Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Servicii: 31654 companii
 • Civic S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Angajatii sai au participat la realizarea primelor case de marcat fiscale din Romania. Experienta indelungata din domeniu, a facut din societatea noastra un bun partener. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Mikerom S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: transport international de marfa, comisionare vamala. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj Napoca Transportator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Bucuresti, sect.1, str.Stirbei Voda nr.164, bl.21, et.2, ap.22. Agentia Divaro Service S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: selectie si plasare personal(bone, menajere, ingrijire varstnici, soferi, administratori vila, etc., in regim intern sau extern), fiind acreditata la ANOFM. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national, cat si persoane fizice, acestora fiindu-le garantata confidentialitatea. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Pers.de contact-Mihaela Butila 0722.328.854 0724.273.398 021/312.33.05

Bucuresti Servicii
 • A-Z Inter Rom Consult S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, A-z Inter Rom Consult S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: inmatriculari si radieri auto, permise, taloane, numere provizorii pentru orice tip de autovehicul. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti, Str. Vasile Lascar, nr. 134, Sect. 2, (P-ta Gemeni) Suntem specializati in multiplicarea si indosarierea documentelor personale sau de firma, carti de vizita, coli cu antet, invitatii, stampile, etichete, flyer-e, brosuri, printare de la A4 la A0+, Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel.: 021-210 25 01; 0722 620 666, sau vizitati-ne la www.printpaper.ro.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1999, Lemings Srl este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: productie publicitara, inscriptionari pixuri, agende, calendare, carti de vizita. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Producator
 • Infiintata in anul 1998, Graf X Media S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Graf X Media S.R.L. presteaza servicii de publicitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Sooters Import Export a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de aproape 100 angajati, Sooter's Import Export ofera servicii foto analogice si digitale de calitate prin intermediul a peste 15 magazine si laboratoare foto din Romania, inclusiv servicii foto OnLine. Sooter's Foto comercializeaza en-gros si en-detail o gama larga de produse si accesorii foto (albume, rame, aparate foto, filme, carduri memorie etc.) precum si o gama variata de mobilier metalic si obiecte decorative in stil antic. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Servicii
 • Nevada a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: transport, bilete, cazari, excursii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bacau Servicii
 • Agentia de turism  Condor  a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Cu un efectiv de 5 angajati, Condor Invest presteaza urmatoarele servicii: excursii, facilitati pentru turisti, transport persoane cu autocare Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bacau Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Cu un efectiv de 5 angajati, Luxor S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: reparatii si service instalatii frigorifice, frigidere, congelatoare, vitrine frigorifice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bacau Servicii
 • Infiintata in anul 1995, A.t. Impex S.R.L. este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: case de marcat fiscale si service case de marcat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 2000, Tetrazona S.R.L este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de pasari si animale exotice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de 5 angajati, Inter Nt Service S.R.L. presteaza servicii de service auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Sc Filip Net este o companie de Web Developing

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Imsat Service S.A. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand peste 50 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: executie instalatii electrice curent de joasa tensiune, sisteme de alarma, securitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 1.000.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Servicii
 • SC ELECTRO OCTAL este o firma cu capital privat infiintata in martie 1998 Societatea este specializata in lucrari de instalatii electrice si automatizari in-dustriale si civile. Este atestata de ANRE pentru proiectarea si executarea instalatiilor electrice pana la tensiunea nominala de 1 kv Firma noastra presteaza urmatoarele servicii: proiectare, executie si montaj instalatii electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 25% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Turda Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de panouri electrice si material publicitar, totemuri, printuri, firme luminoase. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Producator
 • Asmara Impex S.R.L a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: organizari evenimente, congrese, conferinte, simpozioane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Productie materiale publicitare: Bannere, casete luminoase, mash, autocolante, litere volumetrice de interior si exterior. Imprimare serigrafica pe orice suport: plastic, metal sticla, folie pvc, textil. Conceprie, design, decorare.

Timisoara Producator