Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Credite&Depozite - Finante/Banci: 206 companii
 • Assenta Finance intra pe piaţt brokerilor de credite din Cluj-Napoca cu o echipa tanara si ambitioasa, experimentata in varii domenii: financiar-bancar, asigurari, managementul resurselor umane, marketing. La toate acestea se adauga o serie de banci de renume ce au decis sa colaboreze cu noi (BRD, BCR, Raiffeisen, Unicredit Tiriac, Bancpost, Romexterra, Alpha Bank, Piraeus Bank, Banca Romaneasca), rezultand un mix de beneficii pe care le punem la dispozitia clientilor nostri. Astfel, Assenta creeaza o punte de legatura intre bancile din portofoliu si nevoile clientilor sai, legatura ce se traduce prin CONSULTANTA GRATUITA si credite acordate in cel mai scurt timp. Strategia de dezvoltare a companiei este una agresiva pe termen scurt, urmarindu-se consolidarea pozitiei pe piata clujeana si extinderea retelei de agentii in localitati importante din judetele limitrofe.

Cluj-napoca Financiar
 • Compania CREDISOL are ca principal obiectiv administrarea cat mai eficienta a timpului dumneavoastra! Atunci cand aveti nevoie de finantare suntem convinsi ca petreceti timp important pentru identificarea solutiei optime si pentru a traversa tot procesul birocratic anterior momentului obtinerii finantarii! Vrem sa luam povara aceasta de pe umerii dumneavoastra! Contactati-ne si spuneti-ne ce nevoi (de natura financiara) aveti si ne ocupam noi de relatia cu institutiile de credit in locul dumneavoastra. Relaxati-va cu familia sau rezolvati-va alte probleme de serviciu in acest timp! Noi va anuntam cand sa veniti sa va ridicati banii!

Cluj-napoca Financiar
 • Blitz Kredit este o companie tanara, specializata in consultanta bancara si leasing, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Fondatorii Blitz Kredit sunt oameni cu experienta dobandita in banci, tineri si cu viziune panoramica asupra pietei financiare. Vrem sa oferim calitate clientilor, iar angajatii nostri sunt cea mai importanta resursa in acest sens. Vrem sa fim cei mai buni!

Bucuresti Financiar
 • Cea mai recent infiintata companie din cadrul grupului de firme ALTEX, constituita in parteneriat cu RAIFFEISEN BANK. Principalul obiect de activitate il constituie finantarea creditelor pentru bunuri de consum.

Bucuresti Servicii
 • România este o piaţă importantă pentru grupul Millennium, prezentând perspective macro-economice atractive. Cu o populaţie considerabilă şi un nivel relativ redus de bancarizare, România oferă un potenţial de dezvoltare important pe termen lung. Ţinând cont de penetrarea produselor bancare pe pieţe similare din regiune, 11 milioane de persoane ar putea beneficia de produse şi servicii bancare în România. Millennium Bank se adresează atât companiilor, cât şi persoanelor fizice, prin canale de distribuţie dedicate. Reţeaua de sucursale este formată din unităţi Millennium Credit Centers – reţea dedicată persoanelor fizice – şi Millennium Financial Centers, dedicate atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. Millennium Bank şi-a început activitatea in 9 oraşe prin 40 sucursale, dintre care 11 Financial Centers şi 29 Credit Centers. Reţeaua va creşte până la 100 de sucursale până în 2011. Suntem prezenţi în Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Constanţa, Timişoara, Cluj, Oradea, Bacău şi Iaşi. La Millennium Bank vă stau la dispoziţie peste 500 de profesionişti, pregătiţi la cele mai înalte standarde internaţionale!

Bucuresti Producator
 • LIBRA BANK a fost înfiinţată în 1996, devenind operaţională în 1997, iar din mai 2003 a devenit membră a grupului american de investiţii New Century Holdings (NCH). NCH, unul dintre cei mai importanţi investitori străini din România, are investiţii de peste 3 miliarde de dolari în Europa Centrală şi de Est din care peste 300 milioane de dolari au fost investiţi în România. Acest grup şi-a dezvoltat o puternică prezenţă în ţara noastra încă din 1993, implicându-se în dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei româneşti: industria electrotehnică, panificaţie, industria materialelor de construcţii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietăţi imobiliare, fiind acţionar majoritar la multe companii din aceste domenii. LIBRA BANK este o bancă autorizată să îndeplinească toate activităţile specifice unei bănci comerciale şi câteva activităţi legate de pieţele de capital. De asemenea, banca este membru SWIFT, acţionar la SNCDD, TRANSFOND şi BIROUL DE CREDIT. Banca este agent de decontare pentru Societăţi de servicii investiţii financiare (SSIF), intermediar pe piaţa secundară a titlurilor de stat şi depozitar pentru un fond de investiţii. LIBRA BANK este de asemenea membru al Asociaţiei Române a Băncilor din februarie 1998.

