Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1456 companii
 • Infiintat in anul 1992, biroul expert contabil Viorica Aniculesei, ofera o gama variata de servicii specializate financiar-contabile precum: Servicii specializate de contabilitate, consultanta fiscala, audit, expertiza contabila judiciara si nejudiciara; certificarea declaratiei fiscale nr. 101 , rambursare TVA; precum si auditul fondurilor europene nerambursabile.

Bucuresti Financiar
 • Firma ofera in prezent Consultanta si management pentru obtinerea fondurilor nerambursabile europene si a fondurilor de coofinantare oferite de bancile comerciale. Are personal specializat cu experianta de peste 18 ani in domeniul efectuarii planurilor de afaceri, a studiilor de fezabilitate pentru obtinerea de credite de la bancile comerciale si cu experienta de peste 7 ani in obtinerea de fonduri europene.

Petrila Servicii
 • AVBS Credit este o companie de brokeraj bancare infiintata in 2007, iar in prezent detine peste 70 de francize in toata tara si se afla in parteneriat cu peste 25 de institutii bancare si non-bancare din Romania. AVBS Credit faciliteaza obtinerea de credite bancare, parcurgand pentru client toate etapele necesare pentru obtinerea unui credit bancar. Compania noastra este la dispozitia clientului, reducand la minimum timpul dedicat de acesta in vederea obtinerii creditelor bancare.

Bucuresti Servicii
 • Dex accounting srl a fost infiintata in 2008, isi dsfasoara activitatea prestind servicii de contabilitate si expertiza contabila si judiciara. Colectivul nostru mic inca este condus de un expert contabil acreditat CECCAR, membru ACCA. Contabilitatea este insotita de consultanta in domeniu pentru clientii nostrii ori de cite ori este necesar; preluam lucrari spre corectare si acordam sprijin in verificarea contabilitatii primare intocmite la sediul firmei, acordam suport pentru instruuirea noilor patroni. Oferim servicii societatilor de orice dimensiuni si profil.

Bucuresti Servicii
 • InfoCredit isi propune sa ofere servicii integrate consultanta si asistenta in relatia cu finantatorii (bancare, leasing, factoring) cu orientare pe clientii din segmentul IMM si al persoanelor fizice. InfoCredit are ca strategie dezvoltarea, implementarea si operarea unui concept ONE STOP SHOP pentru servicii specializate destinate IMM-urilor utilizand resursele proprii si ale partenerilor. Serviciile vizate sunt: 1. Obtinerea de bani (capital, imprumuturi, vanzari de afaceri sau active); 2. Consultanta manageriala; 3. Servicii profesionale specializate (resurse umane, contabilitate, consiliere juridica, audit financiar, audit intern, proprietate intelectuala, reorganizare, evaluari de active sau de afaceri, marketing); 4. Training si dezvoltare profesionala Factorii de succes: 1. Oferta variata. InfoCredit are colaborari cu mai mult de 40 de finantatori (banci, societati de leasing si societati de factoring). 2. Economia de timp. Dintr-o discutie cu consultantul InfoCredit, clientul afla cel putin la fel de multe oferte ca si intr-o vizita la 10 finantatori. In plus, consultantul InfoCredit va face majoritatea drumurilor in locul clientului. 3. Consiliere de specialitate. Consultantul InfoCredit va indica finantarile care se potrivesc cel mai bine cu situatia financiara si necesitatile clientului, iar la solicitarea clientului il va asista pana la obtinerea creditului si va putea oferi explicatii si lamuriri despre termenii utilizati in contracte, despre efectele diverselor comisioane si taxe in derularea creditului. 4. Impartialitate. Fiind un serviciu platit doar de client, consultantul InfoCredit lucreaza in interesul clientului, deci va sugera clientului solutia cea mai avantajosa pentru acesta.

Oradea Financiar
 • Transilvania Recuperari Creante, Cluj-Napoca, efectuam toate demersurile legale pentru recuperarea creantelor de la debitori, persoane fizice si juridice. Dispunem de logistica necesara si de serviciile celor mai buni specialisti.

