Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Servicii: 31426 companii
 • Automec 99 S.R.L, a fost fondata in 1999 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 21 angajati cu vasta experienta in efectuarea de reparatii, intretinere, vulcanizare auto, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Automec 99 S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Societatea Agromec S.A. din Tg. Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o experienta de peste 30 de ani in efectuarea de reparatii tractoare, camioane, masini agricole si alte utilaje, precum si in lucrarile de prelucrari mecanice, punem accent in special pe promptitudinea, seriozitatea si calitatea lucrarilor efectuate. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea serviciilor si produselor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile cu partenerii nostri de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate la un pret avantajos. Suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Agromec S.A. din Tg. Mures stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din serviciile si produsele pe care vi le punem la dispozitie ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Tg. Mures Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Targu Mures, judetul Mures. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in in efectuarea de service pentru aparate electronice: televizoare, audio, electrocasnice, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Printre produsele pe care le reparam sint si POMPE SI HIDROFOARE. Reparam in garantie si dupa garantie 3 marci-T.I.P.(vindute prin BAUMAX), BUDGET(vindutete in Praktiker), TRICOMSERV-Sfintu Gheorghe. Pentru aceste marci avem piese de schimb in stoc in permanenta. Reparam scule si aparate de gradina-ferastraie, atomizoare, masini de tuns iarba,trimere de umar ptr tuns iarba, motosapatori inzestrate cu motoare pe benzina. Suntem reprezentanti de service pentru motoare de gradina cu marcile: MTD,BRIGGS & STRATON si RURIS-Craiova. Pentru toate aceste motoare facem reparatii capitale si putem furniza consumabile: uleiuri, filtre, curele, cabluri de tractiune. Pentru aceste masini cu motoare pe benzina putem face prima punere in functiune si rodajul, absolut necesare dupa cumpararea unui motor nou. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Altisan Service Team S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Targu Mures Servicii
 • Firma Graphart & Print este reprezentant in Romania al companiilor: Penguin - Austria (sisteme de expunere), AdSeat - Franta (mobilier personalizat), Qualimage - Elvetia (hartie inkjet pentru imprimante de mari dimensiuni). Compania noastra ofera solutii complete pentru expozitii, pornind de la concept, furnizarea sistemelor de expunere si pana la productia materialelor si montarea/demontarea standului. Graphart & Print pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de sisteme de expunere, pornind de la sisteme simple de tip roll-up, banner up si pana la sisteme complexe de tip pop-up, sisteme de expunere cu fixare de perete, sisteme tip turn sau sisteme pentru expunerea brosurilor si a altor tiparituri cu caracter promotional. Un element cu totul aparte, care ne diferentiaza fata de concurentii nostri, este mobilierul personalizat, un ansamblu ce completeaza in mod fericit participarea la targuri si expozitii. Versatilitatea mobilierului oferit de firma noastra il recomanda ca pe o solutie functionala, adaptabila unor conjuncturi cu totul diferite: expozitii, spatii de discutii, receptii, sali de asteptare, etc. Posibilitatile de personalizare completa ale elementelor de mobilier il recomanda totodata ca pe un material promotional de exceptie, original si functional in acelasi timp. Cu un simplu kit de transformare un scaun poate deveni masuta, iar doua scaune pot deveni canapea sau counter! Acelasi mobilier, solutii de amenajare complet diferite !

Bucuresti Distribuitor
 • RSI Electro (Reţele de Securitate Industrială) este o companie privată cu capital integral românesc, înfiinţata în anul 1994 şi specializată în automatizările industriale precum şi în implementarea sistemelor de securitate specifice platformelor petroliere şi industriale. Creşterea constantă a companiei s-a datorat utilizării şi ofertării echipamentelor de ultimă generaţie, calităţii soluţiilor puse la dispoziţie şi profesionalismului echipei RSI ELECTRO. Misiunea RSI ELECTRO este de a oferi instituţiilor publice sau organizaţiilor private sistemele necesare măsurării impactului activităţii umane asupra mediului înconjurător. RSI ELECTRO, an de an, şi-a extins serviciile, de la consultanţă în domeniu, la livrarea diferitelor echipamente de măsurare a agenţilor poluanţi, la oferirea proiectelor „la cheie”, precum şi implementarea acestora. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Rsi Electro S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1990, Quassar Ltd Srl este situata in Bucuresti. Compania noastra furnizeaza servicii de suport tehnic si consultanta software in domeniul automatizarilor industriale. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre firma noastra.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Centrul Medical de Vest isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Centrul Medical de Vest efectueaza consultatii medicale si analize medicale.Firma noastra are o echipa de 10 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Centrul Medical de Vest. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. www.centrulmedical.eu