Bucuresti sector 1 Servicii
 • Ai hotarat ca ai nevoie de un credit? In acest caz, ai ajuns exact unde trebuie. In masura in care piata bancara ofera produse din ce în ce mai complexe, tu, clientul nostru te orientezi din ce in ce mai greu in hatisul ofertelor, iar factorul pret nu este intotdeauna hotarator. De aceea noi, echipa Bayer Credit, am hotarat ca trebuie sa te ajutam, sfatuindu-te cum sa obtii cel mai avantajos credit. Cine este Bayer Credit? Bayer Credit este o companie de consultanta financiara in domeniul creditelor bancare    cu locatii in Bucuresti si Iasi, care in ultimele 18 luni, a obtinut pentru clientii sai 600 de credite in valoare de 25 milioane de EURO. Ce face Bayer Credit? Bayer Credit ofera consultanta financiara gratuita pentru ca tu, cel care doresti un credit sa beneficiezi de oferta de creditare cea mai potrivita. Care este cea mai potrivită oferta de creditare? Noi, cei de la Bayer Credit stim ca atunci cand doresti un credit, te uiti in primul rand la costul creditului. Costul nu este întotdeauna primul sau singurul criteriu de alegere a ofertei de credit. Dar, chiar daca ar fi vorba doar de pret, noi, Bayer Credit te ajuta sa cunosti toate aspectele unui credit.

Bucuresti Servicii
 • Prezentare S.C. SAI Consult S.R.L. Societatea comerciala SAI CONSULT S.R.L. a fost infiintata in anul 2008 si este inregistrata la Oficiul Registrul Comertului Constanta sub numarul de ordine J13/1154/2008, avand Codul Unic de Inregistrare 23614581. Sediul social al societatii este in judetul Constanta, municipiul Constanta, str Dionisie cel Mic, nr 63, bloc 68b, scara A, etaj 1, ap. 6, cod postal 900355, telefon: 0730 611 464, email: office@sai-grup.com; web: www.sai-grup.com. SAI CONSULT isi desfasoara activitatea in judetul Constanta si doreste sa vina in intampinarea problemelor clientilor cat mai eficient posibil. Scopul SAI CONSULT este sa eficientizeze timpul clientilor nostri si sa comunice cu acestia intr-un limbaj comun. Sloganul nostru este Siguranta Alegerii Inteligente si dorim ca acesta sa ramana pe buzele fiecarui client care va iesi din biroul nostru. Obiectul principal de activitate al S.C. SAI CONSULT S.R.L. este: Activitati auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activitati de asigurari si fonduri de pensii – conform cod CAEN 6619. Printre activitatile secundare se regasesc: consultanta in management, consultanta SSM si SU, comert (stingatoare), consultanta financiara, publicitate, traduceri, managementul fortei de munca, tehnoredactare, invatamant, s.a. Structura asociatilor SAI CONSULT este: Serban Alexandru Ionut si Fratila Mihaela.

Constanta Servicii
 • Compania se ocupa cu acordarea de credite de consum printr-un mediu larg de desfacere pe piata romaneasca. Face parte din concernul francez PNB PARIBAS. Extinsa in peste 40 tari si 4 continente. Principalii colaboratori: Flanco, Flamingo, Bricostore, Praktiker, Vodafone, Orange.

Bucuresti Financiar
 • Firma noastra ofera CONSULTANTA si intermediere CREDITE pentru nevoi personale, imobiliare, ipotecare si a oricarui alt tip de CREDIT atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice, inclusiv LEASING. Firma ofera GRATUIT consultanta bancara si informatii cu privire la credite.

BUcuresti Producator
 • G4S Cash Services este membra a Group 4 Securicor, companie aflata pe locul intai la nivel mondial in domeniul prestarii de servicii de securitate. In Romania, G4S Cash Services este prezent din 2002, oferind servicii de transport valori, procesarea banilor si alimentarea si intretinerea de nivel 1 a bancomatelor. Totalizeaza astazi peste 4000 de salariati si are o infrastructura teritoriala dezvoltata formata din 9 Centre de Procesare si 26 puncte de lucru, putandu-ne astfel presta serviciile la nivelul tuturor judetelor. Clientii nostri sunt companii de top pe piata romaneasca, precum: Raiffeisen Bank, Posta Romana, ABN-AMRO, Alpha Bank, Citi Bank, Banc Post, Banca Romaneasca S.a.

Sector 2 Servicii
 • Prezenta in Romania din 2002, TBI Leasing face parte din grupul financiar olandez TBIH Financial Service Group, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est. Fiind o prezenta semnificativa pe piata de leasing din Romania, TBI Leasing IFN ofera servicii financiare de inalta calitate si dispune de o retea proprie de sucursale in cele mai importante regiuni ale tarii. Avand o echipa cu o bogata experienta in operatiuni de leasing la conducerea firmei, TBI Leasing a reusit sa construiasca parteneriate strategice cu furnizorii, societati de asigurare si bancile, cu scopul de a oferi un pachet complet de servicii. In TBI Leasing dorim sa cream parteneriate puternice cu angajatii nostri, intrucat consideram ca reprezinta cea mai importanta resursa a noastra; punem pret pe creativitate, inovatie si dinamism. Cautam persoane care au o gandire inovativa, ofera perspective unice si gasesc solutii ingenioase pentru clientii nostri.

