companii
 • Suntem prezenti pe piata romaneasca de peste 15 ani. Ne-am specializat in comercializarea si vanzarea echipamentelor de alpinism, expeditii, trekking si camping. Importam produse, echipamente si haine de la firme de renume din Europa si SUA, cum ar fi Black Diamond, Singing Rock, Husky, Tecnica, La Sportiva, etc. Avem in stoc sau aducem la comanda orice produs disponibil din cataloagele producatorilor cu care colaboram.

Floresti Producator
 • Florin Confex Srl, a fost fondata in 1992 in Sacele, judetul Brasov si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Florin Confex Srl este sa ofere produse de calitate ca: confectii textile, echipament de parapanta, echipament de protectia muncii, salopete, mobilier tapitat pentru unitati hoteliere, produse de marochinarie. Compania noastra are un personal de 11 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Europa de Vest. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Florin Confex Srl si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sacele Producator
 • Astro Srl din Brasov, judetul Brasov este la dispozitia dumneavoastra, cu: - profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma a fost infiintata in anul 1991, desfasurandu-si activitatea pana in anul 2004 in fostul magazin sport din P-ta Sfatului nr. 24 din Brasov. Din anul 2004 firma i-si desfasoara activitatea in spatiul propriu din Brasov, B-ul Garii nr. 2, Bl, 1, situat la intersectia B-ul Garii cu 13 Decembrie. Activitatea principala: Comert cu amanuntul al echipamentelor sportive in magazine specializate. Magazinul nostru va ofera o gama diversificata de articole sportive, camping,agrement, voiaj, arte martiale, cupe si medalii, fitness, aerobic, articole pentru pescuit,i ncaltaminte, confectii, etc. Firma noastra are colaborari cu diverse firme din tara, specializate in importul si productia de articole pe care noi le comercializam. Suntem convinsi ca veti gasi in firma noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt. Va asteptam.

Brasov Distribuitor
 • Infiintata in anul 2002, Lucia R S.R.L este situata in Sinaia, judetul Prahova. Avand 1 angajati, firma noastra efectueaza cursuri in scoala de schi si snowboard. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Lucia R S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Sinaia Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1997. Avand 2 angajati, firma noastra produce o gama larga de: biciclete speciale, biciclete cu motor, instalatii electronice speciale, aparatura la comanda. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Mihai As Prodimpex S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Mihai As Prodimpex S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 2000, Givadi Com S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Givadi Com S.R.L. comercializeaza o gama larga de undite, materiale pentru competii, accesorii si imbracaminte. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Givadi Com S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Brasov Distribuitor
 • Infiintata in anul 2005, s.c. equs S.R.L. este situata in Targu Mures, judetul Mures. Avand 3 angajati, firma noastra produce o gama larga de: harnasamente, articole sportive de calarie, furaje si concentrate. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Producator
 • Suntem o companie localizata in Reghin, judetul Mures, si infiintata in anul 2002. Compania Glirotex S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca, cutii pentru instrumente muzicale. Firma noastra are un personal de 30 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Europa de Vest. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Glirotex S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Glirotex S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Reghin Producator
 • Trakking Speologie Catarare Imp-exp a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Trakking Speologie Catarare Imp-exp comercializeaza o gama larga de: produse sportive, biciclete, rucsacuri, echipamente escalada. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Marghita, judetul Bihor. Avand peste 50 angajati, firma noastra produce o gama larga de pantaloni si geci pentru biciclisti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Marghita Producator
 • Alpin Expe S.R.L. a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de echipament montan. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 30% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Timburg S.R.L este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra importa o gama larga de: sapunuri, detergenti, produse de pescuit. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Import - Export
 • De peste 12 ani oferim clientilor nostri din Romania si tarile din jur o gama importanta de instrumente meteo portabile, instrumentatie meteo variata, inregistratoare de date cu aplicare in cele mai diverse domenii. Suntem distribuitori autorizati Kestrel, Skywatch, WindMate, WeatherFlow, StrikeAlert, MadgeTech si nu numai.

Scorteni Distribuitor
 • Bel-Ami S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra distribuie o gama larga de produse sportive si confectii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra ofera o gama larga de bauturi si produse alimnentare in restaurant si pensiune turistica. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Mercenar S.R.L. comercializeaza o gama larga de echipamente pentru organizari jocuri de Paintball. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Suntem ARMURIERI AUTORIZATI si avem dreptul legal sa efectuam operatiuni cu arme si munitii neletale. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Distribuitor