Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii Publice/ Notariat - Servicii: 194 companii
 • Traducerea este o provocare, este o arta si o maiestrie. Profesia de traducator inseamna, inainte de toate, profesionalism, dedicatie, simt de raspundere si mai ales o valoare estetica incontestabila. Pentru o traducere buna nu este suficient sa cunosti doua limbi, este nevoie de deprindere, experienta, creativitate, de cunoasterea aprofundata a culturii limbii sursa si a limbii tinta, si nu in ultimul rand de exigenta, punctualitate, fiabilitate. Scopul nostru este asigurarea unui serviciu de calitate si formarea unei relatii comerciale de lunga durata, bazata pe respectul si increderea reciproca. Facilitam legalizarea notariala a documentelor si transmiterea in toata tara sau strainatate, prin curier. Va invitam sa probati toate acestea si sa va convingeti ca o colaborare cu Agentia AHR TRANSLATIONS                nu poate fi decat profitabila. Cere o cotatie de traduceri si primesti raspuns in maxim 1 ora ! info@ahrtraduceri.ro Site: www.ahrtraduceri.ro

 • Cabinetul de Avocatura Dinu Diana ofera servicii legale: - persoanelor juridice (societati comerciale romane si/sau straine, sucursalelor sau filialelor acestora, banci, societati de asigurari, societati de valori mobiliare, societati de credit ipotecar, societati de leasing, etc.);         - organizatiilor nonprofit si nonguvernamentale romane sau straine; - reprezentantelor diplomatice; - persoanelor fizice care au nevoie de servicii legale in Romania si/sau strainatate.          Cabinetul de Avocatura Dinu Diana se adreseaza in special celor interesati sa isi extinda afacerile si interesele in Romania, context in care apreciaza ca alegerea avocatului potrivit reprezinta o hotarare importanta si chiar vitala. Domeniile in care Cabinetul de Avocatura Dinu Diana exceleaza sunt: - drept comercial; - dreptul comertului international; - drept maritim - shipping; - asigurari maritime si civile; - bancar; vamal; - contencios-administrativ; - impozite si taxe; - privatizare si faliment; - proprietate intelectuala; - concurenta neloiala; - cauze civile si penale. Cabinetul de Avocatura Dinu Diana participa la: - elaborarea de studii de fezabilitate pentru obtinerea de finantari interne si internationale; negocieri si meetinguri.          Cabinetul de Avocatura Dinu Diana asista si/sau reprezinta clientii in fata instantelor de judecata si de arbitraj din Romania sau in fata Curtilor de Arbitraj din strainatate si a Curtii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg si are drept "motto": competenta - seriozitate - discretie.

 • Constituita in anul 2003, in Constanta, de către doi avocaţi cu experienţă în profesia de avocat de 25, respectiv 21 de ani la data constituirii, Societatea Civila de Avocatura „Beşe Zeno Sorin şi Asociaţii” a căutat să îmbine experienţa şi competenţa fondatorilor cu noul val al tinerilor colaboratori, încercare ce s-a dovedit un real succes atat pentru societatea noastră cat şi implicit pentru cei care au apelat la serviciile noastre.

 • Infiintata in 1994, compania noastra este printre primele firme de arhivare documente din Romania. Pe parcursul a peste 20 de ani, ne-am perfectionat serviciile, procesele si personalul pentru a va putea oferi astazi solutii complete pentru arhivare documente. De-a lungul timpului, am lucrat pentru companii din diverse domenii de activitate, astfel incat serviciile pe care vi le oferim sunt adaptate specificului activitatii dumneavoastra, indiferent ca este vorba despre inventariere si arhivare documente, legatorie dosare, cutii arhivare sau solutii pentru arhivarea electronica. Cu fiecare dintre acestea am creat o relatie de lunga durata, bazata pe seriozitate si promptitudine. Compania noastra este autorizata de catre Arhivele Nationale si respecta toate normele impuse de legislatia in vigoare. Echipa noastra este formata din experti in domeniu si lucratori calificati, astfel incat putem gestiona rapid volume mari de documente, la cele mai inalte standarde. Va oferim consultanta pe tot parcursul desfasurarii proiectului, garantandu-va ca solutiile de arhivare documente pe care le veti alege vor fi eficiente financiar, adaptate nevoilor companiei dumneavoastra si vor reduce timpul acordat acestei activitati de catre angajati.