Bucuresti Servicii
 • Firma are contracte de parteneriat cu banci majore din Romania asigurand consultanta si intermediere financiar-bancara pentru persoane fizice. Comapania vine in intampinarea clientilor si cu oferta imobiliara menita sa completeze oferta pentru cei se au obtinut credit bancar si vor sa achizitioneze un imobil. Administratorul companiei are 12 ani de experienta bancara si imobiliara fiind si evaluator atestat. OFERTA BANCARA: Consultanta financiar-bancara Pregatire dosare de creditare Obtinerea de credite persoane fizice (credite ipotecare, credite imobiliare, credite de consum cu ipoteca, credite de consum fara ipoteca) Nu exista costuri suplimentare pentru obtinerea creditelor. Ne deplasam noi la client. IMOBILIARA: Consultanta imobiliara Tranzactii imobiliare

Bucuresti Financiar
 • Suntem prezenti in Romania din martie 2002, cand am inceput ca divizie de credite in cadrul companiei TBI Leasing. Ne-am dezvoltat si in acest moment suntem o companie puternica situata intre primele cinci institutii financiare nonbancare de pe piata. Pentru a fi mereu alaturi de tine, am dezvoltat o retea de 70 de filiale in toate orasele mari din tara si peste 150 de puncte de lucru in magazinele partenere. Angajat pe termen lung in Romania, TBIF Financial Services Group urmareste dezvoltarea graduala in spatiul economic local si integrarea pe orizontala si verticala prin parteneriate cu corporatii multinationale.

Giurgiu Financiar
 • Diamant 2000 - Leasing & Factoring este o companie specializata in operatiuni de leasing, acordarea de credite si finantarea in sistem de factoring, cu o experienta deosebita in acest domeniu. Scopul companiei este de a oferi clientilor, persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice, solutii de finantare optime pentru Leasing, Credite si Factoring. Serviciile noastre se adreseaza clientilor persoane fizice, companiilor mici si mijlocii dar si persoanelor fizice autorizate sau juridice, Start-Up-uri, care pot avea acces la unul dintre sistemele de finantare de tipul: LEASING Leasing Auto pentru Masini Noi si Second Hand - (Autoturisme, Autocare, Autoutilitare) Leasing pentru Utilaje si Echipamente Noi si Second Hand - (Utilaje pentru constructii, pentru industria prelucrarii lemnului, Echipamente industriale, Echipamente medicale, linii de productie, precum si alte tipuri de utilaje si echipamente) Leasing Imobiliar - (Apartamente, Case, Cladiri de birouri, Depozite, Fabrici si hale industriale) CREDITE Credit pentru nevoi personale fara ipoteca Credit pentru nevoi personale cu ipoteca Credit Imobiliar achizitionare apartament, casa, teren [...] Credit Imobiliar constructie, finalizare, extindere imobil Credit Imobiliar pentru reamenajare, renovare imobil Credit Ipotecar pentru achizitionare apartament, casa, teren in scopul construirii unei case Credit Ipotecar reamenajare / renovare apartament/casa Credit auto - pentru achizitii de autoturisme / motociclete Refinantare Credit Auto Refinantare credit pentru achizitionare apartament, casa, teren sau credit pentru reamenajare casa, apartament Refinantare credit pentru nevoi personale Refinantare credit pentru nevoi personale cu ipoteca Credite pentru IMM FACTORING Finantarea (scontarea) facturilor pentru obtinerea rapida de numerar, fara a lua in considerare gradul de indatorare al societatii si fara garantii suplimentare. Se adreseaza in special IMM-urilor si se caracterizeaza prin cesionarea facturilor cu plata la termen. Noi acordam o atentie deosebita fiecarui client si conditiilor specifice ale acestuia. Astfel, conditiile de leasing, credit si factoring sunt flexibile si sunt adaptate situatiei si cerintelor specifice ale fiecarui client. Aceste elemente pot depinde si de bonitatea financiara a clientului si fara garantii suplimentare.

Bucuresti Servicii
 • Call center in limba engleza - firma lucreaza in colaborare cu diverse banci din Anglia, in vederea obtinerii de contracte legate de ipoteci si credite pentru persoane fizice si juridice. Firma lucreaza in mod direct cu brokeri din Anglia.

Bucuresti Financiar
 • Institutie financiar bancara austriaca, cu o vechime de aproape 300 de ani. De zece ani este prezenta si in Romania, situata pe primele zece locuri, oferind toate categoriile de servicii  financiar bancare catre persoanele juridice si fizice.

Dumbravita Financiar
 • Firma noastra s-a infiintat in Iasi, in anul 2005. Principala activiatate a firmei este distributia de produse alimentare si nealimentare precum si distributia de produse industriale. Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Companie internationala cu participatie 33% Austria si Germania, cu cel mai bun produs in domeniul locativ de pe piata romaneasca. Serviciul Cienti Privati este un serviciu care lucreaza in folosul clientului.

Arad Financiar
 • Este prima banca din Romania constituita in conformitate cu O.U.G. nr 99/2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului. Are parteneri cu partici patie de 33% fiecare in Austria si Germania.

Arad Financiar