Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1442 companii
 • Cu 8 ani de experienta in vanzarea si cumpararea metalelor, pietrelor pretioase, a ceasurilor de lux, precum si a acordarii de credite rapide de bani lichizi prin amanetare de bunuri, Casa Amanet Gold Services s-a extins rapid in ultimii ani pe piata aurului, argintului, diamantelor si a imprumuturilor nebancare pe termen scurt, devenind una dintre cele mai prestigioase companii de credit financiar non-bancar din Romania.

Bucuresti Financiar
 • Divert Exchange este o casa de schimb valutar si transfer de bani prin Western Union care va ofera cele mai competitive cursuri valutare. Accesul este usor din diferite zone ale orasului si imprejurimi, avand 9 locatii in zonele Tomis 3, Spital, Casa de Cultura, Inel 2, Abator, localitatile Murfatlar si Harsova. Acestea sunt deschise incepand cu ora 8 si pana la 18-20.

Constanta Financiar
 • Compania noastra ca si domeniu principal de activitate, are la baza creditarea peroanelor fizice cat si a persoanelor juridice. Indeferent de natura clientului care are un venit demonstrabil, avem poibilitatea sa gasim o sursa de finantare. Noi oferim cea mai optima solutie de finantare avand la baza peste 28 de produse financiare cat si alte produse conexe care faciliteaza linia de creditare a clientului.

Tg Mures Financiar
 • Sc. Duce Agent De Asig Srl este o companie internationala cu sedii atat in America Centrala, Asia, Pacific si in Uniunea Europeana, in plina dezvoltare pe piata europeana. Suntem definiti de profesionalism si un portofoliu de clienti in toate regiunile lumii.

Iasi Financiar
 • GetBack Recovery exista pe piata din Romania din 2014 si se ocupa de colectarea creantelor din dosare cesionate fie pe cale amiabila, fie pe cale juridica. Dosarele cesionate de care se ocupa angajatii nostri sunt din aria banking si telefonie.

Bucuresti Financiar
 • Suntem o echipa de experti evaluatori, membrii autorizati ai Asociatiei Evaluatorilor din Romania, (A.N.E.V.A.R.), auditori energetici de gradul I si II, experti cadastristi, experti si consultanti in autorizatii de constructii si experti agreati de Ministerul Justitiei. Avem experienta peste medie. Ne respectam angajamentele! Elaboram rapoarte de evaluare conforme cu standardele de evaluare a bunurilor. Va garantam termenele stabilite! Asiguram cea mai deschisa si transparenta colaborare! Raspundem prompt solicitarilor

Otopeni Servicii
 • Lider global in asigurari de viata si beneficii pentru angajati, cu peste 145 de ani de experienta, lider inovator si recunoscut pentru planurile de protectie si pensie, precum si pentru solutiile de economisire oferite in lumea intreaga.

Bucuresti Financiar
 • We believe that building strong relationship with our clients in an important part of what we do. This allows us to learn your specific needs, and meet them using our expert knowledge and commitment to do this, which is why Grace tax & audit services are so well recommended by our loyal clients. Reduce the stress and complications that tax & accountancy can bring, allowing you to continue on the running of your company, and leave the rest to us.

Focsani Financiar
 • EMAConsult vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii profesionale si acreditate in urmatoarele domenii: evaluare si consultanta fiscala. Echipa noastra este formata din: Experti contabili membrii CECCAR, Expert judiciar, Experti evaluatori membrii ANEVAR, Consultant fiscal. In plus, facilitam GRATUIT identificarea unui liber-profesionist adaptat cerintelor tale! Asadar, putem furniza o solutie completa pentru dvs.

Sibiu Servicii
 • SMB este o companie ce ofera atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice servicii de marketing si consultanta in domeniul financiar-bancar. Colaboram cu holdinguri internationale cu o istorie dezvoltata in acest domeniu.

Bucuresti Servicii
 • Grupul Generali este unul dintre cei mai importanti jucatori pe pietele globale de asigurare si produse financiare. Oferta mixta de produse de asigurare de viata si non-viata atat pe segmentul de business, cat si de retail i-au consolidat pozitia de top in Europa, precum si in alte tari la nivel mondial. Strategia noastra este axata pe client si pe furnizarea serviciilor de calitate.

Constanta Financiar
 • Infiintata in anul 2001, Brise Group este o companie cu capital 100% romanesc dezvoltandu-se alaturi pe cei mai mari furnizori de imputuri in agricultura. Brise Group este prezenta in toate zonele agricole de interes ale tarii fiind recunoscuta prin parteneriate ce duc la dezvoltarea unor afaceri profitabile de lunga durata.

