Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Siguranta & Protectie: 1998 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 25 angajati, Kiko Sport produce o gama larga de: confectii sport - tricouri, tinuta pentru manifestari promotionale, acestea putand fii si imprimate la cerere prin serigrafie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Filip Impex 93 S.R.L a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: aparate de masura si echipamente de protectie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Pyrostop Security S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 14 angajati, Pyrostop Security S.R.L. produce o gama larga de produse de securitate, alarme incendiu. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1996, Alarm Service S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Alarm Service S.R.L presteaza urmatoarele servicii: proiectare, instalare, intretinere instalatii de alarma antiefractie, instalatii de detectie si semnalizare incendiu. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la tel: 0264-453128 mobil: 0723-397055

 • Infiintata in anul 1992, Texcondia S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand un numar relativ mic de angajati, TEXCONDIA se poate caracteriza ca o firma foarte flexibila si in permanenta adaptare la cerintale pietei. Specializata in mpd special pe uniforme pentru suparmarketuri putem mentiona ca si colaboratori ARTIMA, PROFI si din panificatie FROPIN. Sunt de asemenea multe magazine alimentare si de panificatie pe plan local. Nu pot fi trecute cu vederea nici colaborarile cu unitati medicale si farmaceutice, farmaciile si pensiunile VLAD Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • R.c. Krasimod Srl a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: salopete, halete, sepci, echipamente de iarna. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Giga Electronic International S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Giga Electronic International S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: realizari de instalatii electrice, montaj aer conditionat si service, sisteme de alarme si supraveghere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma distribuie componente, sisteme si solutii pentru sisteme de supraveghere video, alarmare anti-efractie si control access. Produsele au un raport performanta/pret ridicat, fiind sortate si testate cu atentie. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de produsele si serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Floresti, judetul Prahova. Avand 18 angajati, firma noastra produce o gama larga de ambalaje din mase plastice: flacoane de aracet si ketchup, precum si ambalaje pentru produse de curatat pentru gospodarii. Deasemenea suntem importatori si unici reprezentanti pentru sarma ghimpata tip NATO -CONCERTINA "SPIRAL FLEX" - GRECIA. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • A-Z Inter Rom Consult S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, A-z Inter Rom Consult S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: inmatriculari si radieri auto, permise, taloane, numere provizorii pentru orice tip de autovehicul. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Infiintata in anul 1994, Imsat Service S.A. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand peste 50 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: executie instalatii electrice curent de joasa tensiune, sisteme de alarma, securitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 1.000.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Importator si distribuitor aparate de masura si materiale pentru protectia muncii. Sonometre, aparate si fiole alcooltest, termometre, higrometre, anemometre, manometre, umidometre pentru lemn, detectoare de gaze.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: hidrant interior, exterior, instalatii de detectare si semnalizare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Brasov, str. Ceferistilor nr. 69, judetul Brasov. Avand 20 angajati, firma noastra produce o gama larga de: pantaloni,jeansi, camasi, jachete, geci, paltoane, salopete, halate, combinezoane, veste, tricouri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Europa de Vest prin colaborari de tip lohn. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 40% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Medgidia, judetul Constanta. Cu un efectiv de 8 angajati, Doina Style S.R.L. comercializeaza o gama variata de uniforme scolare pentru copii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Firma ofera sisteme profesionale de monitorizare video digitale. De pe telofinul mobil, PDA sau laptop vezi si auzi ce se intapla in timp real in casa, magazinele, depozitele, filialele tale. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele si servicii asteptam sa ne contactati la 0264432202.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Firma noastra este reprezentanta firmei Protektor - Germania, firma producatoare de de profile, a sistemului de constructii pe structura metalica usoara Hardell, precum si a sistemunlui de tevi si fitinguri din polibutilena Hepworth - pentru instalatii sanitare si incalzire. Totodata suntem importatori de produse de protectie la foc: hidranti de incendiu subterani si supraterani, cutii de hidranti, furtune, sprinklere, ACS. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Departamentul nostru de proiectare si executie ofera servicii de proiectare si executie in domeniile: instalatii sanitare, instalatii de incalzire, instalatii ventilare/climatizare, instalatii electrice, instalatii edilitare, retele termice exterioare. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

 • Logic Auto Electronics Srl a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: montaj sistemele de alarma si audio. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.