Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1439 companii
 • Detectivi Timisoara Pro Detective Agency Firma noastra de detectivi particulari ofera servicii de investigatii, filaje, identificare debitori, recuperare creante, debite, bunuri mobile, autoturisme, echipamente si utilaje, servicii de obtinere rapida de date si informatii complete despre persoane fizice si juridice, ale administratorilor, asociatilor, a loialitatii si seriozitatii acestora, antecedentelor acestora NOU! Servicii detector minciuni poligraf - la cele mai bune tarife de pe piata! Experienta, seriozitatea si rezultatele sunt atuurile noastre! Investigatiile in vederea recuperarii creantelor se efectueaza de catre detectivi particulari atestati si experimentati, in deplina legalitate si confidentialitate cu maxim de profesionalism.

Timisoara Servicii
 • Activitati de recuperare debite / colectare creante, reposesie leasing, achizitii de creante, rapoarte de bonitate, consultanta in afaceri si resurse umane, oferind servicii avansate de profil catre companii din diverse domenii de activitate (servicii financiare bancare si nebancare, productie, distributie etc.). PROFESIONALISM. LEGALITATE. CONFIDENTIALITATE Toate activitatile desfasurate urmaresc respectarea urmatoarelor principii: profesionalism, legalitate, performanta, flexibilitate, confidentialitate. ECHIPA Din echipa fac parte profesionisti cu studii superioare, entuziasti si exigenti, cu abilitati deosebite de comunicare, negociere si investigare, avand specializari avansate in domeniile de activitate mai sus mentionate

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate de expertiza contabila autorizata de CECCAR Filiala. Suntem o echipa tanara, dar totodata cu experienta. Serviciile noastre acopera toate laturile contabile, pornind de la inregistrarea lunara a notelor contabile, la intocmirea si certificarea situatiilor financiare ale intreprinderii.

Constanta Servicii
 • Compania este infiintata in anul 2003, autorizata de CECCAR cu nr 004750 .. Actionarii firmei sunt profesionisti cu vasta experienta in domeniul financiar - contabil, iar personalul este format din tineri cu studii economice, care doresc sa-si inbunatateasca pe zi ce trece cunostiintele in acest domeniu. Oferim SERVICII GRATUITE pentru prima luna de preluare a contabilitatii. Clientii nostrii sunt firme ce activeaza in domeniul comertului intern si international, turism, productie, IT, leasing si diverse servicii.

Bucuresti Servicii
 • SC Lumcont SRL a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 3 angajati, firma noastra presteaza servicii complete de - contabilitate,intocmirea situatiilor financiare pentru diverse tipuri de societati, elaborarea balantelor contabile, intocmirea registrelor contabile obligatorii, contabilitatea de gestiune, intocmirea bilantului contabil, servicii de salarizare si personal, servicii complete de contabilitate pentru PFA, expertize contabile. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Firma locala din Sighetu Marmatiei judetul Maramures. Principala activitate e cea de brokeraj cu tota gama de asigurari viata si non viata, urmata de activitatea de curierat curierat local, distributie de plicuri, pliante publicitare etc.

Mun.Sighetu Marmatiei Servicii
 • Daca te pasioneaza cumpararile online si doresti sa cumperi RCA de pe internet, IrisAG.ro iti vine in ajutor cu o serie de avantaje ce te ajuta sa inchei in siguranta asigurarea auto obligatorie. Platforma de vanzari RCA este detinuta de IRIS AG Broker de Asigurare SRL companie de brokeraj autorizata de ASF, cu sediul social in Pitesti, Arges.

Pitesti Financiar
 • La NN, oamenii sunt nucleul activitatii noastre. Incepand de la clienti, continuand cu angajatii si colaboratorii, am invatat ca relatiile care functioneaza sunt cele care incep cu „ne pasa“. De aceea, ca angajator, e important pentru noi sa vii cu placere la birou in fiecare zi. Sa descoperi un loc in care poti vorbi liber si sa simti ca parerea ta conteaza. Credem ca e important sa cresti si sa te dezvolti asa cum vrei, pentru ca experienta ne-a aratat ca singurul mod prin care putem ramane in pas cu lumea e sa invatam unii de la altii. Iar noi, vrem sa invatam de la tine.

