Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Credite&Depozite - Finante/Banci: 206 companii
 • Noi simplificam procesul de creditare, iti pregatim actele si iti depunem dosarul, te ajutam sa alegi cea mai buna oferta conform cerintelor tale si suntem alaturi de tine pana la semnarea contractului si obtinerea banilor!

Bucuresti Financiar
 • Societate de recuperari creante cu reprezentare nationala in plin proces de expansiune. Colaboram cu mai multe institutii bancare nationale si multinationale precum si cu o serie de societati de asigurari in vederea recuperarii creditelor de la rai platnici.

Bucuresti Financiar
 • Firma noastra este o firma de proiectare si consultanta care reuneste specialisti din toate domeniile serviciilor si vine in intampinarea oamenilor de afaceri din Romania & strainatate si a firmelor de toate marimile, ce doresc atat infiintarea de societati comerciale, filiale, reprezentante si firme noi, dar si servicii de consultanta legislativa si consultanta in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile. Va putem enumera cateva firme cu care am colaborat: International Plating, Silvermec, Ferox, Robeltex, Leofex, Imprimsal.

Oradea Altul
 • MC Consultancy SRL - societate de contabilitate si consultanta atestata CECCAR ofera servicii de contabilitate (intocmire declaratii fiscale, bilant, salarizare, ITM), consultanta financiara si fiscala, consultanta accesare credite bancare si fonduri de finantare europeana, audit intern, intermediere consultanta legala pentru persoane fizice, PFA si persoane juridice din Bucuresti si zonele limitrofe.

Bucuresti Financiar
 • Grupintercredit este o companie specializata pe consultanta si management in domeniul serviciilor financiare. Experienta castigata in timp si onestitatea in relatiile cu partenerii ne ajuta sa oferim servicii de incredere clientilor nostri.

Bucuresti Financiar
 • Firma noastra se ocupa cu intermediere de produse financiare: - credite de nevoi personale cu ipoteca - credite ipotecare - carduri de credite - leasing auto - leasing echipamente diverse - leasing echipamente medicale - leasing imobiliar - economisire - creditare in sistem Bauspar

Timisoara Financiar
 • Firma noastra ofera consultanta si executa Credite, Leasing si Asigurari, Curs valutar, Sucursale, Bancomate, Carduri de credit, Debit, DAE, Dobanda, RCA, CASCO, Asigurari medicale de calatorie. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Bucuresti Financiar
 • ROMCOM este un grup de companii romano-elvetian cu sediul in Oradea, cu peste 15 ani de experienta in oferirea de solutii de dezvoltare pentru afaceri prin servicii de finantare, consultanta si training.

Oradea Financiar
 • GAFC este un broker independent de credite care oferă informaţii complete persoanelor fizice şi juridice despre oferta de credite pentru nevoi personale, auto, imobiliare, cu sau fără garanţie, consiliindu-le în alegerea şi contractarea creditului potrivit. Aceste servicii sunt complet GRATUITE pentru dumneavoastră! www.cautcredit.ro

Bucuresti Financiar
 • ProCredit Consult  ofera consultanta GRATUITA pentru obtinerea de credite nevoi personale,credite imobiliare, credite auto, refinantari,carduri, RCA, CASCO, asigurari de viata, asigurari de bunuri si locuinta, asigurari calatorii in strainatate.

Iasi Financiar
 • Societatea noastra vine in sprijinul intreprinderilor mici si mijlocii din judetul Neamt care doresc sa obtina un credit bancar pentru dezvoltarea afacerii. Un simplu telefon si ne deplasam la sediul firmei dumneavoastra.

Piatra Neamt Servicii
 • Firma noastra ofera urmatoarele servicii: -economisire si creditare, pensii private, carduri de cumparaturi -intermedieri financiare -posibilitatea de avansare in cariera -training gratuit -ocazia de a dezvolta propria afacere in cadrul bancii -mediu de lucru profesionist -conditii de munca exceptionale.