Constanta Altul
 • Daca ai nevoie de o consultanta pentru ai face la copil o renta de studii, a-ti face o pensie privata sau pur si simplu ti-ai asigura viata, sanatatea, masina sau orice altceva contacteaza-ma cu incredere. Nr. de tel: 0774078736

Com. Voivodeni Financiar
 • Cu aproape 10 ani de experienta in acordarea de credite rapide de bani lichizi prin amanetare de bunuri, Casa Amanet Harideea Grup Srl s-a dezvoltat rapid pe piata imprumuturilor nebancare pe termen scurt, devenind una dintre cele mai prestigioase companii de credit financiar non-bancar din Ploiesti. Suntem dedicati oferirii de excelenta in serviciile noastre si ne adaptam permanent exigentei si particularitatilor clientilor nostri prin transparenta, rapiditate, siguranta si fidelitate. Valorile care stau la baza modelului nostru de afaceri sunt integritate, adaptabilitate, profesionalism, si leadership. Harideea Grup Srl este o firma ambitioasa care isi doreste un colectiv la fel de ambitios.

Ploiesti Financiar
 • Ro Autentic Contexpert Srl ofera servicii complete de contabilitate, gestiune, salarii, pontaje, intocmire si depunere declaratii fiscale si situatii financiare, servicii de consultanta fiscala, situatii si lucrari necesare pentru acordare credite bancare, leasing. Societatea este autorizata CECCAR si CCF. Experienta in domeniu, profesionalism, seriozitate, confidentialitate. Se ofera reduceri pentru societatile nou infiintate. Program de lucru flexibil, deplasare la sediul clientului. Biroul nostru este situat la 2 min de statia de Metrou Lujerului, acces rapid parcare auto. Telefon: 0745.164.583

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra este specializata in furnizarea de solutii complexe de natura financiar-contabila, acestea incluzind servicii de audit intern si extern, de indrumare si consultanta. Echipa noastra este formata din profesionisti avind o pregatire si experienta la cele mai inalte standarde, lucru dovedit de titlurile si gradele detinute de catre acestia, unanim recunoscute pe plan national si international. Existenta companiei noastre se bazeaza pe excelentele relatii pe care le avem cu clientii nostri, relatii datorate seriozitatii, eficientei si profesionalismului de care dam dovada in derularea contractelor cu acestia.

Bucuresti Sectorul 2 Servicii
 • Scopul nostru este sa va ajutam sa gresiti cat mai putin sau chiar deloc in relatia cu organele statului, sa maximizati profiturile si rentabilitatea. In cadrul unei societati comerciale este esentiala existenta unei contabilitati performante, rolul acesteia fiind de a inregistra operatiile economice, de a intocmi documentele contabile de sinteza si de a interpreta rezultatele activitatii economice a societatii. Colaborind cu noi, nu trebuie sa fi la curent cu schimbarile legislative. De asta ne ocupam noi. Economisesti bani platind taxe mai mici, suntem profesionisti si cunoastem in amanunt posibilitatile de optimizare si minimizare a taxelor si impozitelor. Nu trebuie sa te preocupe greselile de intocmire sau penalitatile de intarziere, noi garantam buna intocmire si depunerea la timp a tuturor declaratiilor.

Bucuresti Servicii
 • Elit Contab SRL (are implementata si mentine sistemele ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001 si SA 8000) a fost fondata in anul 2002, in scopul de a oferi servicii de contabilitate, expertiza contabila si consultanta in domeniul afacerilor.

Constanta Servicii
 • Grupul de firme Romero a luat nastere in 1997. La inceput exista doar o firma mica, cu un singur punct de lucru si o singura activitate (amanet), unde angajatii si conducerea aveau o singura ambitie: aceea de a oferi solutii financiare oricarui client. Astazi va asteapta in peste 20 de agentii Romero raspandite in tot orasul Galati si Tecuci. Personalul nostru este calificat sa va asiste in mod profesionist indiferent daca doriti sa amanetati un bun, sa schimbati valuta, sa trimeteti bani prin Western Union, sa platiti facturi de utilitati sau sa cumparati / evaluati bijuterii.

Galati Servicii
 • Intermedieri financiare - credite cu garantii si fara garantii pentru capital de lucru si investitii, linii de credit, factoring, persoane juridice si de asemenea credite pentru producatori agricoli inrolati sau neinrolati.

Baia Mare Financiar