Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii Industriale - Servicii: 715 companii
 • Echipa de profesionisti

Bucuresti Servicii
 • Superb

Barcanesti Producator
 • Pentru a fi cei mai buni am ales sa colaboram cu cei mai importanti jucatori din piata internationala pentru acest domeniu: BONGARD SAS, Franta, Mecateck -Teknosolution Italia, Atrepan Italia, Sigma Italia, Teknostamap Italia, Pavoni Italia, Telme, Cimav Italia, Riehle Germania, Zmatik Italia, Desco Italia etc.

Bucuresti Importator
 • Prestari servicii automacara 18Tone si brat telescopic de 18 metri. Automacaraua se poate deplasa oriunde in tara in urma unor comenzi ferme. Suntem dispusi sa ne relocam pentru perioada contractului.

Buzau Servicii
 • Existam pentru cei care vor sa obtina rezultate, calitate, solutii si costuri optime; fie ca sunt designeri, constructori sau antreprenori din diverse industrii. Stim ce inseamna sa fim 100% orientati catre clienti: oferim plus valoare in tot ce facem si mentinem cele mai inalte standarde de integritate si transparenta. Detalii pe site-ul companiei.

Bucuresti Producator
 • GCE Frigo Refrigeration executa lucrari de anvergura ce presupun montaj, intretinere si reparatii la toata gama de instalatii si utilaje frigorifice. Suntem specializati in echipamente frigorifice, indiferent de natura utilizarii acestora: Lucrari de montaj instalatii frigorifice pentru depozite si camere frigorifice de la 20m3 la 2000m3 cu panouri termoizolante Cehia-Italia. Distributie de utilaje frigorifice (compresoare frigorifice, condensatoare, evaporatoare tip BITZER, COPELAND, YORK, DORIN, FRASCOLD, MANEUROPE, M'QUIN, etc.). Reparatii capitale, mecanice si electrice, cu garantie 2-4 ani la toata gama de compresoare frigorifice semiermetice. Rate - avans 30-50%, iar diferenta de rate se poate plati in maxim 24 de luni. Buy-Back pentru compresoare frigorifice Bitzer. Daca detineti un compresor Bitzer defect (indiferent de defectiune) aveti reducere 50% din pretul compresorului nou

Bucuresti Servicii
 • Gederex poate veni in sprijinul partenerilor contribuind cu succes la dezvoltarea solutiilor potrivite la probleme din domeniul Inginerie Electrica si nu numai, reunind acum si colegi din alte domenii de activitate (Inginerie mecanica, Ingineria Materialelor, Inginerie Chimica, etc). Firma nostra va pune la dispozitie ehipamente profesionale de precizie pentru proiectul dumneavoastra. -strunjire, Lungimea maxima a piesei: 1.000 mm Diametrul de strunjire peste pat: 460 mm Diametrul de strunjire peste suport: 224 mm Diametrul de strunjire peste punte: 690 mm Lungimea puntii: 155 mm Latimea patului: 300 mm Interval de pivotare sania superioara: 52 Cursa axei-Z: 128 mm - frezare, Capacitate de gaurire in otel: 30 mm Diametrul de frezare in otel (max.): 25 mm Puterea de filetare, otel: M 16 Capacitatea de gaurire: 100 mm: Suprafata de fixare a mesei: 1.120A - 260 mm Curse Cursa axei-X: 600 mm Cursa axei-Y: 270 mm Cursa axei-Z: 300 mm - roluire, Lungimea de lucru: 1.050 mm; Grosimea maxima tablei indoite: 5,5 mm pe lungimea maxima de lucru; Diametrul minim la care se realizeaza indoirea: 190 mm. - debitare fierastrau cu banda, Capacitatea de taiere 60 (rotund) Dreapta: 120 mm Capacitatea de taiere 60 (patrat) Dreapta: 95 mm Capacitatea de taiere 60 (dreptunghi) Dreapta: 120 x 95 mm Capacitatea de taiere 90 (rotund): 240 mm Capacitatea de taiere 90 (patrat): 240 mm Capacitatea de taiere 90 (dreptunghi): 310 x 210 mm Capacitatea de taiere 45 (rotund) Stanga: 150 mm Capacitatea de taiere 45 (patrat) Stanga: 130 mm Capacitatea de taiere 45 (dreptunghi) Stanga: 170 x 90 mm Capacitatea de taiere 45 (rotund) Dreapta: 200 mm Capacitatea de taiere 45 (patrat) Dreapta: 180 mm Capacitatea de taiere 45 (dreptunghi) Dreapta: 200 x 140 mm - taiere electroeroziune cu fir, PERECIZIE 0,1mm Dimensiunile maxime ale piesei prelucrate: - Lungime x Latime: 630 - 440 mm; Cursa de taiere maxima: X: 400 mm Y: 320 mm; Grosimea maxima de taiere: 300 mm; Greutatea maxima a piese: 500 kg; Taiere in unghi: maxim 30 grade. - presare, Presiunea - performanta: 60 t Presiunea maxima de lucru: 259 bar Cursa: 380 mm Viteza de deplasare: 8,69 mm/s Viteza de presare: 2,07 mm/s Viteza de revenire: 10,79 mm/s - gaurire si filetare, Diametrul maxim de gaurire: 35 mm Suprafata de fixare a piesei: 50 - 400 mm Cursa pinolei: 150 mm Ridicarea mesei: 510 mm Ridicarea capului masinii: 380 mm Distanta de la varf ax principal la masa: 880 mm Distanta de la varf ax principal la picior: 1.215 mm Degajare: 320 mm Se pot realiza piese dupa desenul beneficiarului sau se poate realiza proiectare in prealabil. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati! https://gederex.ro/ https://www.linkedin.com/company/gederex/ https://www.facebook.com/Gederex/?ref=bookmarks