Brasov Servicii
 • VDR & Servicii Srl a fost infiintata in anul 1999 si este reprezentantul in Romania a patru firme germane, din domeniul automatizarilor electrice si managementul fluidelor: WAGO, BURKERT, SCHUBERT-SALZER Control Systems si AKO-Armaturen, toate aflate in topul mondial al producatorilor de specialitate. Cele mai multe cerinte pentru aceste componente vin din industria alimentara, industria chimica, farmaceutica, constructii masini, prelucrari mecanice, constructii civile si industriale. Produsele din portofoliul nostru satisfac cele mai exigente cerinte de calitate, functionalitate, rezistenta si siguranta, fiind potrivite pentru o serie variata de aplicatii, iar clientii nostri se bucura de servicii profesioniste, in conditii de minim efort. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Detalii la www.componente-automatizari.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Premier Management Srl - consultanta si instruire in managementul afacerii - pentru a dezvolta afacerea, pentru a creste performanta/ a obtine rezultate superioare in firma printr-o buna organizare si un eficace control managerial, printr-un management profesionist/ printr-o conducere calificata. Premier Management S.r.l. are competente de:         a�� expert in management - prin consultanta in managementul afacerii furnizam solutii pentru o eficace planificare, organizare, coordonare si control al activitatilor, oamenilor si resurselor, cu impact direct si pozitiv asupra profitului; a�� evaluator si diagnostician - prin diagnoza proceselor de management si prin evaluarea conducatorilor din firma, identificam solutii de consolidare a proceselor de planificare, organizare, coordonare si control intern; a�� formator si antrenor in management - prin instruire (training) si prin indrumare (coaching) dezvoltam competentele personalului de conducere, pentru o eficace administrare a oamenilor, activitatilor si resurselor. Va oferim servicii de management: a�� programe de consultanta manageriala pentru consolidarea proceselor de management/ de conducere in scopul cresterii productivitatii (rezultate pe timp), a calitatii (respectarea cerintelor) si a rentabilitatii (rezultate pe costuri) a�� evaluari si diagnoze manageriale - pentru indentificarea de solutii pentru o mai buna planificare, organizare, coordonare si control; pentru aprecierea competentei in conducere si a loialitatii personalului de conducere a�� instruire si consiliere manageriala - consolidarea competentei personalului de conducere in administrarea eficace a oamenilor, activitatilor si resurselor. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari a dvs. referitoare la implementarea unui sistem de management competitiv, care sa va ajute in propria dezvoltare.

Bucuresti Servicii
 • Solicitant/ partener în proiecte din programele PHARE, INFRAS, TEMPUS, LEONARDO, PODCA, POSDRU. La cursurile organizate de COMETAM au participat 3000 de persoane in ultimii cinci ani Avantaje În cadrul cursurilor se realizează formarea profesionalã a adulţilor cu studii superioare, pentru dezvoltarea de abilităţi în managementul calităţii, mediului, securităţii informaţiilor, pentru dobândirea de competenţe noi impuse de piaţa forţei de muncã şi de creşterea competitivităţii economiei româneşti pentru a-i forma pe aceştia ca manageri şi / sau auditori conform standardului ocupaţional. La finalizarea cursurilor, după promovarea testului, cursantul obţine, în funcţie de tipul cursului, certificat COMETAM, CNFPA şi la cerere, certificat TUV KNOW HOW din Germania. Acest certificat este eliberat doar pentru o parte dintre cursurile oferite de noi si are recunoastere internationala. După promovarea testului de la cursurile de Manager al sistemelor de management al calităţii, Auditor în domeniul calităţii respectiv Auditor de mediu (autorizate CNFPA) se obţine certificat de absolvire eliberat sub egida Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi a Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Scd Impex S.R.L presteaza urmatoarele servicii: Operator RSVTI. Iar un angajat al nostru, va poate sprijini in cazul in care aveti nevoie de Personal Tehnic de specialitate, acesta avand Atestat RSL-IR. Totodata va putem oferi si servicii de SSM-SU, PSI si        Medicina Muncii. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Rebola Soft Srl este situata in Brasov, judetul Brasov. Firma noastra presteaza urmatoarele servicii: productie software - sisteme informatice integrate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Integrator Soft S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 25 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: concepere solutii software. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Galati, judetul Galati. Dem Media S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: productie publicitara, amenajare de standuri si showroom-uri . Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Complexul "Turistic" este amplasat pe DE 70 la 15 km nord de Craiova �ntr-un mediu natural deosebit.Complexul ofera servicii de cazare �n hotel si casute tip bungalow. Din anul 2007 Complexul va fi dotat cu posibilitati suplimentare de agrement(teren de fotbal,tenis,piscina). De asemenea va avea posibilitati pentru organizarea de simpozioane si miniconferinte.

