Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Financiara - Finante/Banci: 698 companii
 • Blu Advisors is a private financial advisory firm committed to providing trusted, specialized and discreet corporate advice across a broad range of financial transactions. We provide advice for mergers, acquisitions, leveraged buyouts, divestitures, and strategic advisory, with transaction size generally ranging from EUR 10 to 50 million (sometimes above or below). We are differentiated from other advisory firms as we offer our international perspective and engage in close relationships with our small and mid-market clients. The founders of Blu Advisors have international experience in one of the world's most renowned financial institutions (The Carlyle Group, Rothschild Merchant Banking and Intermediate Capital Group). Blu Advisors has presence in Romania, The Netherlands and China. Blu Advisors works on transactions in Europe, with a focus across Central and Eastern Europe, incl. Romania.

Localitate Financiar
 • Facem parte dintr-o companie de asigurari si managementul investitiilor, activa in peste 18 tari, cu o puternica prezenta in Europa si in Japonia. Divizia de asigurari al companiei este activa pe pietele mature din Europa de Vest si Japonia, precum si pe pietele in curs de dezvoltare din Europa Centrala si de Est si in Turcia.

Constanta Financiar
 • Suntem o companie in domeniul asigurarilor de viata ce intermediem si oferim servicii financiare de protectie si de investitie atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Galati Financiar
 • Oferim consultanta financiara gratuita pentru persoane fizice, reprezentam peste 20 de banci si institutii financiare cu scopul de a raspunde nevoilor tale de creditare. Experienta bancara de peste 10 ani atat cu produse de creditare companii cat si persoane fizice.

Pitesti Servicii
 • Newgate Consulting isi propune sa ofere solutii complexe, practice si adaptate profilului fiecarui client, ce urmaresc dezvoltarea profitabila a afacerilor, cresterea sustenabila in conditii de minimizare a riscului, accesarea de surse de finantare, patrunderea pe noi piete, conceperea si implementarea de strategii specifice ciclului de dezvoltare a afacerilor si a climatului economic general.

Bucuresti Financiar
 • Comapnia noastră oferă o gamă largă de servicii in domeniul asigurărilor si creditelor, astfel intentionaăm să ne dezvoltăm in următori 5 ani si să acapară o cotă de piată cât mai mare pe acest sectr de activitate.

Galati Servicii
 • Sc. Duce Agent De Asig Srl este o companie internationala cu sedii atat in America Centrala, Asia, Pacific si in Uniunea Europeana, in plina dezvoltare pe piata europeana. Suntem definiti de profesionalism si un portofoliu de clienti in toate regiunile lumii.

Iasi Financiar
 • Suntem o echipa de experti evaluatori, membrii autorizati ai Asociatiei Evaluatorilor din Romania, (A.N.E.V.A.R.), auditori energetici de gradul I si II, experti cadastristi, experti si consultanti in autorizatii de constructii si experti agreati de Ministerul Justitiei. Avem experienta peste medie. Ne respectam angajamentele! Elaboram rapoarte de evaluare conforme cu standardele de evaluare a bunurilor. Va garantam termenele stabilite! Asiguram cea mai deschisa si transparenta colaborare! Raspundem prompt solicitarilor

Otopeni Servicii
 • Lider global in asigurari de viata si beneficii pentru angajati, cu peste 145 de ani de experienta, lider inovator si recunoscut pentru planurile de protectie si pensie, precum si pentru solutiile de economisire oferite in lumea intreaga.

Bucuresti Financiar
 • We believe that building strong relationship with our clients in an important part of what we do. This allows us to learn your specific needs, and meet them using our expert knowledge and commitment to do this, which is why Grace tax & audit services are so well recommended by our loyal clients. Reduce the stress and complications that tax & accountancy can bring, allowing you to continue on the running of your company, and leave the rest to us.

Focsani Financiar
 • EMAConsult vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii profesionale si acreditate in urmatoarele domenii: evaluare si consultanta fiscala. Echipa noastra este formata din: Experti contabili membrii CECCAR, Expert judiciar, Experti evaluatori membrii ANEVAR, Consultant fiscal. In plus, facilitam GRATUIT identificarea unui liber-profesionist adaptat cerintelor tale! Asadar, putem furniza o solutie completa pentru dvs.

Sibiu Servicii
 • SMB este o companie ce ofera atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice servicii de marketing si consultanta in domeniul financiar-bancar. Colaboram cu holdinguri internationale cu o istorie dezvoltata in acest domeniu.

