Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Educatie & Pregatire - Servicii: 1638 companii
 • "Viitori Manageri" este un incubator de afaceri pentru studenti care functioneaza in stransa concordanta cu principile stipulate prin Conventia de la Bologna si urmareste armonizarea educatei (profesionale si societale) a tinerilor cu cea din Uniunea Europeana, dezvoltarea si implementarea unui nou sistem de educatie si invatamant (longlife learning & coaching).

Bucuresti Altul
 • Inca de la infiintare Qcert S.R.L. Suceava si-a propus sa ofere servicii de consultantA in management si formare profesionala a angajatilor in acord cu noile tehnologii si standarde internationale de dezvoltare competitivA si durabila oricarei organizatii. In acest sens, Qcert S.R.L. ofera servicii de: 1. consultanta in management conform cerintelor SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001, SR OHSAS 18001, 2. consultanta in afaceri pentru atragerea de fonduri nerambursabile specifice agentilor economici cu specific industrial, necesare pentru: - implementarea standardelor SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001, SR OHSAS 18001, - certificare produse - cercetare - dezvoltare - promovare internationala produse/ servicii, - dezvoltare / formare competitiva a resurselor umane, - investitii in tehnologii noi. De asemenea, oferim contra cost servicii de formare profesionala a adultilor, finalizate cu certificate recunoscute international pentru urmatoarele ocupatii: auditor calitate / mediu, manager calitate / mediu, manager de proiect, manager / specialist imbunatatire procese, responsabil procese, metodist, formator de competente profesionale, sudor electric si oxigaz, fochist, operator sudare tevi si fitinguri PEHD, instalator tehnico-sanitare gaze, zidar - zugrav - tencuitor . Pana acum, QCERT a gestionat cu succes 3 proiecte cu finantare Phare pentru dezvoltarea resurselor umane din regiunea Nord-Est: -"Performant" - pentru dezvoltarea performantelor manageriale, - "Form instal" - pentru formare instalatori si operatori sudare tevi si fitinguri PEHD si - "Competent & Competitiv" pentru pregatirea specilistilor necesari imbunatatirii proceselor specifice fiecarei organizatii in vederea cresterii competitivitatii.

Suceava Servicii
 • Izvor de IQ Srl din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra experienta a mai multor zeci de ani in domeniul educatiei, o mare parte dintre acesti ani fiind orientati exclusiv catre cercetare si testare. Misiunea asumata. - Se poate invata matematica intr-un mod placut si atractiv? - Ar fi posibil sa lucram 4 ore la matematica fara oprire, fara stres? - Se poate retine si intelege materia dintr-un semestru in 4 ore? - Are matematica legatura cu alte discipline? - Ma poate ajuta matematica sa fac fata schimbarii? - Invatarea matematicii imi poate dezvolta diferite tipuri de inteligenta? Trebuie spus ca, dupa un efort indelungat, raspunsul la intrebarile de mai sus este pozitiv, tinta este de a construi pilonii pe care sa se sprijine fiecare copil, pentru a face fata schimbarii si adaptarii la situatii noi. Primul lucru care trebuie redat copiilor este increderea, ea este generata de modul in care stim sa scoatem la lumina ceea ce are bun fiecare. Apoi, contrar sistemului de invatamint orientat unidirectional, trebuie cultivata invatarea integrata. Degeaba esti un geniu in IT (chimie, fizica, etc.) daca esti lipsit de empatie si atitudine, la un moment dat nu vei avea scrupule in a face lucruri rele pentru bani "pentru ca asa a fost comanda". Este important ca fiecare sa parcurga drumul de la IQ la EQ si invers. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Infiintata in anul 1995, International Computer School S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie cursuri de perfectionare - operare calculator, inspector resurse umane, contabilitate, secretariat. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In cadrul companiei International Computer School S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Experienta International Computer School S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Suntem acreditati ca centru de formare profesionala a adultilor. Scolarizam persoane pentru obtinerea permisului de conducere auto. Prestam servicii in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii). Calificam personal in diferite ocupatii.

