Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cluburi Sportive - Sport & Divertisment: 104 companii
  • Firma noastra produce din 2005 echipamente sportive pentru cluburi de prima liga din Olanda, iar din vara anului 2006 am introdus calitatea europeana in materie de echipamente de joc si pe piata romaneasca, in colaborare cu MASITA, producatorul nr. 1 de echipamente sportive in Olanda. Tehnica folosita ne permite  crearea unei mari varietati de culori si imprimeuri, in functie de dorinte. Rezistenta materialului si a culorilor in timp, precum si promptitudinea cu care tratam orice comanda, fac ca produsele noastre sa multumeasca si cele mai exigente cerinte ale pietii in domeniu.

Brasov Producator
  • Jocul si sportul sunt printre cele mai eficiente mijloace de educatie si formeaza caracterul. Educatia, talentul si experientele ne individualizeaza. Inca din anii de inceput – acum aproape un secol in 1923 - Hummel a incercat si a reusit in a aborda lucrurile in aceasta maniera. ‘Jeg har Karakter’ (“Eu am caracter”) este conceptul care sta la baza definirii imaginii Hummel. Cei ce ne reprezinta nu sunt selectionati pe baza celebritatii, ci datorita originalitatii, caracterului si a mentalitatii de invingator.

Bucuresti Distribuitor
  • Oferim consultanta in sala de fitness, culturism si tae bo, in consumarea produselor nutritive. Oferim consultanta in vederea celor ce doresc un regim alimentar pentru slabire si intretinere si pentru copii.

Zalau Servicii
  • Comercializam Gazon Sintetic Profesional recomandat F.I.F.A pentru terenuri sportive de antrenament baze sportive si terenuri private. Gazon Sintetic Fotbal 40mm, 45mm, 50mm, 55mm, 60mm. Gazon Sintetic Tenis 13mm, 15mm, 20mm. Gazon Sintetic MultySport 26mm. Acoperiri profesionale cu Structura lamelara de lemn. Echipament Sportiv Valsport.

Timisoara Import - Export