Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1450 companii
 • In prezent ne ocupam cu consultanta financiara, venind in sprijinul clientilor, persoane fizice si persoane juridice (sub toate formele de organizare SRL, SA, ii, PFA, etc), cu solutii de creditare de tip credite nevoi personale, credite pentru activitate curenta, credite pentru investiti si leasing pentru diverse achizitii.

Bucuresti Servicii
 • Intermediem toate tipurile de asigurari  la toti asiguratorii din Romania. Garantam cele mai bune oferte de asigurare din Romania: asigurari de viata, asigurari de sanatate, asigurari de locuinte, asigurari de malpraxis, asigurari agricole, asigurari de calatorie, asigurari casco,  asigurari RCA.

Galati Financiar
 • Suntem o companie infiintanta in anul 2007, formata dintr-un grup de specialisti (experti contabili, consultanti fiscali, inspectori de resurse umane, practicieni in insolventa, mediatori, avocati) care detin competente profesionale inalte pentru aprecierea modului de organizare si conducere a activitatilor economico-financiare. Suntem in continuare consecventi principiilor care ne reunesc, considerand mediul puternic concurential actual un privilegiu care ne ofera sansa de a ne valorifica propria identitate.

Bucharest Servicii
 • Compania asigura servicii de audit financiar, contabilitate, expertize cu profesionalism, avand un portofoliu de clienti fideli. Compania are asigurare de risc profesional. Clentii de audit sunt din Bucuresti, Valcea, Arges, Gorj.

Bujoreni Servicii
 • Suntem dedicati dezvoltarii de produse si procese care sunt simplu de inteles si de lucrat. Facem acest lucru trecand in revista oferta noastra pentru a ne asigura ca este potrivita pentru publicul tinta si ca intermediarilor si clientilor acestora le este usor sa se angajeze cu noi. Putem oferi cu adevarat clientilor o abordare de la caz la caz. Acest lucru inseamna, in anumite cazuri, ca putem fi mai flexibili sa decidem cand si cat de mult acordam. Il pastram simplu.

Bucharest Financiar
 • Oferim clientilor nostrii servicii la un inalt nivel de profesionalism si seriozitate. Serviciile oferite de noi sunt: servicii financiare, protectia muncii, infiintari societati, consiliere juridica, administrare imobile.

Bucuresti Altul
 • Cumparam creante (datorii) extrem de dificil de incasat / recuperat, creante prescrise, debitori persoane fizice sau juridice. I. Cumparam urmatoarele categorii de creante: 1. Creante neprescrise, dificil de incasat, afectate de urmatoarele dificultati la incasare: debitorii nu pot fi gasiti, documentele justificative sunt insuficiente, debitorul contesta creanta,etc; 2. Creante extrem de dificil de incasat pentru care ati avut si nu mai aveti nici un act justificativ, sau aveti acte care nu sunt in totalitate explicite pentru creanta dumneavoastra; 3. Creante asupra unor debitori aflati in insolventa sau faliment, inclusiv creantele accesorii si subsidiare bugetare, de restituire a impozitelor si taxelor de la buget. 4.Creante prescrise, cu vechimea cuprinsa intre 1 - 20 ani, pentru care a fost invocata si opusa de catre debitor prescriptia extinctiva sau nu. II. Modalitatea de plata: Dupa un studiu complex si gratuit de solvabilitate a debitorului si o evaluare a eforturilor si implicatiilor necesare, va intocmim oferta financiara propriu-zisa, pentru creantele dumneavoastra, in functie de vechime, dificultate, cuantum, oferta variaza. AVETI POSIBILITATEA SA OPTATI PENTRU UNA DINTRE URMATOARELE OFERTE: 1. La incheierea contractului: 2% - 15% din valoarea nominala a creantei dumneavoastra, pret, care se structureaza in functie de mai multi factori: a) suma, cuantumul creantei; b) situatia debitorului; c) vechimea creantei; d) debitorul si solvabilitatea acesuia; e) documentele justificative si temeinicia acestora; III. De retinut: Activitatea descrisa se manifesta si se caracterizeaza printr-o activitate profesionala cu caracter permanent. Cumparam creante, si suntem dispusi sa achizitionam creantele dumneavoastra ori de cate ori va veti manifesta interesul de a le instraina, daca ajungem la un acord de vointa.