Craiova Servicii
 • Suntem distribuitori sau parteneri exclusivi pentru cativa zeci de producatori de prestigiu din Europa. Iti punem la dispozitie materiale plastice cu aplicatii in: - industria de publicitate si mobilier comercial - panouri publicitare, display-uri, litere volumetrice, standuri expozitionale, rame pentru postere, etc. - industria constructiilor & arhitectura - panouri tip geam, protectii solare, terase, fatade din panouri compozite, solarii, piscine, etc. - industria alimentara - blaturi si mese de lucru, protectii pentru linii de productie si ambalare, piese de schimb pentru utilaje alimentare realizate din material plastic, repere si piese de schimb pentru utilajele alimentare, etc. - industria chimica - cuve pentru acoperiri metalice, bai de decapare, statii de epurare, fose septice si, in general, aplicatii unde este nevoie de o rezistenta chimica mai mare decat cea a metalelor. - industria de transport - repere si piese de schimb pentru locomotive, vagoane, subansamble auto, etc. De ce sa ne alegi pe noi? Avantajele tale: 1. Diversitate de materiale plastice In portofoliul nostru gasesti semifabricate ce au la baza PMMA, PC, PVC, PET-G, HIPS, SAN, PP, PE, PVC-CAW, PA, PET, A-PET, PTFE. Poti alege dintr-o varietate de materiale disponibile sub forma de placi, bare, tuburi, electrozi de sudura de diferite grosimi, dimensiuni, culori. 2. Consultanta de specialitate Consultantii nostri te ajuta sa alegi materialul potrivit proiectului tau, dar iti recomanda si tehnologia de prelucrare. 3. Livrare gratuita Livrarea este gratuita oriunde in tara prin flota proprie si in conditii optime. Ajungem la timp pentru ca tu sa te incadrezi in termenele aplicatiei tale. 4. Livram din stoc Nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu termenele de livrare. Stocul nostru este aprovizionat cu materialele de care ai nevoie. 5. Serviciu debitare gratuit Serviciile de taiere la dimensiuni sunt gratuite, rapide si precise. Tu ne spui ce dimensiuni sunt necesare, noi le vom respecta cu strictete. Mai multe detalii despre activitatea ProSEP poti afla vizitand: www.prosep.ro.

Carcea Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 6 angajati, Marco Serv Grup S.R.L presteaza urmatoarele servicii: legatorie documente contabile, arhivare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Topo Instant S.R.L este situata in Bacau, judetul Bacau. Avand 7 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: cadastru si topografie, carti funciare, planuri de situatie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bacau Servicii
 • Alcada Construct S.R.L a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Navodari, judetul Constanta. Cu un efectiv de 10 angajati, Alcada Construct S.R.L presteaza urmatoarele servicii: curatare cosuri fum, remedieri cosuri fum. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania: constructii case, vile la cheie, intocmeste documentatii pentru cartea tehnica. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra, respectiv a investitiei dumneavostra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Navodari Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 10 angajati, Taro Distributie S.R.L comercializeaza o gama larga de: cosmetice, detergenti, poduse de curatenie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Distribuitor