Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii de Inchiriere - Evenimente & Ceremonii: 86 companii
  • Fie ca este vorba de un banchet, un bal, un concert sau o simpla prezentare, Prezent pune la dispozitie sunetul de care are nevoie evenimentul dumneavoastra. Prezent are o echipa formata din oameni cu experienta in domeniul organizarii evenimentelor cat si cu experienta muzicala. Atitudinea cu care echipa Prezent trateaza evenimentele este una profesionala, indiferent de marimea evenimentului. Echipamentele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate si asistenta tehnica oferita se bazeaza pe experienta folosirii echipamentelor si organizarea de evenimente.

Timisoara Servicii
  • Suntem o companie specializata in domeniul audio-video si putem sa oferim clientilor nostri servicii profesionale de inchiriere a echipamentelorpentru conferinte, prezentari, targuri, nunti etc. Fie ca e vorba de un simplu seminar, un congres sau o lansare fastuoasa de produse, aveti nevoie de serviciile noastre. Pachetele noastre standard de servicii sunt variate si pot fi personalizate in functie de nevoile dvs. De ce noi? Pentru ca suntem o echipa tanara, folosim echipamente profesionale de la cei mai cunoscuti producatori (Shure, SoundCraft, AKG, Behringer, Cordial, Bespeco etc.), avem preturi atractive, pachete personalizabile si va stam la dispozitie pe tot parcursul evenimentului. Care este durata inchirierii? Preturile afisate sunt pentru inchirierea echipamntelor audio pe o durata de 8 ore si sunt valabile pentru un singur eveniment/locatie. Pentru o durata mai mare de inchiriere, nu ezitati sa ne contactati. Daca aveti nevoie de un pachet personalizat pentru nevoile dvs., nu ezitati sa ne contactati. www.sonorizari-conferinte.ro

Bucuresti Servicii
  • De ce sa cumperi o rochie de mireasa pe care sa cheltuiesti zeci de mii de lei (bani cu care poti face o gramada de multe alte lucruri in acea perioada), pe care oricum o porti o singura data in viata, sau cel putin asa-ti doresti, cand poti, cu cateva sute de lei sa-ti alegi rochita pe care ti-o doresti doar mergand intr-un loc unde poti s-o inchiriezi. INCHIRIERI ROCHII DE MIREASA Diverse modele si marimi Brumihar White Lady Eddy K PRETURI INCEPAND DE LA 250 LEI.

Bucuresti Servicii
  • Firma Mediaparty inchiriaza robe, organizeaza cursuri festive, nunti, botezuri, petreceri de firma, decotatiuni de sala. Ofera servicii profesionale de sonorizare si lumini pentru concerte si orice eveniment.

Dumbravita Servicii
  • Specializata in proiectarea CAD, societatea noastra va ofera solutii complete de proiectare a produselor dvs (piese individuale sau ansambluri) si a SDV-urilor pentru executie. Pe site-ul nostru www.remold.ro puteti vedea o galerie foto a unor proiecte realizate de noi. Pentru orice alte informatii, va rugam sa ne contactati.

Iasi Servicii
  • Firma ofera: -Proiectare asistata (CAD) de produse mecanice, electromecanice. -Servicii de desenare, relevare etc. -Executie in atelierul propriu de prototipuri si serii mici dupa proiecte proprii sau ale clientului. Mai multe informatii pe www.ping-design.ro

Bucuresti Servicii