Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1448 companii
 • Ro Autentic Contexpert Srl ofera servicii complete de contabilitate, gestiune, salarii, pontaje, intocmire si depunere declaratii fiscale si situatii financiare, servicii de consultanta fiscala, situatii si lucrari necesare pentru acordare credite bancare, leasing. Societatea este autorizata CECCAR si CCF. Experienta in domeniu, profesionalism, seriozitate, confidentialitate. Se ofera reduceri pentru societatile nou infiintate. Program de lucru flexibil, deplasare la sediul clientului. Biroul nostru este situat la 2 min de statia de Metrou Lujerului, acces rapid parcare auto. Telefon: 0745.164.583

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra este specializata in furnizarea de solutii complexe de natura financiar-contabila, acestea incluzind servicii de audit intern si extern, de indrumare si consultanta. Echipa noastra este formata din profesionisti avind o pregatire si experienta la cele mai inalte standarde, lucru dovedit de titlurile si gradele detinute de catre acestia, unanim recunoscute pe plan national si international. Existenta companiei noastre se bazeaza pe excelentele relatii pe care le avem cu clientii nostri, relatii datorate seriozitatii, eficientei si profesionalismului de care dam dovada in derularea contractelor cu acestia.

Bucuresti Sectorul 2 Servicii
 • Scopul nostru este sa va ajutam sa gresiti cat mai putin sau chiar deloc in relatia cu organele statului, sa maximizati profiturile si rentabilitatea. In cadrul unei societati comerciale este esentiala existenta unei contabilitati performante, rolul acesteia fiind de a inregistra operatiile economice, de a intocmi documentele contabile de sinteza si de a interpreta rezultatele activitatii economice a societatii. Colaborind cu noi, nu trebuie sa fi la curent cu schimbarile legislative. De asta ne ocupam noi. Economisesti bani platind taxe mai mici, suntem profesionisti si cunoastem in amanunt posibilitatile de optimizare si minimizare a taxelor si impozitelor. Nu trebuie sa te preocupe greselile de intocmire sau penalitatile de intarziere, noi garantam buna intocmire si depunerea la timp a tuturor declaratiilor.

Bucuresti Servicii
 • Elit Contab SRL (are implementata si mentine sistemele ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001 si SA 8000) a fost fondata in anul 2002, in scopul de a oferi servicii de contabilitate, expertiza contabila si consultanta in domeniul afacerilor.

Constanta Servicii
 • Grupul de firme Romero a luat nastere in 1997. La inceput exista doar o firma mica, cu un singur punct de lucru si o singura activitate (amanet), unde angajatii si conducerea aveau o singura ambitie: aceea de a oferi solutii financiare oricarui client. Astazi va asteapta in peste 20 de agentii Romero raspandite in tot orasul Galati si Tecuci. Personalul nostru este calificat sa va asiste in mod profesionist indiferent daca doriti sa amanetati un bun, sa schimbati valuta, sa trimeteti bani prin Western Union, sa platiti facturi de utilitati sau sa cumparati / evaluati bijuterii.

Galati Servicii
 • Intermedieri financiare - credite cu garantii si fara garantii pentru capital de lucru si investitii, linii de credit, factoring, persoane juridice si de asemenea credite pentru producatori agricoli inrolati sau neinrolati.

Baia Mare Financiar
 • Compania noastra efectueaza urmatoarele servicii: -operatiuni de amanet aur, argint, electronice -schimb valutar -transfer rapid de bani moneygram -transfer rapid de bani western union -vanzare bijuterii -incasari facturi paypoint -incarcari electronice -paysafecard

Bucuresti Financiar
 • Sim Asig intermediaza asigurari in toata tara, lucram mult online, avem un portofoliu de clienti din toate domeniile. Ne adresam deopotriva persoanelor fizice cat si persoanelor juridice cu o gama diversificata de produse.

