Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 262 companii
 • Societatea noastra a fost infintata in anul 2011 si are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii in domeniile: Sanatatii si Securitatii in Munca, Situatiilor de Urgenta si Protectia Mediului.

Buzau Servicii
 • Firma ofera consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca, precum si in domeniul Perevenirii si Stingerii Incendiilor (Situatii de Urgenta), isi propune sa desfasoare activitati si in domeniul ingineresc (tehnologia prelucrarii lemnului) si in protectia mediului.

Sat Oestii Servicii
 • "Amkor Safety Consult" ofera servicii si consultanta de specialitate in urmatoarele domenii: -Securitatea si sanatatea in munca; -Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala; -Coordonare santiere temporare si mobile; -Situatii de urgenta; -Constructii civile, industriale si agricole.

Bucuresti Servicii
 • Sc. Cerdin Prod Srl. a fost infiintata in 2003 si s-a constituit ca o societate care acorda consultanta si asistenta de specialitate pe probleme de securitatea si sanatatea muncii si situatii de urgenta. Incepand cu anul 2011 societatea este autorizata ca prestator de servicii in domeniul resursei umane.

Brasov Servicii
 • Almer - Sano este un Centru Medical din Iasi specializat in servicii de medicina muncii. Prin consultatiile de medicina muncii se realizeaza un complex de examinari medicale clinice, biologice si/sau paraclinice conform normelor stipulate prin lege pentru fiecare tip de profesie.

Iasi Servicii
 • Va oferim: Certificare sisteme de management: ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 27001, OHSAS 18001, ISO 50001 Consultanta ISO 15189 pentru laboratoarele medicale si ISO 17025 pentru laboratoarele de etalonari. Cursuri de formare profesionala pentru ocupatiile: Specialist in domeniul calitatii Manager al sistemului de management al calitatii Auditor in domeniul calitatii Auditor de mediu Manager proiect Pregateste si formeaza specialisti prin cursuri de instruire in domeniile: Manager sistem calitate/mediu/OHSAS/HACCP; Auditor calitate/mediu/OHSAS/HACCP; Auditor sistem de management ISO 15189; Auditor sistem de management ISO 17025. MRC ofera servicii de: Consultanta pentru implementarea ISO 15189 in laboratoare medicale si auditarea sistemului lor de management; Consultanta pentru implementarea ISO 17025 in laboratoare de incercare sau etalonare si auditarea sistemului lor de management. Colaboreaza cu institutii de invatamant superior pentru sustinerea unor discipline si specializari in domeniul managementului calitatii in Universitatile din Romania; Participa cu activitati de cercetare-dezvoltare in domeniul calitatii si in domenii conexe la Programe Nationale si ale Uniunii Europene. Este implicat in proiecte la nivel european si proiecte la nivel national. Sediul central al MRC este in : Craiova, pe strada Parului, nr 8, cod 200346, jud. Dolj insa ne puteti gasi si la sediile filialelor MRC din: Bacau, str. Vasile Alecsandri, nr.41, cod 600011, jud. Bacau Bucuresti, Bv. Unirii, nr.47, Bl.E3,A II, sc.1, et.4, ap.15, sector 3 Brasov, str. Furcii, nr.2, ap.1, cod 500057, jud. Brasov

Craiova Servicii
 • Societatea SpumoFlame Serv Srl a fost fondata in anul 2011, avand ca profil principal de activitate comercializarea produselor PSI (stingatoare, furtune, accesorii), dar si verificarea, incarcarea, repararea stingatoarelor. In prezent efortul nostru se concentreaza pe asigurarea unei calitati a produselor si serviciilor oferite clientilor nostri, in conditiile unor preturi optime si prin alegerea solutiilor specifice fiecarui proiect in parte . Experienta acumulata in timp, alaturi de clientii nostri ne face sa privim cu optimism spre provocarile si standardele viitoarei Romanii europene.

