Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1447 companii
 • Transilvania Recuperari Creante, Cluj-Napoca, efectuam toate demersurile legale pentru recuperarea creantelor de la debitori, persoane fizice si juridice. Dispunem de logistica necesara si de serviciile celor mai buni specialisti.

Cluj Napoca Servicii
 • Compania Cociobanu Si Asociatii, membru asociat ANEVAR, ofera cu promtitudine si profesionalism consultanta economica in evaluare pentru: credite, raportari financiare (impozitare), tranzactii imobiliare. Echipa noastra este formata din experti evaluatori, membri titulari ai Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR). Rapoartele de evaluare realizate in cadrul societatii noastre respecta Standardele Internationale de Evaluare si Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator, adoptate de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR). Domeniile in care specialistii nostri va stau la dispozitie sunt: - Evaluarea proprietatilor imobiliare (apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale, spatii de birouri) - Evaluarea bunurilor mobile (echipamente, masini, autoturisme, autoutilitare) - Evaluarea interprinderilor (afaceri) Prin profesionalism si promtitudine, avem comvingerea ca vom reusi sa punem bazele unui parteneriat solid si de durata. In derularea activitatii dumneavoastra, echipa COCIOBANU SI ASOCIATII doreste sa va fie alaturi in situatii ca: - vanzarea unei proprietati, - cumpararea unei proprietati, - fuziune si schimburi de proprietati, - garantarea imprumuturilor (garantarea unui credit bancar, emisiunea de obligatiuni negarantate, emisiunea de actiuni noi), - rezolvarea litigiilor (justa compensare in caz de expropriere, cazuri de inselare dovedita a cumparatorului, evaluarea pentru pagubele prin deteriorarea proprietatii), - impozitare, - asigurare, - inregistrarea valorii activelor in situatiile financiare.

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul nostru de avocatura ofera clientilor sai persoane fizice si juridice, asistenta si reprezentare juridica in domeniile dreptului civil si comercial. Va oferim solutii in probleme juridice legate de: 1. dreptul de proprietate - constituiri titluri de proprietate prin uzucapiune, accesiune, actiuni in revendicare, actiuni partaj judiciar,actiuni posesorii, 2. Legea 112/ 1995 - recuperare pret valoare de piata pentru imobilele pierdute in favoarea fostilor proprietari, 3. recuperari debite in domeniul dreptului civil sau comercial, 4. actiuni divort, pensii intretinere, tutela, curatela etc., 5. infiintari societati, mentiuni, GAZDUIRI TEMPORARE SEDII SOCIALE. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Recuperare creante, debite, datorii - Recupit & Asociatii Cei mai eficienti in recuperare creante, debite, datorii civile si comerciale, avand arie de acoperire pe intreg teritoriul Romaniei. - Aveti facturi fiscale neincasate la aceasta data? - Aveti debitori care nu isi platesc datoriile catre dvs? Ne angajam numai pe baza de ONORARIU SUCCES, adica NU RECUPERAM - NU PLATITI NIMIC. Aceasta este garantia ca ne vom ocupa de recuperarea / colectarea sumelor restante de bani pentru dvs. cu diligenta unui bun proprietar al creantei. In aceasta situatie doar EFICIENTA NE RECOMANDA. Pentru mai multe detalii va invitam pe site-ul www.recupit.ro RECUPIT & ASOCIATII – www.recupit.ro

Bucuresti Servicii
 • Societate specializata de consultanta si intermediere financiara, avand protocol de colaborare cu prestigioase banci si societati de leasing din Romania. Societatea noastra a luat fiinta in anul 2007, venind in intampinarea clientilor nostrii cu o variata paleta de oferte financiare si de leasing, contand in activitatea noastra satisfactia clientilor nostrii.

