Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Pescuit - Sport & Divertisment: 124 companii
  • Infiintata in anul 2005, D & G Invest Com S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma D&G Invest Com S.R.L are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de articole de pescuit si camping - undite, lansete, mulinete, momeala, plumburi, fire, carlige, saci de dormit, saltele, corturi. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta D&G Invest Com S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Arad Distribuitor
  • Astro S.R.L. din Brasov, judetul Brasov este la dispozitia dumneavoastra, cu: - profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma a fost infiintata in anul 1991, desfasurandu-si activitatea pana in anul 2004 in fostul magazin sport din P-ta Sfatului nr. 24 din Brasov. Din anul 2004 firma i-si desfasoara activitatea in spatiul propriu din Brasov, B-ul Garii nr. 2, Bl, 1, situat la intersectia B-ul Garii cu 13 Decembrie. Activitatea principala: Comert cu amanuntul al echipamentelor sportive in magazine specializate. Magazinul nostru va ofera o gama diversificata de articole sportive, camping,agrement, voiaj, arte martiale, cupe si medalii, fitness, aerobic, articole pentru pescuit,i ncaltaminte, confectii, etc. Firma noastra are colaborari cu diverse firme din tara, specializate in importul si productia de articole pe care noi le comercializam. Suntem convinsi ca veti gasi in firma noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt. Va asteptam.

Brasov Distribuitor
  • Infiintata in anul 2000, Givadi Com S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Givadi Com S.R.L. comercializeaza o gama larga de undite, materiale pentru competii, accesorii si imbracaminte. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Givadi Com S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Brasov Distribuitor
  • Infiintata in anul 1993, Timburg S.R.L este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra importa o gama larga de: sapunuri, detergenti, produse de pescuit. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Import - Export