Iasi Servicii
 • Ne ocupam cu inchirieri de schele fixe pentru lucrari exterioare si schele mobile pe roti pentru executia de lucrari interioare si exterioare.                 Pentru schele fixe avem disponibili pana la 7000 mp de schela, iar la schelele mobile avem disponibil pentru a se putea efectual lucrari de pana la  14,5 m inaltime. Schelele fiind omologate si conforme cu standardele UE.

Cluj-napoca Servicii
 • Siromvalves Srl este membra a grupului Sirca International S.p.A - Italia producator cu o experienta de peste 30 de ani in fabricarea de robineti fluture, robineti cu sfera, actuatori pneumatici si altE echipamente si accesorii pentru sectorul industrial. Sirca International a fost infiintata la sfarsitul anilor 70, si-a inceput activitatea ca producator de sisteme complete de automatizare si reglare pneumatica. Din anii '90, compania Sirca International se deschide pe pietele externe, exportand aproximativ 50% din productie intr-o perioada scurta de timp. Detinem doua unitati de productie in Italia si o unitate de asamblare in Oradea.

Oradea Producator
 • Comercializam instalatii de sablare mobile, cabine de sablare, piese de uzura pentru sablare , material abraziv pentru sablare, cabine de vopsire, instalatii de vopsire, pereti de exhaustare. Comercializam instalatii fiabile, preturi avantajoase, flexibilitate.

Tomesti Importator
 • Compania noastra cu o experienta de 10 ani in acest domeniu ofera servicii complete de vopsire in camp electrostatic. Caracteristici cuptor polimerizare Lungime 6.2metri, Latime 2metri, Inaltime 2 metri.

Bucuresti Servicii
 • Firma Sc Polytech Rubber Srl produce si comercializeaza bandaje, role roti, tamburi din poliuretan si cauciuc, benzi transportoare, placi tehnice, covoare si alte produse din cauciuc si poliuretan. Noi venim in ajutorul clientilor si dam solutii tehnice si rapide.

Baltatesti Producator
 • Oferim servicii de galvanizare electrolitica pe orice metal. Ce facem? Argintare, Nichelare, Nichelare Chimica, Cuprare, Stanare. Tot pentru firme din domeniul Automotive, Electronica, Telefonia mobila, Aerospațial. Tratamente si pe Aluminiu. Declaratie Mediu: www.bizoo.ro/usermedia/1303205_declaratie_mediu.doc

Siria Producator
 • Firma a fost infiintata in 2005 si se ocupa cu gpl carburant auto grafit si cocs petrol calcinat, material de carburare, piese de grafit, spalatorie auto, lemne si carbuni de foc, tractari auto. Preturi accesibile.