Bucuresti Servicii
 • SC Exquisite Euro Eval SRL intocmeste Declaratii Intrastat (prin preluarea documentelor in format electronic, fara hartie, sau pur si simplu prin preluarea datelor in format excel si convertirea lor in formatul cerut de Institutul National de Statistica) simplu, rapid, la preturi care sfideaza orice concurenta, precum si servicii de consultanta in domeniul fiscal si contabil.

Bucuresti Servicii
 • Studiidecaz.ro este este primul si singurul portal dedicat integral studiilor de caz, din ce le mai diferite domenii, constituindu-se ca o paltforma de informare publica, o biblioteca online, care traseaza o harta a drumului pana la succes, urmand o structura logica, aproape matematica: ipoteza, demonstratie si concluzie (provocare/abordare/beneficiu). Se asreseaza, in primul rand, specialistilor in marketing, comunicatre si relatii publice, deoarece prezentarea unui studiu de caz asupra unei situatii reale devine un puternic instrument de promovare pe multiple nivele : de business, de comunicare, informare si afirmare si, nu in ultimul rand, de valoare adaugata atat pentru compania care publica. Ne dorim crearea unei galerii de studii de caz cu un continut relevant, care sa antreneze un mediu dinamic de utilizatori si care sa confere valoare adaugata atat dumneavoastra, celor care publicati, cat si noua, celor care gazduim. Suntem convinsi ca linia filozofiei www.studiidecaz.ro este convergenta spiritului imbunatatirii continue a performantelor, prin impartasirea provocarilor, strategia abordarilor si solutiile unor proiecte valoroase, mereu dinamice, mereu inovatoare.

Bucuresti Altul
 • Activitati de recuperare debite / colectare creante, reposesie leasing, achizitii de creante, rapoarte de bonitate, consultanta in afaceri si resurse umane, oferind servicii avansate de profil catre companii din diverse domenii de activitate (servicii financiare bancare si nebancare, productie, distributie etc.). PROFESIONALISM. LEGALITATE. CONFIDENTIALITATE Toate activitatile desfasurate urmaresc respectarea urmatoarelor principii: profesionalism, legalitate, performanta, flexibilitate, confidentialitate. ECHIPA Din echipa fac parte profesionisti cu studii superioare, entuziasti si exigenti, cu abilitati deosebite de comunicare, negociere si investigare, avand specializari avansate in domeniile de activitate mai sus mentionate

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate de expertiza contabila autorizata de CECCAR Filiala. Suntem o echipa tanara, dar totodata cu experienta. Serviciile noastre acopera toate laturile contabile, pornind de la inregistrarea lunara a notelor contabile, la intocmirea si certificarea situatiilor financiare ale intreprinderii.

Constanta Servicii
 • Compania este infiintata in anul 2003, autorizata de CECCAR cu nr 004750 .. Actionarii firmei sunt profesionisti cu vasta experienta in domeniul financiar - contabil, iar personalul este format din tineri cu studii economice, care doresc sa-si inbunatateasca pe zi ce trece cunostiintele in acest domeniu. Oferim SERVICII GRATUITE pentru prima luna de preluare a contabilitatii. Clientii nostrii sunt firme ce activeaza in domeniul comertului intern si international, turism, productie, IT, leasing si diverse servicii.

Bucuresti Servicii
 • SC Lumcont SRL a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 3 angajati, firma noastra presteaza servicii complete de - contabilitate,intocmirea situatiilor financiare pentru diverse tipuri de societati, elaborarea balantelor contabile, intocmirea registrelor contabile obligatorii, contabilitatea de gestiune, intocmirea bilantului contabil, servicii de salarizare si personal, servicii complete de contabilitate pentru PFA, expertize contabile. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Cabinet de avocat in Timisoara Mirela David ofer servicii avocatiale, respectiv asistenta juridica si reprezentare in instanta, cabinet de insolventa judiciara, consultatii juridice online conform domenii de competenta expuse. https://david-lawfirm.ro