Bucuresti Altul
 • Companie Globala de Asigurari, cu o vechime de peste 157 ani, Metropolitan Life, continua sa lanseze o initiativa unica in Romania si Europa Centrala. Metropolitan Life te poate ajuta sa pornesti pe drumul tau si sa iti construiesti propria afacere.

Iași (iași) Financiar
 • Aceasta este o oferta privata si oferim toate tipurile de servicii de imprumut, cum ar fi creditele garantate si negarantate pentru persoane fizice si companii, la o rata a dobanzii foarte scazuta. Aplica acum pentru o afacere personala sau de astazi de imprumut multi-scop.

Riyadh Financiar
 • Companie de consultanta si asistenta in, investitii in fonduri de dezvoltari imobiliare, dezvoltari de afaceri, consultanta si asistenta in imigrari, rezidente, studii, retragere la pensie, si multe alte servicii conexe. SC Globalindentity S.R.L. infiintata in 2016, de Zamfir Marian si Danilda Ramos Hiciano, in Santo Domingo Republica Dominicana, opereaza prin referenzii sai, in toata zona Marii Caraibilor, si America Centrala. Detinem la zi o baza de date cu cele mai interesante oportunitati ale acestei zone. Putem oferi informatii despre afaceri in vanzare, immobile in domeniul turismului si serviciilor conexe. Oportunitati de investitii pe termen mediu si lung. Oportunitati de finantare a diverselor proiecte. Reglementari legislative de interes pentru potentiali investitori, pentru fiecare stat din aceasta regiune. Oportunitati de programe guvernamentale de dezvoltare regional. Colectivul nostru, de mare calitate profesionala, este alaturi de client pana la finalizarea proiectului, dar si post operatiune pentru eventuale completari ale serviciilor.

Santo Domingo Servicii
 • Este solutia optima pentru companii de a-si economisi resursele financiare si administrative alocate in mod curent flotei de autoturisme si a se concentra asupra principalului domeniu de activitate, cu urmatoarele beneficii: -Un singur punct de contact care va asigura consultanta de specialitate pentru achizitia flotei, administrare si revanzare la sfarsitul perioadei contractuale; -Finantare off-balance, -Rata lunara fixa, fara alte costuri ascunse; -Transferul riscurilor asociate cu intretinerea completa a vehiculului (inclusiv revizii periodice si interventii neprevazute, managementul anvelopelor); -Preluarea vehiculului la sfarsitul contractului si transferul riscului valorii reziduale; -Call Center si Asistenta rutiera nationala 24/7 center; -Inlocuirea temporara a autoturismului in caz de defectiune sau accident; -Inlocuirea permanenta a autoturismului, in caz de furt sau dauna totala.

Bucuresti Servicii
 • Suntem un grup de consultanti cu sediul in Bucuresti, avand experienta de peste 15 ani (fiecare) in domeniul financiar si bancar, independenti si focusati in a obtine cele mai bune rezultate pentru nevoile specifice ale clientilor nostri. Activitatea noastra are 4 directi principale: finantare, garantii contractuale, consultanta financiara si optimizare financiara.

Bucuresti Financiar
 • Mr. Finance isi propune sa va aduca in atentie o serie de informatii utile referitoare la notiunea de creditare rapida, in asa maniera incat sa intelegeti foarte bine ce presupune aceasta, care sunt principalele companii ce presteaza aceste servicii, cum le alegeti si care este procedura de aplicare si acordare. Scopul nostru este de a aduna intr-un singur loc toate informatiile relevante in acest sens, pentru ca dumneavoastra sa ajungeti sa analizati cat mai rapid oferta existenta si sa alegeti ceea ce vi se potriveste. Intra pe https://mrfinance.ro

Bucuresti Financiar
 • Pentru clientii nostri recomandam solutii complexe de finantare, adaptate si personalizate in functie de nevoile concrete ale partenerilor nostri. Asistam clientul la intocmirea in mod corect a documentatiei de credit, semnalam eventualele probleme din timp si recomandam solutii de depasire a acestora, negociem cu banca aleasa de client conditiile de finantare, rambursare si garantare a creditului, eventualele reduceri de dobanda sau bonusuri pentru client.

