Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1464 companii
 • Jupiter Ventures SRL provide online professional financial consultancy on B2C basis. We provide our services worldwide to over 500.000 users. We analyze clients portfolio and provide consultancy. We manage a portfolio of over 300 users on daily basis.

Bucuresti Servicii
 • Cabinet Avocat ce are o vasta experienta in domeniu, un colectiv unit de profesionisti, avocati si economisti, care pot sa-ti ofere consultanta specializata la cele mai inalte standarde, hotarati sa gaseasca alaturi de tine cea mai buna cale de rezolvare a problemelor pe care le intalnesti.

Bucuresti Servicii
 • Incheiem asigurari pentru toate tipurile de vehicule. Iti protejam casa impotriva tuturor evenimente neplacute. Iti asiguram sanatatea sa fii bucuros tot timpul! Avem cele mai mici preturi la toate tipurile de asigurari. RCA, CASCO, locuinte, calatorii, medicale si sanatate. Iti oferim consultanta gratuita! Ne gasiti pe Calea Motilor, Nr. 153, Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca Financiar
 • Comapnia noastră oferă o gamă largă de servicii in domeniul asigurărilor si creditelor, astfel intentionaăm să ne dezvoltăm in următori 5 ani si să acapară o cotă de piată cât mai mare pe acest sectr de activitate.

Galati Servicii
 • Cu 8 ani de experienta in vanzarea si cumpararea metalelor, pietrelor pretioase, a ceasurilor de lux, precum si a acordarii de credite rapide de bani lichizi prin amanetare de bunuri, Casa Amanet Gold Services s-a extins rapid in ultimii ani pe piata aurului, argintului, diamantelor si a imprumuturilor nebancare pe termen scurt, devenind una dintre cele mai prestigioase companii de credit financiar non-bancar din Romania.

Bucuresti Financiar
 • Divert Exchange este o casa de schimb valutar si transfer de bani prin Western Union care va ofera cele mai competitive cursuri valutare. Accesul este usor din diferite zone ale orasului si imprejurimi, avand 9 locatii in zonele Tomis 3, Spital, Casa de Cultura, Inel 2, Abator, localitatile Murfatlar si Harsova. Acestea sunt deschise incepand cu ora 8 si pana la 18-20.

Constanta Financiar
 • Compania noastra ca si domeniu principal de activitate, are la baza creditarea peroanelor fizice cat si a persoanelor juridice. Indeferent de natura clientului care are un venit demonstrabil, avem poibilitatea sa gasim o sursa de finantare. Noi oferim cea mai optima solutie de finantare avand la baza peste 28 de produse financiare cat si alte produse conexe care faciliteaza linia de creditare a clientului.

Tg Mures Financiar
 • Sc. Duce Agent De Asig Srl este o companie internationala cu sedii atat in America Centrala, Asia, Pacific si in Uniunea Europeana, in plina dezvoltare pe piata europeana. Suntem definiti de profesionalism si un portofoliu de clienti in toate regiunile lumii.

Iasi Financiar
 • GetBack Recovery exista pe piata din Romania din 2014 si se ocupa de colectarea creantelor din dosare cesionate fie pe cale amiabila, fie pe cale juridica. Dosarele cesionate de care se ocupa angajatii nostri sunt din aria banking si telefonie.

Bucuresti Financiar
 • Suntem o echipa de experti evaluatori, membrii autorizati ai Asociatiei Evaluatorilor din Romania, (A.N.E.V.A.R.), auditori energetici de gradul I si II, experti cadastristi, experti si consultanti in autorizatii de constructii si experti agreati de Ministerul Justitiei. Avem experienta peste medie. Ne respectam angajamentele! Elaboram rapoarte de evaluare conforme cu standardele de evaluare a bunurilor. Va garantam termenele stabilite! Asiguram cea mai deschisa si transparenta colaborare! Raspundem prompt solicitarilor

Otopeni Servicii
 • Lider global in asigurari de viata si beneficii pentru angajati, cu peste 145 de ani de experienta, lider inovator si recunoscut pentru planurile de protectie si pensie, precum si pentru solutiile de economisire oferite in lumea intreaga.