 • Traduceri 21 reprezinta o echipa de traducatori specializati pe varii domenii, asigurand corectitudinea textului tradus. Fiecare traducere este verificata si corectata in detaliu, pentru un rezultat final de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita imbunatatirii permanente a procesului de traducere, pentru a va putea oferi cele mai bune solutii in acest domeniu. Prin serviciul de interpretariat in/din limba franceza veti beneficia de informatiile dorite sau puteti transmite mesajul dumneavoastra in cadrul unor conferinte, delegatii, prezentari, seminarii, la biroul notarial sau starea civila, etc interpretariat simultan : interpretul reda in timp real ceea ce spune vorbitorul; spre deosebire de interpretariatul consecutiv, in cazul interpretariatului simultan, vorbitorul nu se opreste pentru a-i acorda interpretului timp sa traduca. interpretariat consecutiv: interpretul asculta o parte a unui discurs şi fie face un rezumat, fie încearcă să redea ideile din acesta. Pentru serviciile de interpretare, fie ca este vorba despre interpretare consecutiva sau de interpretare simultana, interpretul are nevoie de o perioada de cateva zile pentru a se familiariza cu tematica evenimentului si de asemenea, sa studieze materialele prezentate si terminologia specifica folosita.

 • Cursurile de limbi straine se organizeaza tot timpul anului la sediul firmei din Bucuresti. Servicii de interpretare din limbile de circulatie internationala in limba romana si viceversa se tarifeaza la ora indiferent de limbaj, fie el economic, social, juridic, etc. Prin serviciile noastre tu esti implicat activ in procesul de emigrare, in fiecare saptamana-n 2 ore, timp de 9 luni, alaturi de noi.

 • Cabinetul nostru de avocatura ofera clientilor sai persoane fizice si juridice, asistenta si reprezentare juridica in domeniile dreptului civil si comercial. Va oferim solutii in probleme juridice legate de: 1. dreptul de proprietate - constituiri titluri de proprietate prin uzucapiune, accesiune, actiuni in revendicare, actiuni partaj judiciar,actiuni posesorii, 2. Legea 112/ 1995 - recuperare pret valoare de piata pentru imobilele pierdute in favoarea fostilor proprietari, 3. recuperari debite in domeniul dreptului civil sau comercial, 4. actiuni divort, pensii intretinere, tutela, curatela etc., 5. infiintari societati, mentiuni, GAZDUIRI TEMPORARE SEDII SOCIALE. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

 • Firma de traduceri si interpretariat, pentru orice tip de traduceri: simple, autorizate, legalizate, apostilate, pentru documente personale, scolare, medicale, notariale, juridice, oficiale, specializate, financiare, societati, licitatii, etc. Aplicarea pe documentele originale a Apostilei de la Haga. Obtinerea declaratiei de valoare pentru titlurile de studii romanesti. Interpretariat - pentru toate tipurile de acte notariale, tribunal, judecatorie, camera de comert, intalniri de afaceri, prezentari, etc. Traduceri si interpretariat efectuate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei din Romania

 • Venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii profesionale de traducere, rapide si concentrate pe nevoile dumneavoastra. Echipa noastra de traducatori a transformat meseria in arta, au adus beneficii clientilor prin corecta interpretare a termenilor specifici dintr-o limba straina in limba romana si retroversiune. Clientii nostri vor avea totdeauna siguranta termenului de predare respectat, a corectitudinii traducerii si a profesionalismului echipei noastre.

 • Traduceri din si in engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, maghiara, olandeza, portugheza etc.. La cerere, asiguram legalizarea notariala, apostilare si supralegalizarea documentelor. Servicii de traducere scrisa: - Traduceri de acte de stare civila, diplome, foi matricole etc. - Traduceri medicale - Traduceri tehnice - Traduceri economice si financiare - Traduceri comerciale - Traduceri juridice

 • Dualnis Winrar SRL este o companie cu capital privat integral romanesc facand parte din grupul de firme Dualnis Group. Specializata si autorizata de catre Arhivele Nationale ale Romaniei sa efectueze lucrari de arhivare si legatorie a documentelor, compania dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Compania detine si un depozit propriu utilat in conformitate cu cerintele A.N.R si I.S.U in vederea desfasurarii activitatii, aceasta prestand servicii si la sediul viitorilor clienti.