Timisoara Servicii
 • Partener Destine Holding - Contract de mandat Destine Broker de asigurare - reasigurare, face parte din grupul Destine Holding, furnizeaza servicii de Consultanta prin identificarea tuturor riscurilor specifice si a produsului de asigurare potrivit, servicii de Negociere, selectie si ofertare prin negocierea conditiilor contractuale si obtinerea produsului potrivit, la cel mai bun pret, servicii de Administrare a contractelor de asigurare prin managementul politelor de asigurari pe durata derularii contractelor de asigurare si servicii de Asistenta in caz de daune prin asistenta si reprezentarea clientilor nostri in fata asiguratorilor parteneri. Printre produsele pe care le oferim, mentionam asigurare medicala, RCA, asigurare CASCO, asigurare casa, asigurare studii sau asigurare de raspundere profesionala sau civila. DIN GRUPUL DESTINE HOLDING mai fac parte si : Destine Imobiliare, Destine Holidays, Destine Leasing IFN.

Focsani Financiar
 • Firma locala din Sighetu Marmatiei judetul Maramures. Principala activitate e cea de brokeraj cu tota gama de asigurari viata si non viata, urmata de activitatea de curierat curierat local, distributie de plicuri, pliante publicitare etc.

Mun.Sighetu Marmatiei Servicii
 • Daca te pasioneaza cumpararile online si doresti sa cumperi RCA de pe internet, IrisAG.ro iti vine in ajutor cu o serie de avantaje ce te ajuta sa inchei in siguranta asigurarea auto obligatorie. Platforma de vanzari RCA este detinuta de IRIS AG Broker de Asigurare SRL companie de brokeraj autorizata de ASF, cu sediul social in Pitesti, Arges.

Pitesti Financiar
 • La NN, oamenii sunt nucleul activitatii noastre. Incepand de la clienti, continuand cu angajatii si colaboratorii, am invatat ca relatiile care functioneaza sunt cele care incep cu „ne pasa“. De aceea, ca angajator, e important pentru noi sa vii cu placere la birou in fiecare zi. Sa descoperi un loc in care poti vorbi liber si sa simti ca parerea ta conteaza. Credem ca e important sa cresti si sa te dezvolti asa cum vrei, pentru ca experienta ne-a aratat ca singurul mod prin care putem ramane in pas cu lumea e sa invatam unii de la altii. Iar noi, vrem sa invatam de la tine.

Bucuresti Altul
 • Domeniul nostrum de activitate consta in consultanta si intermediere financiara. De aceea, ne adaptam in permanenta la nevoile si asteptarile tale. Putem intocmi de asemenea si asigurari, de orice tip, evaluari cat si activitati din domeniul recrutarilor.

Barlad Servicii
 • In prezent ne ocupam cu consultanta financiara, venind in sprijinul clientilor, persoane fizice si persoane juridice (sub toate formele de organizare SRL, SA, ii, PFA, etc), cu solutii de creditare de tip credite nevoi personale, credite pentru activitate curenta, credite pentru investiti si leasing pentru diverse achizitii.

Bucuresti Servicii
 • Intermediem toate tipurile de asigurari  la toti asiguratorii din Romania. Garantam cele mai bune oferte de asigurare din Romania: asigurari de viata, asigurari de sanatate, asigurari de locuinte, asigurari de malpraxis, asigurari agricole, asigurari de calatorie, asigurari casco,  asigurari RCA.

Galati Financiar
 • Suntem o companie infiintanta in anul 2007, formata dintr-un grup de specialisti (experti contabili, consultanti fiscali, inspectori de resurse umane, practicieni in insolventa, mediatori, avocati) care detin competente profesionale inalte pentru aprecierea modului de organizare si conducere a activitatilor economico-financiare. Suntem in continuare consecventi principiilor care ne reunesc, considerand mediul puternic concurential actual un privilegiu care ne ofera sansa de a ne valorifica propria identitate.

Bucharest Servicii