Ploiesti Servicii
 • In vederea asigurarii conditiilor de securitate si sanatate in munca si pentru prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale, conform Legii nr. 319/2006 toti angajatorii, institutiile si operatorii economici au obligatia sa organizeze serviciul de securitate si sanatate in munca si sa obtina autorizatia de functionare din punct de vedere SSM. In acest sens, Sc. Ssmest Capital Consulting Srl. detinatoare a Certificatului de abilitare M.M.F.E.S. pentru Servicii externe de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca conf. Legii nr. 319/2006, va supune atentiei urmatoarea gama de servicii de consultanta SSM: - evaluarea riscului de accidentare si imbolnavire profesionala pentru societati comerciale si institutii publice - audit ssm - documentatii ssm / tematici de instruire / instructiuni proprii / etc. - elaborarea planului anual de prevenire si protectie ssm - instruiri periodice.

Piatra Neamt Servicii
 • Oferim servicii de medicina muncii pentru orice tip de activitate si pentru orice profesie la cea mai avantajoasa oferta calitate/pret de pe piata plecand de la 25 RON/angajat/an. Dispunem de aparatura ultramoderna si personal calificat.

Tg-mures Servicii
 • CMI Medicina Muncii Dr. Raluca Bura ofera in Husi, jud. vaslui servicii de medicina muncii tuturor persoanelor juridice. Monitorizarea stării de sănătate a angajaţilor este efectuată doar de către medicul specialist de medicina muncii, conform legislaţiei actualizate.

Husi Servicii
 • Venim in Intampinarea d-voastra cu urmatoarele servicii : • Efectuam Instructaje in Domeniul Apararii Impotriva Incendiiloer pe locul de munca; • Intocmim documentatii - Elaborarea planurilor de interventie; • Intocmim documentatii – Evaluarea riscurilor la incendii; • Intocmim planuri de evacuare cf STAS in Domeniul apararii impotriva incendiilor pe locul de munca; • Intocmim organizarare apararii impotriva incendiilor pe locul de munca cf STAS; • Intocmim dosare de aut oritate PSI; • Oferim consultanta de specialitate, etc. Pt comenzi si calculatii privind siguranta la incendiu a obiectivului d-voastra nu ezitati a ne contacta . Vizitati site-ul nostru www.firesafetyarad.ro SC Fire Safety & Protect SRL Mob: 0749.452.375 Tel: 0257230014 Fax: 0357.815.000 http: www.firesafetyarad

Arad Servicii
 • PFA Barabas Komives Imre înfiinţată în anul 2008 oferă consultanţă în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi situaţii de urgenţă. Firma este abilitată de către Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse pentru a presta servicii în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă înca din 2008 (8048/31.10.2011)