Galati Financiar
 • CrediteAZ - Prin experienta noastra iti oferim ajutor pentru alegerea unui credit pentru locuinta, o masina noua sau una rulata, credit pentru nevoi personale sau obtinerea unui card de credit. Atat de simplu incat iti dam posibilitatea sa aplici ONLINE.

Bucuresti Financiar
 • Consultanta & solutii de creditare OCG este o societate de consultanta si brokeraj de credite, care se adresează atat clientilor persoane fizice cat si persoanelor juridice, oferindu-le servicii de consultantă în contractarea unui credit. In cazul in care Dvs. doriti sa accesati un credit bancar ... incepand cu expunerea ofertei vaste de creditare existente pe piata bancara, alegerea creditului potrivit Dvs., intocmirea dosarului de creditare si depunerea acestuia la banca, pana la semnarea contractului de credit cu banca, noi ne ocupam de formalitati, totodata punandu-va la dispozitie know how-ul echipei noastre. In eventualitatea unei colaborari, cereti cu incredere detalii in ceea ce priveste serviciile firmei noastre. Consultanta si serviciile oferite sunt GRATUITE !!! www.ocgroup.ro

Cluj-napoca Financiar
 • Membra a Grupului Financiar Imofinance, Microimo IFN SA pune la dispozitia clientilor sai persoane juridice sau fizice autorizate, asociatii familiale sau de producatori agricoli microcredite pentru: activitati sezoniere sau curente, finantarea proiectelor de investitii, inceperea sau dezvolatea unui business, cofinantarea proiectelor cu fonduri UE, precum si consultanta in intocmirea planului de afaceri si conducerea afacerii.

Cluj-Napoca Financiar
 • Banca de renume international incheie contracte de economisire-creditare in conditii foarte avantajoase si recruteaza personal pentru postul de consilier credite. cerinte minime: 18 ani si diploma de Bacalaureat.

Brasov Financiar
 • Societatea comercial pune la dispozitia celor interesati spatii comerciale in complexe detinute in zona 0 a orasului. Eurotati IFN SA acorda credite de consum si/sau finantarea tranzactiilor comerciale

Botosani Producator
 • Servicii de consultanta si reprezentare in domeniul financiar, partener al celor mai prestigioase institutii financiare interne si internationale in domeniul asigurarilor, creditelor bancare, fondurilor de pensii.

Campina Financiar
 • Credit Europe Bank (Romania) S.A. este activa pe piata romaneasca din Februarie 2000. Banca noastra, in calitate de institutie financiara universala, deserveste toate segmentele economice cu o gama variata de produse si servicii, cum ar fi credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finantarea capitalului de lucru, finantarea de proiecte si a comertului international. Ca parte a Grupului Fiba Servicii Financiare, Credit Europe Bank (Romania) S.A. beneficiaza de vasta experienta si know-how din partea principalului sau actionar, FIBA Grup, in ceea ce priveste economiile de piata aflate in curs de dezvoltare. Credit Europe Bank (Romania) S.A. intentioneaza sa isi mareasca cota de piata in Romania, oferind noi produse personalizate clientilor sai, precum si prin deschiderea de noi sucursale. Banca noastra este centrul sinergiei create de catre celelalte subsidiare ale Grupului Fiba pe piatele financiare din Romania, oferind de asemenea clientilor sai acces catre Credit Europe Leasing IFN S.A., Credit Europe Servicii Financiare IFN S.A. (credite de consum) si Credit Europe Ipotecar IFN S.A. (dezvoltare imobiliara si ipoteci).

Bucuresti Financiar
 • CAR MILENIUL III BOTOSANI - casa de ajutor reciproc - http://www.car-mileniul-trei.ro - e-mail: mileniul@car-mileniul-trei.ro - acorda imprumuturi rapide in conditii avantajoase si constituie depozite de economii cu dobanzi bune.

Botosani Financiar