Bucuresti Altul
 • Domeniul nostrum de activitate consta in consultanta si intermediere financiara. De aceea, ne adaptam in permanenta la nevoile si asteptarile tale. Putem intocmi de asemenea si asigurari, de orice tip, evaluari cat si activitati din domeniul recrutarilor.

Barlad Servicii
 • In prezent ne ocupam cu consultanta financiara, venind in sprijinul clientilor, persoane fizice si persoane juridice (sub toate formele de organizare SRL, SA, ii, PFA, etc), cu solutii de creditare de tip credite nevoi personale, credite pentru activitate curenta, credite pentru investiti si leasing pentru diverse achizitii.

Bucuresti Servicii
 • Intermediem toate tipurile de asigurari  la toti asiguratorii din Romania. Garantam cele mai bune oferte de asigurare din Romania: asigurari de viata, asigurari de sanatate, asigurari de locuinte, asigurari de malpraxis, asigurari agricole, asigurari de calatorie, asigurari casco,  asigurari RCA.

Galati Financiar
 • Suntem o companie infiintanta in anul 2007, formata dintr-un grup de specialisti (experti contabili, consultanti fiscali, inspectori de resurse umane, practicieni in insolventa, mediatori, avocati) care detin competente profesionale inalte pentru aprecierea modului de organizare si conducere a activitatilor economico-financiare. Suntem in continuare consecventi principiilor care ne reunesc, considerand mediul puternic concurential actual un privilegiu care ne ofera sansa de a ne valorifica propria identitate.

Bucharest Servicii
 • Compania asigura servicii de audit financiar, contabilitate, expertize cu profesionalism, avand un portofoliu de clienti fideli. Compania are asigurare de risc profesional. Clentii de audit sunt din Bucuresti, Valcea, Arges, Gorj.

Bujoreni Servicii
 • Suntem dedicati dezvoltarii de produse si procese care sunt simplu de inteles si de lucrat. Facem acest lucru trecand in revista oferta noastra pentru a ne asigura ca este potrivita pentru publicul tinta si ca intermediarilor si clientilor acestora le este usor sa se angajeze cu noi. Putem oferi cu adevarat clientilor o abordare de la caz la caz. Acest lucru inseamna, in anumite cazuri, ca putem fi mai flexibili sa decidem cand si cat de mult acordam. Il pastram simplu.

Bucharest Financiar
 • Oferim clientilor nostrii servicii la un inalt nivel de profesionalism si seriozitate. Serviciile oferite de noi sunt: servicii financiare, protectia muncii, infiintari societati, consiliere juridica, administrare imobile.

Bucuresti Altul
 • Cumparam creante (datorii) extrem de dificil de incasat / recuperat, creante prescrise, debitori persoane fizice sau juridice. I. Cumparam urmatoarele categorii de creante: 1. Creante neprescrise, dificil de incasat, afectate de urmatoarele dificultati la incasare: debitorii nu pot fi gasiti, documentele justificative sunt insuficiente, debitorul contesta creanta,etc; 2. Creante extrem de dificil de incasat pentru care ati avut si nu mai aveti nici un act justificativ, sau aveti acte care nu sunt in totalitate explicite pentru creanta dumneavoastra; 3. Creante asupra unor debitori aflati in insolventa sau faliment, inclusiv creantele accesorii si subsidiare bugetare, de restituire a impozitelor si taxelor de la buget. 4.Creante prescrise, cu vechimea cuprinsa intre 1 - 20 ani, pentru care a fost invocata si opusa de catre debitor prescriptia extinctiva sau nu. II. Modalitatea de plata: Dupa un studiu complex si gratuit de solvabilitate a debitorului si o evaluare a eforturilor si implicatiilor necesare, va intocmim oferta financiara propriu-zisa, pentru creantele dumneavoastra, in functie de vechime, dificultate, cuantum, oferta variaza. AVETI POSIBILITATEA SA OPTATI PENTRU UNA DINTRE URMATOARELE OFERTE: 1. La incheierea contractului: 2% - 15% din valoarea nominala a creantei dumneavoastra, pret, care se structureaza in functie de mai multi factori: a) suma, cuantumul creantei; b) situatia debitorului; c) vechimea creantei; d) debitorul si solvabilitatea acesuia; e) documentele justificative si temeinicia acestora; III. De retinut: Activitatea descrisa se manifesta si se caracterizeaza printr-o activitate profesionala cu caracter permanent. Cumparam creante, si suntem dispusi sa achizitionam creantele dumneavoastra ori de cate ori va veti manifesta interesul de a le instraina, daca ajungem la un acord de vointa.