Bucuresti Financiar
 • Bun gasit pe pagina oficiala a casei de amanet BMG Amanet, cu sediul in Timisoara Blv. Eroilor De La Tisa, Nr.33 Langa OMV Abator Complex Studentesc! Daca intampinati cu o situatie financiara care pare fara rezolvare, daca detineti bijuterii, scule electrice, electrocasnice, ceasuri sau chiar autoturisme pe care doriti sa le valorificati atunci contati pe deplin pe ajutorul echipei noastre de profesionisti. Fiind orientati catre client ne asiguram in permanenta ca aveti parte de o evaluare cat mai corecta a bunurilor si ca obtineti pretul corect pentru acestea.

Timisoara Financiar
 • Societatea este Membru Corporativ ANEVAR, fiind autorizata cu numarul 0752 si ofera servicii de evaluarea proprietatilor imobiliare, bunurilor mobile si consultanta financiara cu acoperire nationala. Evaluarea proprietatilor imobiliare (EPI), teren si constructii sau teren liber, rezidentiale, industriale, comerciale, agricole sau speciale: - Apartamente; - Case si vile; - Spatii comerciale; - Spatii de productie - Depozite; - Proprietati industriale; - Terenuri intravilane; - Terenuri agricole; - Ferme agricole; - Alte tipuri de constructii (hoteluri, pensiuni, benzinarii, etc.). Evaluarea bunurilor mobile (EBM): - Autoturisme; - Autoutilitare; - Utilaje si masini agricole; - Ambarcatiuni; - Linii de productie; - Masini si echipamente tehnologice; - Alte tipuri de bunuri mobile (utilaje de constructii, etc.). Consultanta financiara: - Studiu de determinare al pretului de vanzare / achizitie; - Studiu de determinarea al chiriei; - Solutii de finantare (credite / leasing); - Intocmire dosar de finantare; Bucuresti, Bld. Camil Ressu, Nr. 4, Bl. 5, Sc. A, Et. 1, Ap 3, Sector 3 Monica Prita 0730.800.395 Andrei Haidu 0727.746.972 Ionut Olteanu 0723.503.218

Bucuresti Servicii
 • Avocat Bucuresti nonstop va pune in legatura cu un avocat specializat in drept penal. Suna sau trimite un mesaj si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un avocat. Atat in faza de urmarire penala cat si in faza de judecata: Strangerea si administrarea de probe in aparare; Cereri de inlocuire sau revocare a masurilor preventive; Cereri de liberare provizorie sub control judiciar; Cereri de scoatere de sub sechestru. In faza de executare a pedepselor penale: Cereri de liberare conditionata; Contestatii la executare; Cereri de intrerupere/amanare a executarii pedepselor; Cereri de contopire a pedepselor aplicate. Promovarea plangerilor si a cailor de atac impotriva rezolutiei/ordonantei procurorului; Formularea si inaintarea de plangeri penale catre organele competente; Reprezentarea partilor civile in toate fazele procesului penal indiferent de instanta competenta.

Bucuresti Servicii
 • Odas Global Consulting este o companie globala ce se concentreaza asupra consultantei in afaceri, fondurilor europene, investitii realizate la nivel globala, arhitectura, lobby si servicii tehnologice. Compania a fost fondata in 2003 si de atunci a evoluat dinamic, oferind o gama larga de servicii clientilor nostri, pornind de la consiliere in afaceri si consiliere in comunicatii strategice pana la lobby pe langa institutiile europene si agentiile si organizatiile internationale, precum si o platforma globala puternica si servicii de comunicatii financiare si corporative complementare. Echipa noastra lucreaza intr-o gama larga de sectoare si probleme sectoriale transversale. Acestea includ servicii financiare, energie si mediu, tehnologie si telecomunicatii, concurenta, comert, sanatate, petrochimie, stiintele vietii, bunuri de larg consum si securitatea cibernetica, etc. Clientii nostri primesc consiliere strategica si hands-ona punerea in aplicare de la un grup divers de experti. Baza de clienti a ODAS GLOBAL CONSULTING SRL include companii din sectorul public si privat, asociatii si non profit.