Bucuresti Servicii
 • Ro Autentic Contexpert Srl ofera servicii complete de contabilitate, gestiune, salarii, pontaje, intocmire si depunere declaratii fiscale si situatii financiare, servicii de consultanta fiscala, situatii si lucrari necesare pentru acordare credite bancare, leasing. Societatea este autorizata CECCAR si CCF. Experienta in domeniu, profesionalism, seriozitate, confidentialitate. Se ofera reduceri pentru societatile nou infiintate. Program de lucru flexibil, deplasare la sediul clientului. Biroul nostru este situat la 2 min de statia de Metrou Lujerului, acces rapid parcare auto. Telefon: 0745.164.583

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra este specializata in furnizarea de solutii complexe de natura financiar-contabila, acestea incluzind servicii de audit intern si extern, de indrumare si consultanta. Echipa noastra este formata din profesionisti avind o pregatire si experienta la cele mai inalte standarde, lucru dovedit de titlurile si gradele detinute de catre acestia, unanim recunoscute pe plan national si international. Existenta companiei noastre se bazeaza pe excelentele relatii pe care le avem cu clientii nostri, relatii datorate seriozitatii, eficientei si profesionalismului de care dam dovada in derularea contractelor cu acestia.

Bucuresti Sectorul 2 Servicii
 • Scopul nostru este sa va ajutam sa gresiti cat mai putin sau chiar deloc in relatia cu organele statului, sa maximizati profiturile si rentabilitatea. In cadrul unei societati comerciale este esentiala existenta unei contabilitati performante, rolul acesteia fiind de a inregistra operatiile economice, de a intocmi documentele contabile de sinteza si de a interpreta rezultatele activitatii economice a societatii. Colaborind cu noi, nu trebuie sa fi la curent cu schimbarile legislative. De asta ne ocupam noi. Economisesti bani platind taxe mai mici, suntem profesionisti si cunoastem in amanunt posibilitatile de optimizare si minimizare a taxelor si impozitelor. Nu trebuie sa te preocupe greselile de intocmire sau penalitatile de intarziere, noi garantam buna intocmire si depunerea la timp a tuturor declaratiilor.

Bucuresti Servicii
 • Elit Contab SRL (are implementata si mentine sistemele ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001 si SA 8000) a fost fondata in anul 2002, in scopul de a oferi servicii de contabilitate, expertiza contabila si consultanta in domeniul afacerilor.

Constanta Servicii
 • Intermedieri financiare - credite cu garantii si fara garantii pentru capital de lucru si investitii, linii de credit, factoring, persoane juridice si de asemenea credite pentru producatori agricoli inrolati sau neinrolati.

Baia Mare Financiar
 • Companie Globala de Asigurari, cu o vechime de peste 157 ani, Metropolitan Life, continua sa lanseze o initiativa unica in Romania si Europa Centrala. Metropolitan Life te poate ajuta sa pornesti pe drumul tau si sa iti construiesti propria afacere.

Iași (iași) Financiar
 • Companie de consultanta si asistenta in, investitii in fonduri de dezvoltari imobiliare, dezvoltari de afaceri, consultanta si asistenta in imigrari, rezidente, studii, retragere la pensie, si multe alte servicii conexe. SC Globalindentity S.R.L. infiintata in 2016, de Zamfir Marian si Danilda Ramos Hiciano, in Santo Domingo Republica Dominicana, opereaza prin referenzii sai, in toata zona Marii Caraibilor, si America Centrala. Detinem la zi o baza de date cu cele mai interesante oportunitati ale acestei zone. Putem oferi informatii despre afaceri in vanzare, immobile in domeniul turismului si serviciilor conexe. Oportunitati de investitii pe termen mediu si lung. Oportunitati de finantare a diverselor proiecte. Reglementari legislative de interes pentru potentiali investitori, pentru fiecare stat din aceasta regiune. Oportunitati de programe guvernamentale de dezvoltare regional. Colectivul nostru, de mare calitate profesionala, este alaturi de client pana la finalizarea proiectului, dar si post operatiune pentru eventuale completari ale serviciilor.

Santo Domingo Servicii
 • Suntem un grup de consultanti cu sediul in Bucuresti, avand experienta de peste 15 ani (fiecare) in domeniul financiar si bancar, independenti si focusati in a obtine cele mai bune rezultate pentru nevoile specifice ale clientilor nostri. Activitatea noastra are 4 directi principale: finantare, garantii contractuale, consultanta financiara si optimizare financiara.

Bucuresti Financiar