 • Code Name Srl. efectueaza traduceri din si in toate limbile. Seriozitate si promptitudine. Echipa de oameni tineri, ambitiosi si cu multa dorinta de munca. Asteptam sa colaboram cu oameni seriosi si care stiu sa respecte munca.

 • Suntem un birou traduceri autorizate situat in Bucuresti. Traducem in si peste 30 de limbi straine: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, maghiara, portugheza, rusa, bulgara, ceha, croata, greaca, neogreaca, macedoneana, polona, sarba, slovaca, turca, ucraineana, albaneza, araba, chineza, daneza, ebraica, finlandeza, japoneza, norvegiana, olandeza, persana, slovena, suedeza, vietnameza. Colaboram cu peste 150 de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei. Preluam comenzi 24 / 7 la numarul de telefon 0787.546.885.

 • Biroul Individual Notarial Dumitru Vechiu va ofera toate serviciile si consultanta in domeniu, in conformitate cu Legea 36/1995 a Notarilor Publici, la sediul biroului, cat si in afara acestuia - la solicitarea clientului - cu respectarea competentei teritoriale, in timpul orelor de program sau in afara acestora - cu o programare prealabila.

 • Serviciile noastre prestate sunt autorizate de catre traducatori experimentati, avizati de Ministerul Justitiei. Echipa noastra este formata din traducatori bine pregatiti pe diferite domenii de activitate: medical, juridic, economic si tehnic-industrial. Fiind orientati spre nevoile clientilor nostri efectuam si legalizari ale documentelor traduse. Putem presta interpretari in majoritatea limbilor la cel mai inalt nivel, in functie de situatia si nevoia clientului: - In cadrul institutiilor publice - Instante Judecatoresti - In prezenta notarilor publici, a ofiterilor de stare civila sau a unor sedinte formale, dar si cu alte ocazii sau situatii.

 • Experienta si seriozitatea dobandite peste hotare dau sens cuvintelor dumneavoastra. Oricare ar fi motivul pentru care apelati la serviciile de traduceri, va asiguram ca, daca alegeti sa colaborati cu noi, nu veti fi decat multumiti, deoarece ne bazam pe cunostinte lingvistice solide si o experienta de peste 10 ani in domeniul traducerilor. www.traducerioltenia.ro

 • Ager Trad Translations este un birou de traduceri din Bucuresti specializat pe traduceri din / in limbile engleza si franceza. Din 2015, ne-am propus sa venim in sprijinul persoanelor fizice si juridice, cabinetelor / caselor de avocatura, birourilor notariale, corporatiilor, oferind servicii de traduceri autorizate la preturi avantajoase. Domeniile acoperite sunt: juridic, tehnic, tehnico-medical, financiar-bancar, comercial, etc.

 • EuroVerba Media este o agentie de traduceri si interpretare din Bucuresti (www.euroverba.ro, http://www.facebook.com/euroverbamedia). EVM a fost infiintata in anul 2001. EVM furnizeaza aceste servicii unor beneficiari, persoane fizice si juridice.

 • Birou de traduceri infiintat in 2004 cu 8 angajati, efectueaza traduceri si interpretariat in si din toate limbile , apostilari, legalizari, certificare ISO din 2011. SC Remarx SRL vă stă la dispoziție cu următoarele servicii de cea mai înaltă calitate: traduceri scrise autorizate, interpretariat consecutiv și interpretariat simultan, pregătire intensivă studiu limbi străine, aplicare apostilă de la Haga pe documente, legalizare notarială, organizare evenimente, închiriere aparatură pentru traducere simultană și asistență tehnică.

 • Firma se ocupa cu analiza performantei energetice a cladirilor, elaborand "Certificatului de Performanta enegetica pentru cladiri". Documentul este necesar constructiilor noi care urmeaz a fi luate in folosinta, constructiilor care se vand sau se inchiriaza. Domeniul de activitate a firmei mai cuprinde efectuarea de expertize tehnice judiciare in cadrul Ministerului Justitiei si cu expertize tehnice extrajudiciare.