Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii Comerciale - Servicii: 1205 companii
  • Groupul Ideco este o societate de inginerie (proiectare, executie cu colaboratori exerni) in domeniul industrial, care imn decursul anilor a obtinut numeroase experiente in sectoare industriale, respectiv: mecanic, siderurgic, industria chimica si protectia mediului, fara a neglija, cele doua sectoare prin intermediul carora Ideco isi desfasoara activitatea principala: material handling (manipulare si transport materiale) si siderurgic. Pe langa aceasta, Grupul Ideco este unic distribuitor si importator a numeroase produse industriale legate de componentistica pentru utilaje de transport - manipulare si utilaje din siderurgie.

  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 10 angajati, Taro Distributie S.R.L comercializeaza o gama larga de: cosmetice, detergenti, poduse de curatenie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

  • Infiintata in anul 2002, Ro-interbuy S.R.L. este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: masini de cusut, ace, piese si accesorii.. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. SC RO INTERBUY SRL RO 14605746    J05/432/2002 ORADEA 410081 STR.CLOSCA NR.67    BIHOR - ROMANIA TELEFON ; 0359 461591 , 0372 782861 FAX : 0259472489 MOBIL : 0723 307722 - GUIAS CORNEL    0726 704350 - CZOBOR NICOLAE

  • Infiintata in anul 1994, in Constanta Foto Pro are doua puncte de lucru. Cu cei 5 angajati, firma presteaza urmatoarele servicii: - Developare filme, printare fotografii, analog/digital, fotografii de identitate / vize/legitimatii la minut si la sediul clientului, scanare/scris CD-uri, etc. Cursuri de fotografie - initiere si specializare intr-un domeniu. Servicii de fotografie in studiou - fotografie electorala - portofolii profesionale - fotografie de produs - fotografie publicitara - retus si trucaje foto Produsele si serviciile sunt adresate clientilor persoane fizice si juridice din toata tara. Dotarea tehnica alaturi de un personal cu experienta de peste 14 ani va asigura cele mai performante servicii in domeniu. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. 0722326700 ~ 703

  • Inca de la infiintare, in 1991, firma noastra s-a impus pe piata locala prin calitatea serviciilor oferite si prin parteneriatele importante cu firme locale si nationale. GMB COMPUTERS este service autorizat Sony si Philips pentru zona Dobrogea. GMB COMPUTERS ofera o gama larga de servicii IT din care fac parte: service pentru orice tip de echipament de calcul, periferic sau echipament electronic; intretinere echipamente si retele voce/ date de comunicatii; executam lucrari pentru retele de fibra optica, folosind cele mai noi tehnologii existente in acest moment.