Bucuresti Financiar
 • Bun gasit pe pagina oficiala a casei de amanet BMG Amanet, cu sediul in Timisoara Blv. Eroilor De La Tisa, Nr.33 Langa OMV Abator Complex Studentesc! Daca intampinati cu o situatie financiara care pare fara rezolvare, daca detineti bijuterii, scule electrice, electrocasnice, ceasuri sau chiar autoturisme pe care doriti sa le valorificati atunci contati pe deplin pe ajutorul echipei noastre de profesionisti. Fiind orientati catre client ne asiguram in permanenta ca aveti parte de o evaluare cat mai corecta a bunurilor si ca obtineti pretul corect pentru acestea.

Timisoara Financiar
 • Societatea este Membru Corporativ ANEVAR, fiind autorizata cu numarul 0752 si ofera servicii de evaluarea proprietatilor imobiliare, bunurilor mobile si consultanta financiara cu acoperire nationala. Evaluarea proprietatilor imobiliare (EPI), teren si constructii sau teren liber, rezidentiale, industriale, comerciale, agricole sau speciale: - Apartamente; - Case si vile; - Spatii comerciale; - Spatii de productie - Depozite; - Proprietati industriale; - Terenuri intravilane; - Terenuri agricole; - Ferme agricole; - Alte tipuri de constructii (hoteluri, pensiuni, benzinarii, etc.). Evaluarea bunurilor mobile (EBM): - Autoturisme; - Autoutilitare; - Utilaje si masini agricole; - Ambarcatiuni; - Linii de productie; - Masini si echipamente tehnologice; - Alte tipuri de bunuri mobile (utilaje de constructii, etc.). Consultanta financiara: - Studiu de determinare al pretului de vanzare / achizitie; - Studiu de determinarea al chiriei; - Solutii de finantare (credite / leasing); - Intocmire dosar de finantare; Bucuresti, Bld. Camil Ressu, Nr. 4, Bl. 5, Sc. A, Et. 1, Ap 3, Sector 3 Monica Prita 0730.800.395 Andrei Haidu 0727.746.972 Ionut Olteanu 0723.503.218

Bucuresti Servicii
 • Avocat Bucuresti nonstop va pune in legatura cu un avocat specializat in drept penal. Suna sau trimite un mesaj si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un avocat. Atat in faza de urmarire penala cat si in faza de judecata: Strangerea si administrarea de probe in aparare; Cereri de inlocuire sau revocare a masurilor preventive; Cereri de liberare provizorie sub control judiciar; Cereri de scoatere de sub sechestru. In faza de executare a pedepselor penale: Cereri de liberare conditionata; Contestatii la executare; Cereri de intrerupere/amanare a executarii pedepselor; Cereri de contopire a pedepselor aplicate. Promovarea plangerilor si a cailor de atac impotriva rezolutiei/ordonantei procurorului; Formularea si inaintarea de plangeri penale catre organele competente; Reprezentarea partilor civile in toate fazele procesului penal indiferent de instanta competenta.

Bucuresti Servicii
 • Odas Global Consulting este o companie globala ce se concentreaza asupra consultantei in afaceri, fondurilor europene, investitii realizate la nivel globala, arhitectura, lobby si servicii tehnologice. Compania a fost fondata in 2003 si de atunci a evoluat dinamic, oferind o gama larga de servicii clientilor nostri, pornind de la consiliere in afaceri si consiliere in comunicatii strategice pana la lobby pe langa institutiile europene si agentiile si organizatiile internationale, precum si o platforma globala puternica si servicii de comunicatii financiare si corporative complementare. Echipa noastra lucreaza intr-o gama larga de sectoare si probleme sectoriale transversale. Acestea includ servicii financiare, energie si mediu, tehnologie si telecomunicatii, concurenta, comert, sanatate, petrochimie, stiintele vietii, bunuri de larg consum si securitatea cibernetica, etc. Clientii nostri primesc consiliere strategica si hands-ona punerea in aplicare de la un grup divers de experti. Baza de clienti a ODAS GLOBAL CONSULTING SRL include companii din sectorul public si privat, asociatii si non profit.

Cluj Napoca Financiar