Slatina Distribuitor
 • Firma Rogvaiv quality Coatings a fost infiintata in septembrie 2011 avand ca obiect principal de activitate prestarea de servicii de vopsire in camp electrostatic. Firma isi propune servicii de inalta calitate cu un personal calificat si prin respectarea tuturor etapelor corespunzatoare unei vopsiri calitative (pregatirea suprafetei, uscare si polimerizare). Adresa noastra : www.rogvaivqc.com

Bucuresti, Bragadiru Servicii
 • Prompt-Cover executa acoperiri pe baza de Teflon PTFE si compusi ai fluoropolimerilor pentru produse de serie cat si piese unicat. Realizam urmatoarele tipuri de acoperiri: Antifrictiune-solutii de lubrifiere uscata rezistente la uzura si abraziune pentru suprafete antiabraziune cu coieficient foarte mic de frecare. Antigripant-acoperim filete suruburi, prezoane, piulite si alte piese de contact cu solutii pe baza de Teflon PTFE. Antilipire-solutiile antilipire pe baza de Teflon sunt cele mai utilizate datorita proprietatilor multiple pe care acesta le ofera, avand un coieficient de frecare de 0,02. Film de Teflon-solutii de imbunatatire a proprietatilor suprafetelor metalelor, nemetalelor si a pieselor din materiale composite. Filmele de Teflon depuse de noi cu tehnologia moderna detinuta pot avea grosimi incepand de la 8microni pana la 5mm. Reducerea zgomotului- solutiile de redure a zgomotului sunt concepute pentru acoperirea suprafetelor pieselor in contact din articulatii si lagare acolo unde in timp apare scartaitul enervant. Protectie antiacida-realizam protectie anticoroziva pentru instalatii si piese ce lucreaza in medii extreme cum ar fi instalatii si recipienti acid sulfuric, acid clorhidric si alte solutii chimice corozive. Acoperirea suprafetelor termice-solutiile de acoperire a suprafetelor termice furnizate de noi au rezistenta la temperaturi inalte. Acoperiri rezistente la inghet si dezghet-protectiile oferite de noi rezista la temperaturi de lucru extreme intre -170 si 300 grade Celsius. Protecti electrice si dielectrice. Acoperiri cu Teflon PTFE certificate FDA. Teflonare- acoperire cu Teflon. Reteflonare-refacerea stratului de Teflon. Acoperiri cu ceramica. Plastifieri metale-oferim solutii de plastifiere suprafete si plastifiere piese metalice. Acoperiri cu poliuretan-solutiile de acoperire pe baza de poliuretan. Vopsiri industriale. Vopsiri in camp electrostatic-detinem instalatii moderne pentru vopsire in camp electrostatic atat cu pulberi cat si lichide. Sablare-executam operatii de sablare cu korindon, electrocorindon, nisip, alice metalice, alice de sticla, alice ceramice, inclusiv operatii de a��shot penninga��. Prompt-Cover impreuna cu echipa ce are o experienta vasta in acest domeniu foloseste materiale de cea mai buna calitate de la furnizori cu prestigiu in acest domeniu, folosim materiale ca: Teflon, PTFE, Rilsan, Halar, Xylan, Molikote, Everslik, Evrilub, Abcite, PFA, FEP, ETFE, PEEK, PA-11, PA-12, PE, EP, PUR, Ceramica, vopsea Epoxy, vopsea poliuretan, E-CTFE, PU, Greblon, Kluber, Molydag, MOS2, Rilsanare, resilon. Prompt-Cover produce: Tavi de copt pentru orice forma si dimensiune pentru industria de panificatie si patiserie cum ar fi: tavi de copt paine toast, tavi de copt bagheta, tavi de copt croissant, tavi de copt cozonac, tavi perforate plate, baterii de tavi, seturi de tavi pentru linii automate si alte forme.Tavile pentru copt fi produse la dimensiunea ceruta de beneficiar si livrate neteflonate sau teflonate antilipire cu Teflon certificate FDA functie de preferinta beneficiarului. Prompt-Cover produce panouri si confectii din tabla. Furnizam Teflon PTFE sub forma de: bara de Teflon, placa de Teflon, folie de Teflon, teava de Teflon. Folie teflonata: Folie teflonata adeziva, , Folie teflonata neadeziva,Tesaturi teflonate: tesatura din fibra de sticla teflonata, tesaturi din bumbac teflonate, material compozite cu Teflon. Benzi transportoare si benzi rulante din materiale compozite impregnate cu Teflon si teflonate. Benzi transportoare cuptoare, benzi transportoare tip plasa, Folii antilipire, utilizate in procesul de coacere: folie teflonata, folie acoperita cu silicon, folie siliconata, folie de copt. Benzi teflonate, benzi Teflon autoadezive, benzi Teflon izolatoare, benzi teflonate, benzi tesute. * Teflon este marca inregistrata a firmei Du Pont.