Cluj Napoca Servicii
 • Compania Cociobanu Si Asociatii, membru asociat ANEVAR, ofera cu promtitudine si profesionalism consultanta economica in evaluare pentru: credite, raportari financiare (impozitare), tranzactii imobiliare. Echipa noastra este formata din experti evaluatori, membri titulari ai Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR). Rapoartele de evaluare realizate in cadrul societatii noastre respecta Standardele Internationale de Evaluare si Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator, adoptate de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR). Domeniile in care specialistii nostri va stau la dispozitie sunt: - Evaluarea proprietatilor imobiliare (apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale, spatii de birouri) - Evaluarea bunurilor mobile (echipamente, masini, autoturisme, autoutilitare) - Evaluarea interprinderilor (afaceri) Prin profesionalism si promtitudine, avem comvingerea ca vom reusi sa punem bazele unui parteneriat solid si de durata. In derularea activitatii dumneavoastra, echipa COCIOBANU SI ASOCIATII doreste sa va fie alaturi in situatii ca: - vanzarea unei proprietati, - cumpararea unei proprietati, - fuziune si schimburi de proprietati, - garantarea imprumuturilor (garantarea unui credit bancar, emisiunea de obligatiuni negarantate, emisiunea de actiuni noi), - rezolvarea litigiilor (justa compensare in caz de expropriere, cazuri de inselare dovedita a cumparatorului, evaluarea pentru pagubele prin deteriorarea proprietatii), - impozitare, - asigurare, - inregistrarea valorii activelor in situatiile financiare.

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul nostru de avocatura ofera clientilor sai persoane fizice si juridice, asistenta si reprezentare juridica in domeniile dreptului civil si comercial. Va oferim solutii in probleme juridice legate de: 1. dreptul de proprietate - constituiri titluri de proprietate prin uzucapiune, accesiune, actiuni in revendicare, actiuni partaj judiciar,actiuni posesorii, 2. Legea 112/ 1995 - recuperare pret valoare de piata pentru imobilele pierdute in favoarea fostilor proprietari, 3. recuperari debite in domeniul dreptului civil sau comercial, 4. actiuni divort, pensii intretinere, tutela, curatela etc., 5. infiintari societati, mentiuni, GAZDUIRI TEMPORARE SEDII SOCIALE. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Recuperare creante, debite, datorii - Recupit & Asociatii Cei mai eficienti in recuperare creante, debite, datorii civile si comerciale, avand arie de acoperire pe intreg teritoriul Romaniei. - Aveti facturi fiscale neincasate la aceasta data? - Aveti debitori care nu isi platesc datoriile catre dvs? Ne angajam numai pe baza de ONORARIU SUCCES, adica NU RECUPERAM - NU PLATITI NIMIC. Aceasta este garantia ca ne vom ocupa de recuperarea / colectarea sumelor restante de bani pentru dvs. cu diligenta unui bun proprietar al creantei. In aceasta situatie doar EFICIENTA NE RECOMANDA. Pentru mai multe detalii va invitam pe site-ul www.recupit.ro RECUPIT & ASOCIATII – www.recupit.ro

Bucuresti Servicii
 • Societate specializata de consultanta si intermediere financiara, avand protocol de colaborare cu prestigioase banci si societati de leasing din Romania. Societatea noastra a luat fiinta in anul 2007, venind in intampinarea clientilor nostrii cu o variata paleta de oferte financiare si de leasing, contand in activitatea noastra satisfactia clientilor nostrii.

Bucuresti Servicii
 • SC Exquisite Euro Eval SRL intocmeste Declaratii Intrastat (prin preluarea documentelor in format electronic, fara hartie, sau pur si simplu prin preluarea datelor in format excel si convertirea lor in formatul cerut de Institutul National de Statistica) simplu, rapid, la preturi care sfideaza orice concurenta, precum si servicii de consultanta in domeniul fiscal si contabil.

