Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1442 companii
 • Societatea este Membru Corporativ ANEVAR, fiind autorizata cu numarul 0752 si ofera servicii de evaluarea proprietatilor imobiliare, bunurilor mobile si consultanta financiara cu acoperire nationala. Evaluarea proprietatilor imobiliare (EPI), teren si constructii sau teren liber, rezidentiale, industriale, comerciale, agricole sau speciale: - Apartamente; - Case si vile; - Spatii comerciale; - Spatii de productie - Depozite; - Proprietati industriale; - Terenuri intravilane; - Terenuri agricole; - Ferme agricole; - Alte tipuri de constructii (hoteluri, pensiuni, benzinarii, etc.). Evaluarea bunurilor mobile (EBM): - Autoturisme; - Autoutilitare; - Utilaje si masini agricole; - Ambarcatiuni; - Linii de productie; - Masini si echipamente tehnologice; - Alte tipuri de bunuri mobile (utilaje de constructii, etc.). Consultanta financiara: - Studiu de determinare al pretului de vanzare / achizitie; - Studiu de determinarea al chiriei; - Solutii de finantare (credite / leasing); - Intocmire dosar de finantare; Bucuresti, Bld. Camil Ressu, Nr. 4, Bl. 5, Sc. A, Et. 1, Ap 3, Sector 3 Monica Prita 0730.800.395 Andrei Haidu 0727.746.972 Ionut Olteanu 0723.503.218

Bucuresti Servicii
 • Avocat Bucuresti nonstop va pune in legatura cu un avocat specializat in drept penal. Suna sau trimite un mesaj si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un avocat. Atat in faza de urmarire penala cat si in faza de judecata: Strangerea si administrarea de probe in aparare; Cereri de inlocuire sau revocare a masurilor preventive; Cereri de liberare provizorie sub control judiciar; Cereri de scoatere de sub sechestru. In faza de executare a pedepselor penale: Cereri de liberare conditionata; Contestatii la executare; Cereri de intrerupere/amanare a executarii pedepselor; Cereri de contopire a pedepselor aplicate. Promovarea plangerilor si a cailor de atac impotriva rezolutiei/ordonantei procurorului; Formularea si inaintarea de plangeri penale catre organele competente; Reprezentarea partilor civile in toate fazele procesului penal indiferent de instanta competenta.

Bucuresti Servicii
 • Odas Global Consulting este o companie globala ce se concentreaza asupra consultantei in afaceri, fondurilor europene, investitii realizate la nivel globala, arhitectura, lobby si servicii tehnologice. Compania a fost fondata in 2003 si de atunci a evoluat dinamic, oferind o gama larga de servicii clientilor nostri, pornind de la consiliere in afaceri si consiliere in comunicatii strategice pana la lobby pe langa institutiile europene si agentiile si organizatiile internationale, precum si o platforma globala puternica si servicii de comunicatii financiare si corporative complementare. Echipa noastra lucreaza intr-o gama larga de sectoare si probleme sectoriale transversale. Acestea includ servicii financiare, energie si mediu, tehnologie si telecomunicatii, concurenta, comert, sanatate, petrochimie, stiintele vietii, bunuri de larg consum si securitatea cibernetica, etc. Clientii nostri primesc consiliere strategica si hands-ona punerea in aplicare de la un grup divers de experti. Baza de clienti a ODAS GLOBAL CONSULTING SRL include companii din sectorul public si privat, asociatii si non profit.

Cluj Napoca Financiar
 • Destine Broker de Asigurare - Reasigurare este o companie specializata in consultanta in asigurari si intermedierea unei game largi de produse de asigurari pentru clientii persoane fizice si juridice. Suntem o companie cu raspundere limitata, cu un capital social de 450.000 lei, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1143/04.05.2007, avand C.I.F. 21678074. Avem experienta si expertiza in reprezentarea clientilor nostri, pentru care negociem cele mai bune solutii de asigurare, fiind autorizati de ASF sa functionam in baza Deciziei nr. 577/17.08.2007. Suntem inregistrati in Registrul brokerilor la numarul 425/20.08.2007. DESTINE BROKER DE ASIGURARE - REASIGURARE face parte din grupul DESTINE HOLDING, alaturi de companiile DESTINE BROKER DE CREDITE si DESTINE LEASING IFN si DESTINE ASIGURARI - Republica Moldova. Relatiile puternice din cadrul grupului DESTINE HOLDING si de parteneriat cu cei mai importanti asiguratori din piata locala furnizeaza clientilor nostri accesul la servicii profesioniste de consultanta in asigurari si la produse de protectie optima prin asigurare.