Cluj Napoca Financiar
 • Destine Broker de Asigurare - Reasigurare este o companie specializata in consultanta in asigurari si intermedierea unei game largi de produse de asigurari pentru clientii persoane fizice si juridice. Suntem o companie cu raspundere limitata, cu un capital social de 450.000 lei, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1143/04.05.2007, avand C.I.F. 21678074. Avem experienta si expertiza in reprezentarea clientilor nostri, pentru care negociem cele mai bune solutii de asigurare, fiind autorizati de ASF sa functionam in baza Deciziei nr. 577/17.08.2007. Suntem inregistrati in Registrul brokerilor la numarul 425/20.08.2007. DESTINE BROKER DE ASIGURARE - REASIGURARE face parte din grupul DESTINE HOLDING, alaturi de companiile DESTINE BROKER DE CREDITE si DESTINE LEASING IFN si DESTINE ASIGURARI - Republica Moldova. Relatiile puternice din cadrul grupului DESTINE HOLDING si de parteneriat cu cei mai importanti asiguratori din piata locala furnizeaza clientilor nostri accesul la servicii profesioniste de consultanta in asigurari si la produse de protectie optima prin asigurare.

Galati Servicii
 • Mogo este o companie care ofera finantare pe termen lung pentru masini de orice marca, model si an de fabricatie. Mogo opereaza cu succes pe piata serviciilor financiare din 2012. Filialele noastre sunt situate in Letonia, Lituania, Belarus, Estonia, Georgia, Polonia, Romania, Bulgaria, Armenia, Albania, Moldova si Ucraina.

Sector 1 Servicii
 • Compania noastra ofera consultanta si intermediaza credite pentru bancile care activeaza pe piata bancara din Romania. Oferim consultanta si intocmim documentatia necesara acordarii creditelor de nevoi personale, imobiliare, refinantari, leasing, carduri de cumparaturi.

Galati Financiar
 • Birou acte auto - Inmatriculari Auto - Moto - Asigurari - Contracte vanzare cumparare (instrainare-dobandire) - Radieri Auto - Transcrieri Auto - Traduceri Acte - Xerox Alte servicii: -scanare -dactilografiere -laminare -printare -reincarcari cartele GSM

Sector 1 Servicii
 • Blu Advisors is a private financial advisory firm committed to providing trusted, specialized and discreet corporate advice across a broad range of financial transactions. We provide advice for mergers, acquisitions, leveraged buyouts, divestitures, and strategic advisory, with transaction size generally ranging from EUR 10 to 50 million (sometimes above or below). We are differentiated from other advisory firms as we offer our international perspective and engage in close relationships with our small and mid-market clients. The founders of Blu Advisors have international experience in one of the world's most renowned financial institutions (The Carlyle Group, Rothschild Merchant Banking and Intermediate Capital Group). Blu Advisors has presence in Romania, The Netherlands and China. Blu Advisors works on transactions in Europe, with a focus across Central and Eastern Europe, incl. Romania.

Localitate Financiar
 • Facem parte dintr-o companie de asigurari si managementul investitiilor, activa in peste 18 tari, cu o puternica prezenta in Europa si in Japonia. Divizia de asigurari al companiei este activa pe pietele mature din Europa de Vest si Japonia, precum si pe pietele in curs de dezvoltare din Europa Centrala si de Est si in Turcia.

Constanta Financiar
 • Suntem o companie in domeniul asigurarilor de viata ce intermediem si oferim servicii financiare de protectie si de investitie atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Galati Financiar
 • Lider in domeniul asigurarilor de viata pe piata din Romania. Alaturi de noi te poti dezvolta profesional, job flexibil si posibilitatea de a va continua cariera alaturi de noi. De asemenea, putem transforma obiectivele financiare intr-o sursa de venituri!

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul de avocatura Braila vine in ajutorul dvs., cu avocati si juristi specializati in drept comercial, drept penal, drept civil, drept fiscal, drept vamal, dreptul muncii, dreptul transporturilor, etc.

Braila Servicii