Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Servicii: 31649 companii
 • Gater Forest Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Stefesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Gater Forest Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: lemn brut si prelucrat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Stefesti Distribuitor
 • Smart Media - promovarea imaginii si serviciilor oricarei companii ! Oferim publicitate, advertising, banner, print, ploting, mash, hosting, site gratis, webdesign, Lugoj, Timis, mediabuying, ziar, radio, tv, smart, media, agency, PUBLICITATE INTELIGENTA ! Vrei si tu ?

Lugoj Servicii
 • Infiintata in anul 2004, EOSeuropa este situata in Timisoara, judetul Timis. Firma noastra presteaza urmatoarele principale servicii: selectie si recrutare de personal, in special pentru middle- si top-management, consultanta organizationala, training, studii de piata, pay-roll. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania, si intreaga Europa. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan national si international. Personalul nostru este pregatit in mod constant prin traininguri organizate de profesionisti, parteneri asociati ai companiei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. Va multumim.

Timisoara Servicii
 • Simco Grafic S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: confectionari bannere, casete luminoase, serigrafie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. 1. Timisoara este un simbol al radioului. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Altul
 • Furnizam solutii software/internet la comanda. Suntem specializati in aplicatii online, solutii intranet si siteuri de prezentare. Avem experienta de peste 8 ani in domeniu plus un portofoliu impresionant de lucrari.

Arad Servicii
 • EXPERT Software este un grup de firme specializate in dezvoltarea si implementarea de solutii software pentru gestionarea afacerilor si intreprinderii. Compania are puncte de prezenta in orase importante din Romania: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Timisoara In prezent, peste 500 de firme, institutii si persoane fizice din Romania folosesc solutii EXPERT. Produsul EXPERT X5 a fost premiat la targul international "BINARY 2002" din Bucuresti ca cea mai buna realizare la sectiunea software specializat.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 6 angajati, Rom Enviro Serv S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: consultanta in domeniul sistemelor de management al calitatii, mediului si sanatatii si securitatii ocupationale. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 15% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Clinica medicala, dotata la standarde occidentale, personal medical specializat, conditii de lucru exceptionale. Scopul nostru: continua imbunatatire a serviciilor medicale oferite, satisfactia clinetului.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2004, Sfero S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 3 angajati, Sfero S.R.L presteaza urmatoarele servicii: servicii de contabilitate, consultanta financiar-contabila, personal-salarizare.Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere judetul Cluj. Clientii nostri sunt firme mici si mijlocii. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Servicii
 • companie medicala infiintata in 1998, specializata in examinari de medicina muncii si fise medicale pentru diverse activitati, avand si compartimente de medicina de familie, stomatologie, ginecologie, chirurgie, etc. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la nr. 021/346.89.11 sau 0723.608.331.

Bucuresti Servicii
 • Drivertising SRL dezvolta pentru prima data in Romania un nou concept media, ce se alatura sau chiar concureaza cu momente de publicitate transmise pe posturile de radio si televiziune. Astfel, in timpul calatoriilor in taxi, diverse mesaje publicitare pot fi transmise prin intermediul unui MultiMedia player. Drivertising intra in forta pe piata media romaneasca, avantajele pe care le prezinta croindu-i usor drumul printre modalitatile de promovare utilizate pana in prezent. Conceptul Drivertising se adreseza companiilor care opteaza pentru calitatea si eficienta transmiterii si receptionarii mesajelor publicitare. Difuzarea de spot-uri publicitare in timpul curselor de taxi a inregistrat un real succes in tari precum Marea Britanie, Statele Unite sau Japonia. De ce sa alegi Drivertising ? - Mediu nou si spectaculos, care permite transmiterea in conditii de calitate si eficienta a mesajelor audio-vizuale ; - Impact ridicat, genereaza efect de surprindere datorita factorului inedit ; - Public up-market, activ ; - Audienta ridicata ; - Atentie sporita - ideal pt lansari, cu spoturi folosite in varianta lunga.

Bucuresti Servicii
 • PROASCON este o firma de proiectare si consultanta in constructii infiintata in anul 1998, care ofera servicii integrate din domeniul constructiilor - pentru a raspunde in mod unitar cerintelor clientilor. Suntem constienti si de responsabilitatea noastra sociala, de a furniza solutii care aduc laolalta un mediu durabil, natural si construit. Cretivitatea si solutiile inteligente intalnite in proiectele PROASCON, impreuna cu o riguroasa urmarire de santier - bazate pe o experienta de peste 1000 de proiecte realizate de o echipa de specialisti cu competente multidisciplinare - angajati si colaboratori - sunt o masura a valorii adaugate investitiilor clientilor nostri. PROASCON si-a extins activitatea in domeniul investitiilor din constructii civile, industriale si agricole, cu toate specialitatile din cadrul echipei de proiectare - de la studii de teren, arhitectura, structura, instalatii, pana la consultanta din perioada executiei precum si expertize tehnice. Dorinta PROASCON este de a promova o proiectare eleganta, eficienta si economica, astfel incat constructia sa fie executata usor si cu costuri reduse.

Oradea Servicii
 • Infiintata in anul 1997, Sav Com '97 S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Sav Com '97 S.R.L. produce o gama larga de: pungi, felicitari, mouse-paduri, inscriptionari materiale promotionale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 2001, I& I Studio S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: design, grafica, soft. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • Afa Trans Srl a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Cluj Napoca, b-dul 21 decembrie 1989, nr. 118, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Afa Trans S.R.L presteaza urmatoarele servicii: verificare contoare de apa. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme si asociatii de proprietari de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Grafinet Design S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 17 angajati, Grafinet Design srl produce o gama larga de: materiale promotionale, chibrituri personalizate, lacuiri selective,pliante, meniuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 15% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sector2 Producator
 • Deluxe Real Estate a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Deluxe Real Estate presteaza urmatoarele servicii: intermedieri vanzari cumparari, inchirieri, consultanta. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Dispunand de o experienta indelungata, societatea noastra ofera urmatoarele produse si servicii: PRODUCE: - Echipamente electrice de joasa si medie tensiune -       Confectii si constructii metalice sudate -       Diverse servicii de reparatii motoare si transformatoare electrice. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Campina Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: solutii software, distributie software, gestiune contabilitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Servicii