Sangeorgiu De Padure Servicii
 • Grupul RINA, organism international care opereaza in domeniul certificarii, evaluarii conformitatii si al consultantei in inginerie, si-a deschis in mod oficial un nou birou la Bucuresti, pe data de 21 iunie 2012, marcand astfel un program semnificativ de expansiune in Romania. Aflandu-se intr-o continua extindere la nivel national, Grupul RINA a concretizat, la finele anului 2011, achizitia capitalului majoritar al SIMTEX Organismul de Certificare Srl, unul dintre cele mai cunoscute organisme de cerificare din Romania. Societatea nou creata, RINA SIMTEX Organismul de Certificare Srl, poate oferi servicii noi de certificare pe piata locala sub urmatoarele marci de acreditare: RENAR (Romania), ANAB (SUA), ACCREDIA (Italia), SAAS (Organismul de Acreditare pentru Schema de Responsabilitate Sociala - SA8000). In pus, RINA Simtex poate oferi pentru toti clientii sai Certificate de recunoastere IQNet. In aprilie 2012, RINA SIMTEX a preluat pachetul integral de actiuni al ISCIR-CERT, detinut de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. ISCIR-CERT este un organism de certificare notificat pentru evaluarea conformitatii produselor din domeniul echipamentelor sub presiune si de ridicat, dar si a sistemelor de management si a personalului. Grupul RINA mai detine in Romania, inca din anul 2010, societatea Projemir Energy care presteaza servicii de inginerie (proiectare in domeniile Power, Oil and Gas, Nuclear) si consultanta in aceste domenii. In prezent, societatile din Grupul RINA, prezente in Romania, care insumeaza 86 de angajati, functioneaza cu birouri locale in Constanta, Timisoara si Chisinau, sediul central fiind la Bucuresti. Serviciile Rina Simtex se refera la: CERTIFICAREA SISTEMELOR DE MANAGEMENT conform: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000-HACCP; ISO/IEC 27001, MRS 10000, ISO 28000, BS 25999, ISO/IEC 20000, ISO 3834 QMS pentru procesul de sudare, EMAS, SA8000, ISO 20000 cu acreditarea itSMS, ISO/TS 16949, IRIS. CERTIFICARE PERSONAL: Sudori (EN 287, EN 9606, EN 1418, ASME IX, AWS D 1.1, API 1104), Operatori Sudori (EN 1418), Sudori pentru materiale plastice (EN 13067), Operatori pentru Examinari Nedistructive (EN 473/ISO 9712, SNT TC 1A), Inspector de vopsire (ENV 12837). CALIFICARE PROCEDURI DE SUDARE conform: EN ISO 15614, ISO 17660 (otel beton), ASME IX, AWS D 1.1, API 1104 CERTIFICAREA PRODUCATORILOR PENTRU SUDAREA VEHICULELOR DE CALE FERATA SI A SUBANSAMBLELOR ACESTORA conform EN 15085-2. CERTIFICARE PRODUS. CENTRUL DE INSTRUIRE PERSONAL Rina Simtex organizeaza cursuri autorizate de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor din Romania pentru: - Auditor in domeniul calitatiia, Auditor de mediu - Manager al Sistemului de management al calitatii                 - Manager al Sistemului de management de mediu - Formatora precum si diferite cursuri de formare auditori recunoscute IRCA si SAAS.

Bucuresti Servicii
 • Societate atastata ANRE - Efectuam Verificari PRAM cu emitere de Buletin. Verificari PRAM pentru prize de pamant, continuitati racorduri si utilaje electrice, Verificat Paratrasnet, Paratoniere, Instalatii electrice si Sisteme de securitate. Proiectare, Executie si Mentenanta. Firma infiintata in 1994, 18 ani de experienta in instalatii electrice. * Verificari PRAM * Buletine PRAM * Masuratori PRAM * Certificat PRAM * Verificare PRAM * Buletin PRAM * Verificarea prizelor de pamant * Verificarea inpamantarii * Masuratori electrice * Electrician PRAM * SSM PRAM *

Bucuresti Servicii
 • We are a company who work in construction and industry field, givin services to our clients in SSM, Tecnical asistance, OHSAS, learning, consultancy, and all requirements in the healt and safaty field, how our clients need.

Bucuresti Altul
 • Firma Ltq Management, infiintata in anul 2007, va ofera: -Consultanta in implementarea si certificarea ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, ISO 22000:2005 /(HACCP) SA 8000 e.t.c. -Servicii Securitate si Sanatate in Munca -Evaluare Risc. -Control Managerial.