Ploiesti Servicii
 • Servicii recrutare personal pozitii entry level, specialist, middle, top management si recrutare de masa pentru toate domeniile de activitate. Avem o experienta  in domeniul recrutarii de personal de peste 5 ani. Colaboram cu mai multi specialisti in domeniu, pentru a livra  in cel mai scurt timp personalul de care aveti nevoie.

Bucuresti Servicii
 • Societatea Easy Credit 4 All IFN S.A. este o institutie financiara nebancara autorizata de catre Banca Nationala a Romaniei. A fost infiintata in anul 2009 ca societate pe actiuni de tip inchis, cu capital privat.

Constanta Financiar
 • Cine suntem noi: O companie care ajuta oamenii sa traiasca mai bine, educandu-i in domeniul financiar si in cel al sanatatii, prin consultanta, Network Marketing, sau fransiza. Oferim clientilor nostri servicii financiare si de consultanta, complete.

Arad Financiar
 • Compania noastra gaseste solutii pentru toate dificultatile din viata, suntem in prim plan pe asigurarile de viata, dar rezolvam in timp util toate neajunsurile si reclamatiille si pe asigurarile de non viata. Pe asigurari de sanatate recomandam Asirom.

Bucuresti Altul
 • Peste 1 milion de romani au beneficiat de finantare in ultimii 11 ani din partea ERB Retail Services, institutie financiara non-bancara specializata in acordarea de finantari la punctele de vanzare comerciala si in emiterea de carduri de credit. Suntem lideri pe piata creditelor de consum din Romania, cu peste 400,000 de carduri de credit emise si o cota de piata de 20%. Si, am inteles intotdeauna asteptarile si nevoile clientilor nostri. De aceea, pentru fiecare am dezvoltat produse si servicii care sa vina in intampinarea fiecaruia, astfel: Credit direct in magazin - Poti apela la ERB Retail Services pentru finantarea achizitiei de electronice, electrocasnice, aparatura IT, mobilier, bricolaj, tamplarie PVC etc. din peste 2,200 de locatii comerciale situate in mai mult de 200 de orase si localitati din intreaga tara. Iti stam la dispozitie cu servicii de consultanta pentru alegerea creditului necesar atat prin personal propriu, cat si cu ajutorul comerciantilor. Credit online - Te poti baza pe un credit atunci cand doresti sa achizitionezi, cu plata in rate, produse de la principalele magazine online, fara a mai avea nevoie sa te deplasezi la banca. Carduri de credit - Iti oferim cardul de credit EuroLine cu functionalitate multipla, prin care poti face cumparaturi in Rate fara Dobanda, cumparaturi cu plata integrala sau retrageri de numerar. In plus, beneficiezi de avantajele oferite de programele de loialitate de la ERB Retail Services, respectiv MasterCard, precum si de noul program „rate oriunde”, ce permite transformarea unei plati online in rate. Asigurari asociate produselor de creditare. Beneficiem de acoperire nationala, prin intermediul parteneriatelor incheiate cu peste 300 comercianti locali si cu cei mai importanti retaileri la nivel national. ERB Retail Services IFN SA este membra a Grupului Eurobank, institutie bancara europeana cu active totale de 73,6 miliarde de euro (decembrie 2015), 16,319 angajati si o retea de peste 960 de sucursale in Grecia si in strainatate, inclusiv in Romania. Grupul Eurobank este unul dintre cei patru piloni ai sistemului bancar grecesc si, in acelasi timp, detine o pozitie strategica pe segmentele de retail si corporate banking in Romania, Bulgaria si Serbia, asigurand si servicii de Wealth Management in Cipru, Luxemburg si Londra, fiind de asemenea prezent in Ucraina. Mai multe informatii despre Eurobank sunt disponibile pe site-ul www.eurobank.gr.

Bucuresti Financiar