Galati Servicii
 • Mogo este o companie care ofera finantare pe termen lung pentru masini de orice marca, model si an de fabricatie. Mogo opereaza cu succes pe piata serviciilor financiare din 2012. Filialele noastre sunt situate in Letonia, Lituania, Belarus, Estonia, Georgia, Polonia, Romania, Bulgaria, Armenia, Albania, Moldova si Ucraina.

Sector 1 Servicii
 • Compania noastra ofera consultanta si intermediaza credite pentru bancile care activeaza pe piata bancara din Romania. Oferim consultanta si intocmim documentatia necesara acordarii creditelor de nevoi personale, imobiliare, refinantari, leasing, carduri de cumparaturi.

Galati Financiar
 • Birou acte auto - Inmatriculari Auto - Moto - Asigurari - Contracte vanzare cumparare (instrainare-dobandire) - Radieri Auto - Transcrieri Auto - Traduceri Acte - Xerox Alte servicii: -scanare -dactilografiere -laminare -printare -reincarcari cartele GSM

Sector 1 Servicii
 • Blu Advisors is a private financial advisory firm committed to providing trusted, specialized and discreet corporate advice across a broad range of financial transactions. We provide advice for mergers, acquisitions, leveraged buyouts, divestitures, and strategic advisory, with transaction size generally ranging from EUR 10 to 50 million (sometimes above or below). We are differentiated from other advisory firms as we offer our international perspective and engage in close relationships with our small and mid-market clients. The founders of Blu Advisors have international experience in one of the world's most renowned financial institutions (The Carlyle Group, Rothschild Merchant Banking and Intermediate Capital Group). Blu Advisors has presence in Romania, The Netherlands and China. Blu Advisors works on transactions in Europe, with a focus across Central and Eastern Europe, incl. Romania.

Localitate Financiar
 • Facem parte dintr-o companie de asigurari si managementul investitiilor, activa in peste 18 tari, cu o puternica prezenta in Europa si in Japonia. Divizia de asigurari al companiei este activa pe pietele mature din Europa de Vest si Japonia, precum si pe pietele in curs de dezvoltare din Europa Centrala si de Est si in Turcia.

Constanta Financiar
 • Suntem o companie in domeniul asigurarilor de viata ce intermediem si oferim servicii financiare de protectie si de investitie atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Galati Financiar
 • Lider in domeniul asigurarilor de viata pe piata din Romania. Alaturi de noi te poti dezvolta profesional, job flexibil si posibilitatea de a va continua cariera alaturi de noi. De asemenea, putem transforma obiectivele financiare intr-o sursa de venituri!

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul de avocatura Braila vine in ajutorul dvs., cu avocati si juristi specializati in drept comercial, drept penal, drept civil, drept fiscal, drept vamal, dreptul muncii, dreptul transporturilor, etc.

