Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Buchete si Aranjamente Florale - Evenimente & Ceremonii: 69 companii
  • Suntem o echipa tanara, instruita si ne dorim sa fim aproape de tine la fiecare eveniment important din viata ta. Speram ca frumusetea si originalitatea aranjamentelor florale pe care ti le vom propune sa te convinga ca suntem cea mai buna alegere pentru tine. Va propunem buchete de mireasa, nasa, domnisoare onoare, aranjamente lumanari, masa, protocol, alte accesorii evenimente. Suntem profesionisti, prompti si flexibili de fiecare data cand ai nevoie de noi.

Bucuresti Servicii
  • Eleganta, Stralucirea, Subtilitatea, Expresivitatea, Noutatea, Talentul, Ineditul, Armonia, Loialitatea sunt atributele companiei Essential Design, formata dintr-o echipa de tineri profesionisti dornica de a aduce eleganta si distinctia celui mai important eveniment din viata ta la gradul superlativ.

Cluj-Napoca Servicii
  • Suntem indragostite de iubire si de tot ce e frumos pe lumea asta. Ne place cand vedem oameni care se iubesc si de aceea ne-am propus sa le fim alaturi in cea mai importanta zi din viata lor. Vrem sa fim langa ei pentru a le face munca mai usoara si pentru a le garanta un eveniment frumos! Punem la bataie toate ideile noastre, toata priceperea nostra si mai ales toate trucurile pe care le cunostem. Va asteptam cu drag sa stabilim impreuna toate detaliile evenimentului vostru, sa alegem impreuna culorile, florile si decoratiunile care vor transforma acea zi in cea mai fericta si frumoasa zi din viata voastra!

Sibiu Servicii
  • Inca din anul 2008 agentia Style Events a intrat pe piata romaneasca a organizatorilor de evenimente si s-a bucurat de un numar din ce in ce mai mare de clienti privati dar si de locatii cu care am creat sute de evenimente in care stilul si eleganta ne-au pozitionat in piata ca fiind una dintre cele mai mari agentii de profil. Wedding planner, servicii profesionale complete pentru nunta, botez: aranjamente florale nunta, buchete mireasa, fotograf nunta, video nunta, sonorizare, sunt doar cateva din serviciile pe care Style Events le ofera celor ce s-au hotarat sa ne calce pragul.

Bucuresti Servicii
  • Firma Sc Atlantic Evolution SRL este localizat in oraşul Gheorgheni, jud. Harghita. Comercializăm ventilatoare de toate tipurile, centrale de tratare de aer pentru case pasive, perdele de aer, anemostate.

Gheorgheni Importator
  • Transformam visele in realitate, cele ma cautate aranjamente pt nunti, botezuri, aniversari, aranjamente pt mese festive, biserica masini, cosuri, cocarde, arcade etc. toate la cele mai mici preturi. VA ASTEPTAM LA FLORARIA "FLORMI "PT CELE MAI BUNE OFERTE

Ploiesti Altul
  • Firma mea este recent infiintata si va ofera urmatoarele servicii: -proiectarea, realizarea instalatiilor electrice de forta, iluminat si automatizare -reparatii service utilaje industriale, electrice, pneumatice, hidraulice si mecanice.

Pecica Servicii
  • Birou francez-roman de Proiectare si Consultanta in Inginerie, dezvolta proiecte de Cercetare-Dezvoltare-Inovatii in domeniile: Plasturgie, Inginerie, Mecanica, Masini Speciale. Programele pe care le utilizam sunt: CATIA, ProEngineer, SolidWorks, AutoCAD, Inventor, Mechanical Desktop, UGS.

Timisoara Servicii
  • Sc Electro Bobinaj Srl Deva a fost infiintata in anul 2005 si are ca domeniu de activitate lucrari de instalatii electrice - activitate de productie. Executam tablouri electrice si pupitre de comanda, instalatii electrice de orice fel, reparatii motoare electrice si bobinaj. Oferim clientilor lucrari de calitate cu materiale de ultima generatie si in acelasi timp corectitudine si promtitudine. Va multumim si va asteptam sa ne contactati. Persoana de contact: Stirban Ilie, administrator tel mobil 0726243784, fax 0254/220410

Deva Servicii