Focsani Producator
 • Rulhaus Srl este o societate cu capital integral roman infiintata in anul 2007 avand ca scop primordial, satisfacerea nevoilor clientilor in domeniul industrial atat prin comercializarea produselor tehnice, livrarea acestora cat si in domeniul prelucrarilor prin aschiere, tratamente termice in atelier propriu. Activitatea se desfasoara in patru magazine: Oradea- str. Lapusului nr.27, Biharia-str. Cetatii nr.8, Baia Mare-str. Margeanului nr.1/17, Arad-str. Andrei Saguna nr44. Atelierul de prelucrari metalice este situata in Oradea, str. Uzinelor, nr. 10 (in incinta Metalica fabrica de aragaze). Produsele principale pe care societatea noastra le comercializeaza sunt urmatoarele: rulmenti SKF, KOYO, TIMKEN, NTN, ZKL, CX, etc. curele de transmisie SKF, OPTIBELT, CONTINENTAL, lanturi SKF, RENOLD, CODEX, roti si rotile WICKE, etansari, elemente de asamblare, abrazive, teflon si poliamida, produse chimice WEICON, LOCTITE, scule de mana UNIOR, BAHCO, lubrefianti TOTAL, DIVINOL, scule aschietoare. Serviciile oferite: consiliere tehnica in vederea identificarii necesarelor, respectiv dimensionarea reala a acestora, livrari la sediul beneficiarului in cadrul transportului organizat, depanari de utilaje in domeniul mecanic, hidraulic, pneumatic, revizii tehnice la utilaje cheie de importanta deosebita in productie, prelucrari mecanice (strunjire, frezare, gaurire, debitare), tratamente termice, etc. Va asteptam cu interes sa ne contactati la punctele noastre de lucru din Arad, Baia Mare, Oradea si Biharia.

Oradea Importator
 • Durinox Srl este o firma cu domiciliul in localitatea Pribilesti nr. 167, care se ocupa cu fabricarea de confectii metalice, cum ar fi: - balustrade din inox sau fier forjat, porti din inox sau fier forjat, copertine din inox sau din fier cu policarbonat, scari interioare spirale sau normale cu blaturi din lemn, lucrari de strungarie si frezare, alte lucrari de confectii metalice.

Pribilesti Producator
 • Firma are in dotare tehnologii de ultima ora pentru prelucrarea tablelor si a profilelor. - masina de debitat cu laser Trumpf - masini de indoit tabla (abkant) marca Trumpf - robot sudura Kuka - sudura mig-mag, tig, sudura in puncte. Dispunem deasemenea de utilaje pentru prelucrari mecanice, cum ar fi: - strunguri cu comanda numerica - masini de frezat cu comanda numerica - masini de rectificat.

Bucuresti Producator
 • Beneficiind de facilitatile de productie existente, executam o serie foarte larga de confectii metalice, la comanda, dupa proiecte proprii sau ale beneficiarilor. Compania Rolix, isi desfasoara activitatea si in urmatoarele domenii: - confectii metalice: standuri de prezentare (metalice, lemn, plexiglas), mobilier metalic de casa, stradal, gradina sau industrial, personalizate dupa cerintele clientului. - mobilier metalic; - plasa sudata (dimensiuni atipice) - vopsitorie electrostatica - confectii textile (imbracaminte si industriale).

Bucuresti Producator