Braila Servicii
 • Companie cu capital privat, integral romanesc, S.C. Amanet Gold Services S.R.L. a fost infiintata in 2010 de o echipa tanara si entuziasta, dedicata gasirii unei modalitati simple si usoare de sprijin financiar atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firmele afectate de criza economica din 2009-2010. Obiectul primar de activitate a inclus imprumutul rapid nebancar cu garantii in metale si pietre pretioase, obiecte de arta, ceasuri de lux si electronice. In 2011 am continuat diversificarea paletei noastre de servicii, introducand operatiunile de schimb valutar in majoritatea agentiilor noastre. In prezent oferim  cursuri de schimb valutar competitive la vanzare si cumparare, cu posibilitatea negocierii in functie de suma de bani tranzactionata. Din dorinta de a facilita recircularea aurului si a pietrelor pretioase si de a da o noua valoare frumosului, la sfarsitul anului 2014 am infiintat A.G.S. Bijuterie, care se integreaza perfect misiunii si valorilor Amanet Gold Services si este destinata a oferi produse de un inalt standard calitativ segmentului de lux al iubitorilor de bijuterii rafinate. In urmatorii ani compania noastra si-a consolidat rapid pozitia pe piata aurului, argintului, diamantelor si a imprumuturilor nebancare pe termen scurt, devenind una dintre cele mai prestigioase companii de credit financiar non-bancar din Romania. Pana in prezent compania noastra s-a extins si teritorial, ajungand la momentul actual la un numar de 10 agentii: 9 situate in municipiul Bucuresti si una in Alexandria, judetul Teleorman. Ne consacram toate eforturile pentru a oferi excelenta in serviciile prestate si a ne adapta permanent exigentei si particularitatilor clientilor nostri prin transparenta, rapiditate, siguranta si fidelitate. Valorile care stau la baza modelului nostru de afaceri sunt integritate, adaptabilitate, profesionalism si leadership. De ce sa alegeti Amanet Gold Services? - Suntem flexibili si ne mulam dupa cerintele clientilor nostri. Facem tot posibilul sa le oferim o oferta avantajoasa, atat pentru imprumuturi rapide, cat si pentru schimb valutar si servicii de vanzare - cumparare - Ne tratam clientii cu respect, indiferent de apartenenta acestora la o categorie sociala sau la diverse grupuri etnice sau religioase - Credem in fidelitate si recompensam clientii care au ales sa ramana cu noi pentru o perioada mai lunga de timp - Investim in personalul nostru, asigurand perfectionarea continua a acestuia prin simulari si training-uri specializate, pentru a raspunde prompt si profesionist solicitarilor dumneavoastra - Pentru a fi cat mai aproape de dumneavoastra atunci cand aveti nevoie, investim frecvent in constructia de noi locatii, cu un ambient placut si echipamente de lucru moderne - Dorim sa va oferim conditiile optime pentru o experienta placuta si alocam fonduri suficiente pentru sisteme de securitate performante montate in fiecare locatie - Respectam prevederile legale in vigoare Va invitam sa descoperiti oferta noastra pe www.casa-amanet.com . Detalii suplimentare la tel.  (+4) 0725.287.287  (+4) 0749.300.632.

Bucuresti Servicii
 • Oferim consultanta financiara gratuita pentru persoane fizice, reprezentam peste 20 de banci si institutii financiare cu scopul de a raspunde nevoilor tale de creditare. Experienta bancara de peste 10 ani atat cu produse de creditare companii cat si persoane fizice.

Pitesti Servicii
 • PM Auto Consulting SRL Tg.Mures este o societate infiintata in 2006 care ofera servicii specializate de consultanta in asigurari si evaluare bunuri oferite de profesionisti cu peste 20 de ani de experienta in acest domeniu. Se ofera servicii de constatare si evaluare daune auto si non-auto, provenite din contracte de asigurare RCA, casco, carte verde, cladiri si continut, CMR, etc. in baza atestarii ca "Specialisti constatare daune" din partea ASF. De asemenea se ofera servicii complete de evaluare a proprietatilor imobiliare si a bunurilor mobile in baza atestatului de "Evaluator autorizat ANEVAR". Realizam rapoarte de evaluare pentru impozitare, raportare financiara sau vanzare pe piata libera.

Targu Mures Servicii
 • Newgate Consulting isi propune sa ofere solutii complexe, practice si adaptate profilului fiecarui client, ce urmaresc dezvoltarea profitabila a afacerilor, cresterea sustenabila in conditii de minimizare a riscului, accesarea de surse de finantare, patrunderea pe noi piete, conceperea si implementarea de strategii specifice ciclului de dezvoltare a afacerilor si a climatului economic general.

Bucuresti Financiar
 • Jupiter Ventures SRL provide online professional financial consultancy on B2C basis. We provide our services worldwide to over 500.000 users. We analyze clients portfolio and provide consultancy. We manage a portfolio of over 300 users on daily basis.

Bucuresti Servicii
 • Cabinet Avocat ce are o vasta experienta in domeniu, un colectiv unit de profesionisti, avocati si economisti, care pot sa-ti ofere consultanta specializata la cele mai inalte standarde, hotarati sa gaseasca alaturi de tine cea mai buna cale de rezolvare a problemelor pe care le intalnesti.

Bucuresti Servicii
 • Incheiem asigurari pentru toate tipurile de vehicule. Iti protejam casa impotriva tuturor evenimente neplacute. Iti asiguram sanatatea sa fii bucuros tot timpul! Avem cele mai mici preturi la toate tipurile de asigurari. RCA, CASCO, locuinte, calatorii, medicale si sanatate. Iti oferim consultanta gratuita! Ne gasiti pe Calea Motilor, Nr. 153, Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca Financiar
 • Comapnia noastră oferă o gamă largă de servicii in domeniul asigurărilor si creditelor, astfel intentionaăm să ne dezvoltăm in următori 5 ani si să acapară o cotă de piată cât mai mare pe acest sectr de activitate.

Galati Servicii