Bucuresti Servicii
 • Studiidecaz.ro este este primul si singurul portal dedicat integral studiilor de caz, din ce le mai diferite domenii, constituindu-se ca o paltforma de informare publica, o biblioteca online, care traseaza o harta a drumului pana la succes, urmand o structura logica, aproape matematica: ipoteza, demonstratie si concluzie (provocare/abordare/beneficiu). Se asreseaza, in primul rand, specialistilor in marketing, comunicatre si relatii publice, deoarece prezentarea unui studiu de caz asupra unei situatii reale devine un puternic instrument de promovare pe multiple nivele : de business, de comunicare, informare si afirmare si, nu in ultimul rand, de valoare adaugata atat pentru compania care publica. Ne dorim crearea unei galerii de studii de caz cu un continut relevant, care sa antreneze un mediu dinamic de utilizatori si care sa confere valoare adaugata atat dumneavoastra, celor care publicati, cat si noua, celor care gazduim. Suntem convinsi ca linia filozofiei www.studiidecaz.ro este convergenta spiritului imbunatatirii continue a performantelor, prin impartasirea provocarilor, strategia abordarilor si solutiile unor proiecte valoroase, mereu dinamice, mereu inovatoare.

Bucuresti Altul
 • Activitati de recuperare debite / colectare creante, reposesie leasing, achizitii de creante, rapoarte de bonitate, consultanta in afaceri si resurse umane, oferind servicii avansate de profil catre companii din diverse domenii de activitate (servicii financiare bancare si nebancare, productie, distributie etc.). PROFESIONALISM. LEGALITATE. CONFIDENTIALITATE Toate activitatile desfasurate urmaresc respectarea urmatoarelor principii: profesionalism, legalitate, performanta, flexibilitate, confidentialitate. ECHIPA Din echipa fac parte profesionisti cu studii superioare, entuziasti si exigenti, cu abilitati deosebite de comunicare, negociere si investigare, avand specializari avansate in domeniile de activitate mai sus mentionate

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate de expertiza contabila autorizata de CECCAR Filiala. Suntem o echipa tanara, dar totodata cu experienta. Serviciile noastre acopera toate laturile contabile, pornind de la inregistrarea lunara a notelor contabile, la intocmirea si certificarea situatiilor financiare ale intreprinderii.

Constanta Servicii
 • Compania este infiintata in anul 2003, autorizata de CECCAR cu nr 004750 .. Actionarii firmei sunt profesionisti cu vasta experienta in domeniul financiar - contabil, iar personalul este format din tineri cu studii economice, care doresc sa-si inbunatateasca pe zi ce trece cunostiintele in acest domeniu. Oferim SERVICII GRATUITE pentru prima luna de preluare a contabilitatii. Clientii nostrii sunt firme ce activeaza in domeniul comertului intern si international, turism, productie, IT, leasing si diverse servicii.

Bucuresti Servicii
 • SC Lumcont SRL a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 3 angajati, firma noastra presteaza servicii complete de - contabilitate,intocmirea situatiilor financiare pentru diverse tipuri de societati, elaborarea balantelor contabile, intocmirea registrelor contabile obligatorii, contabilitatea de gestiune, intocmirea bilantului contabil, servicii de salarizare si personal, servicii complete de contabilitate pentru PFA, expertize contabile. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • In cadrul postarilor zilnice, ne ocupam cu exprimarea de opinii, facem analize si ne exprimam punctul de vedere despre Piata de Capital din US. Aducem in discutie evenimente geo-politice, macroeconomice si despre anumite companii pe care le avem in analiza.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Invictus Asigurari este un consultant profesionist in materie de gestiune si administrare a riscurilor si de transfer a acestora catre societati de asigurare prin incheierea de polite de asigurare. Pe langa asigurari intermediem credite si leasing prin cele mai importante banci din Romania. Asigurarile de care poti avea nevoie: -asigurari de pensie cu acumulare de capital, -asigurari de rente pentru studii, copiilor, -conservarea proprietatii (asigurarea cladirilor si bunurilor, casco, RCA) -asigurare medicala, -asigurare de malpraxis.

Brasov Financiar
 • DGK Analytics SRL este o companie cu sediul in Arad, principalul domeniu de activitate este oferirea de consultanta in accesarea finantarilor nerambursabile sau rambursabile din programele UE, nationale sau de la investitorii privati. Asiguram atat analiza ante depunere proiect, intocmirea documentatiei necesare depunerii proiectului, cat si asistenta pe parcursul implementarii proiectelor si monitorizarii acestora.

Arad Servicii
 • Asigura servicii de consultanta financiara bancara si in accesarea de fonduri europene. Profesionalism si rata de succes maxima. Asiguram servicii custmizate pentru fiecare client prin intelegerea problemelor si nevoilor acestuia.

Municipiul Curtea De Arges Financiar