Bucuresti Servicii
 • Sc Dobexpert Srl este o companie care furnizează servicii externe de prevenire și protecție abilitată de Ministerul Muncii. Noi, cei de la DOBEXPERT, formăm o companie specializată în prestarea de servicii profesionale pentru firmele care prefera avantajele externalizării acestora. Suntem un grup de specialiști și experți reuniti de entuziasmul tinereții și experiența maturității, care avem ca motto "Siguranța înainte de toate". Știm cât de important este timpul dumneavoastră. Acum aveți nevoie de timp mai mult decât oricând. Profesionalismul, calitatea, seriozitatea, flexibilitatea, punctualitatea, promptitudinea și experiența în domeniu de aproape un deceniu sunt caracteristicile care ne recomandă.         De aceea MISIUNEA noatră este sa va punem la dispoziție cât mai mult timp pe care să îl folosiți în dezvoltarea companiei dumneavoastră. Doar împreună cu noi veți reuși să câștigați acest timp prețios. VIZIUNEA noastră este satisfacția maximă a partenerilor noștri. Specialiștii de la DOBEXPERT vă vor oferi consultanță și asistență la costuri competitive pentru următoarele activități strict necesare oricarei societăți: Sănătatea și Securitatea în Muncă (SSM) Situații de urgență - PSI Resurse Umane Salarizare ISCIR - RSVTI Medicina Muncii (parteneriat) Aveți nevoie de DOBEXPERT pentru că meritați doar servicii profesionale de cea mai înaltă calitate. Deveniți partenerul nostru acum și veți avea doar de câștigat !

Bragadiru Servicii
 • Suntem un Cabinet Individual de Psihologie in cadrul clinicii International Medical Center Bucuresti, care ca si specializari : - Psihologia Muncii si Organizationala; - Psihologia Transporturilor; - Psihologia aplicata in domeniul Securitatii Nationale.

Bucuresti Servicii
 • Doriti sa profesati ca medic in Germania si nu stiti care sunt pasii de urmat pentru a face acest lucru? Doriti sa aflati mai multe informatii despre procedura de relocare si incepere a muncii pe un post de doctor in Germania? Cautati o firma serioasa, profesionala care sa se ocupe de toate demersurile necesare ca Dvs. sa puteti profesa ca medic in Germania ? Sunteti doctor si cautati un curs de limba germana care sa se desfasoare in ritmul Dvs. de invatare, adaptat nevoilor Dvs. financiare? Daca raspunsul la oricare dintre intrebarile de mai sus este DA!, atunci noi avem solutia potrivita pentru Dvs. Medicus Medici a�� firma germana cu angajati vorbitori nativ de limba romana va ofera sansa medierii unui loc de munca pe post de medic intr-o multitudine de clinici, policlinici si cabinete private de pe intreg teritoriul Germaniei ! Fie ca sunteti un absolvent al Facultatii de Medicina, medic rezident sau specialist, Medicus Medici va va ajuta cu succes in dorinta Dvs. de a profesa ca doctor in Germania . Medicus Medici este partenerul Dvs. de incredere care va va ajuta sa incepeti noua Dvs. viata si cariera pasind "cu dreptul"! Medicus Medici va ofera: *Medierea unui post de munca pentru a profesa ca doctor in Germania; * Asistenta in vederea obtinerii actelor necesare inceperii activitatii Dvs. ca medic in Germania ; *Cursuri de limba germana special concepute pentru a va facilita invatarea limbii germane in ritmul Dvs. si conform planului Dvs. financiar; *Cursuri ce urmaresc invatarea limbii germane de specialitate in domeniul medical precum si seminarii culturale pentru a va adapta mai bine in noul mediu social german ; * Suport in vederea realizarii cu succes a relocarii Dvs.; * Consiliere cu privire la toate aspectele vietii si muncii in Germania in sistemul medical; * Logistica necesara in vederea sustinerii interviurilor cu angajatorul din Germania; *Sfaturi competente si informatii concrete despre toate etapele medierii ; *Alte servicii conexe in vederea indeplinirii cu succes a procesului de mediere. Intregul proces de coaching si mediere este pentru Dvs. gratuit! La noi totul este simplu a��tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati !

Zeulenroda-triebes Servicii
 • Suntem o companie localizata in SIBIU, judetul Sibiu, si infiintata in anul 2006. Cu un efectiv de 4 angajati, Tehnoprot Solutions S.R.L. efectueaza servicii de securitatea muncii, situatii de urgenta. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Tehnoprot Solutions S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Tehnoprot Solutions S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

SIBIU Servicii