Bucuresti Financiar
 • We believe that building strong relationship with our clients in an important part of what we do. This allows us to learn your specific needs, and meet them using our expert knowledge and commitment to do this, which is why Grace tax & audit services are so well recommended by our loyal clients. Reduce the stress and complications that tax & accountancy can bring, allowing you to continue on the running of your company, and leave the rest to us.

Focsani Financiar
 • EMAConsult vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii profesionale si acreditate in urmatoarele domenii: evaluare si consultanta fiscala. Echipa noastra este formata din: Experti contabili membrii CECCAR, Expert judiciar, Experti evaluatori membrii ANEVAR, Consultant fiscal. In plus, facilitam GRATUIT identificarea unui liber-profesionist adaptat cerintelor tale! Asadar, putem furniza o solutie completa pentru dvs.

Sibiu Servicii
 • SMB este o companie ce ofera atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice servicii de marketing si consultanta in domeniul financiar-bancar. Colaboram cu holdinguri internationale cu o istorie dezvoltata in acest domeniu.

Bucuresti Servicii
 • Grupul Generali este unul dintre cei mai importanti jucatori pe pietele globale de asigurare si produse financiare. Oferta mixta de produse de asigurare de viata si non-viata atat pe segmentul de business, cat si de retail i-au consolidat pozitia de top in Europa, precum si in alte tari la nivel mondial. Strategia noastra este axata pe client si pe furnizarea serviciilor de calitate.

Constanta Financiar
 • Infiintata in anul 2001, Brise Group este o companie cu capital 100% romanesc dezvoltandu-se alaturi pe cei mai mari furnizori de imputuri in agricultura. Brise Group este prezenta in toate zonele agricole de interes ale tarii fiind recunoscuta prin parteneriate ce duc la dezvoltarea unor afaceri profitabile de lunga durata.

Constanta Altul
 • Daca ai nevoie de o consultanta pentru ai face la copil o renta de studii, a-ti face o pensie privata sau pur si simplu ti-ai asigura viata, sanatatea, masina sau orice altceva contacteaza-ma cu incredere. Nr. de tel: 0774078736

Com. Voivodeni Financiar
 • Cu aproape 10 ani de experienta in acordarea de credite rapide de bani lichizi prin amanetare de bunuri, Casa Amanet Harideea Grup Srl s-a dezvoltat rapid pe piata imprumuturilor nebancare pe termen scurt, devenind una dintre cele mai prestigioase companii de credit financiar non-bancar din Ploiesti. Suntem dedicati oferirii de excelenta in serviciile noastre si ne adaptam permanent exigentei si particularitatilor clientilor nostri prin transparenta, rapiditate, siguranta si fidelitate. Valorile care stau la baza modelului nostru de afaceri sunt integritate, adaptabilitate, profesionalism, si leadership. Harideea Grup Srl este o firma ambitioasa care isi doreste un colectiv la fel de ambitios.

Ploiesti Financiar
 • Ro Autentic Contexpert Srl ofera servicii complete de contabilitate, gestiune, salarii, pontaje, intocmire si depunere declaratii fiscale si situatii financiare, servicii de consultanta fiscala, situatii si lucrari necesare pentru acordare credite bancare, leasing. Societatea este autorizata CECCAR si CCF. Experienta in domeniu, profesionalism, seriozitate, confidentialitate. Se ofera reduceri pentru societatile nou infiintate. Program de lucru flexibil, deplasare la sediul clientului. Biroul nostru este situat la 2 min de statia de Metrou Lujerului, acces rapid parcare auto. Telefon: 0745.164.583

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra este specializata in furnizarea de solutii complexe de natura financiar-contabila, acestea incluzind servicii de audit intern si extern, de indrumare si consultanta. Echipa noastra este formata din profesionisti avind o pregatire si experienta la cele mai inalte standarde, lucru dovedit de titlurile si gradele detinute de catre acestia, unanim recunoscute pe plan national si international. Existenta companiei noastre se bazeaza pe excelentele relatii pe care le avem cu clientii nostri, relatii datorate seriozitatii, eficientei si profesionalismului de care dam dovada in derularea contractelor cu acestia.

Bucuresti Sectorul 2 Servicii