Alexandria Servicii
 • Cu peste 10 ani pe piata de formare profesionala Floyd AD&C este furnizor de incredere al programelor de formare profesionala autorizate CNFPA, si al programelor de formare acreditate la nivel international (BSI, ISO, SAI etc.). Aceste programe se adreseaza cu preponderenta celor care doresc sa se specializeze ca manageri si/sau auditori in domeniul calitatii (ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 13485 si standarde conexe), mediului (ISO 14001 si standarde conexe), sanatatii si securitatii ocupationale si (OHSAS 18001 si standarde conexe), sigurantei alimentului (ISO 22000 si standarde conexe), securitatii informatiilor (ISO/CEI 27001 si standarde conexe), responsabilitatii sociale (ISO 26000, SA8000, Global Compact si standarde conexe), managementul energiei (EN 16001, ISO 50001 si standarde conexe), dar si ca formatori, formatori de formator, evaluatori de competente profesionale, inspectori de specialitate sanatate si securitate in munca, manageri de proiect, manager resurse umane, expert achizitii publice. Metodologia utilizata pentru dezvoltarea acestor programe se bazeaza pe o abordare sistematica a procesului de formare care asigura eficacitatea si eficienta cursurilor, cu o distributie echilibrata intre conceptele teoretice si aplicabilitatea lor practica in actualul mediu economic si social. Metoda de livrare a cursurilor reprezinta un mixaj de prezentari, studii de caz, exercitii de grup, dezbateri cu scopul de mentine concentrata atentia participantilor pe toata durata desfasurarii cursurilor. Alte cursuri sau programe de formare: limbi straine pentru afaceri si management (engleza, germana, franceza), competente antreprenoriale, leadership, imbunatatirea abilitatilor de comunicare si de negociere etc.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Campia Turzii, judetul Cluj, si infiintata in anul 1993. Compania noastra va pune la dispozitie cursuri pentru scoala de soferi toate categoriile(A,B,C,D,E) si cursuri de legislatie rutiera. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Crim Trans S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Campia Turzii Servicii
 • Eurocenter Amoba S.R.L a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Sfantu Gheorghe, judetul Covasna. Centrul de pregatire Eurocenter ofera servicii complete in domeniul formarii profesionale a adultilor. Oferim cursuri si examinari internationale din competente de baza (ECDL, ECL) si cursuri de calificare acreditata CNFPA. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea serviciilor noastre. In compania Eurocenter Amoba S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de calitate si pret a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sfantu Gheorghe Servicii
 • Suntem o companie localizata in Targu Mures, judetul Mures, si infiintata in anul 1997. Compania Sicep S.R.L efectueaza cursuri de formare profesionala si servicii IT, productie software "economic", volume mari de date, retele Unix, baze de date, relatii cu clientii. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Principala preocupare a companiei Sicep S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Koronas Impex Srl. din Sighetu Marmatiei, judetul Maramures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Koronas Impex Srl. are o echipa de 17 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de materiale didactice (mulaje, eprubete, aparate de masura, microscoape). In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Koronas Impex S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Sighetu Marmatiei Distribuitor
 • Outward Bound Professional este departamentul specializat pe traininguri de dezvoltare profesionala al organizatiei Outward Bound Romania. Oferim firmelor si institutiilor traininguri personalizate de teambuilding si de leadership. Facem parte din reteaua Outward Bound International, cea mai mare si cea mai veche retea de organizatii outdoor din lume. Activitatiile outdoor specifice sunt: catarare, coborare pe stanca, expeditie (caiac, bicicleta, pluta si pe jos), tiroliana, treasure hunt, proiecte de invatare, activitati in gradina de corzi. Traininguri oferite : Formare de echipe performante (team building) Leadership (dezvoltarea abilităţilor de conducere) Seminar preconferinţă Curs de dezvoltare de relaţii şi de parteneriate Curs de provocări individuale şi profesionale Training of Trainers n educaţia outdoor

Targu Mures Servicii
 • Prominent Group S.R.L. functioneaza in Romania din anul 1996 avand sediul in  Timisoara, judetul Timis. Functionam in regim de franciza si facem parte dintr-o familie de firme care functioneaza in Europa, in 11 tari. Serviciile pe care le oferim sunt de instruire si consultanta in doua domenii: management si vanzari. Punctul forte il constituie faptul ca in ambele directii de servicii, oferim un model practic si functional despre: - organizarea si functionarea firmei; - cresterea capacitatilor de valorificare ale persoanelor din vanzari si conducere, prin metoda consultativa. Sloganul nostru este: TOTI TE INVATA, CE SA FACI, NOI ITI ARATAM CUM SA FACI!!! Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii
 • Customer Focus este o companie de consultanta, cu expertiza in domeniile vanzarilor si relatiilor cu clientii. Misiunea noastra este de a ne ajuta clientii sa obtina rezultate pozitive si de lunga durata cu clientii lor, prin activitati de consultanta orientate pe cresterea vanzarilor si cresterea gradului de satisfactie a clientilor.   Avantajul nostru competitiv este DEDICAREA FATA DE CLIENT - aceeasi dedicare fata? de client, pe care clientii nostri o doresc pentru clientii lor. Toate programele Customer Focus au in centrul atentiei cea mai importanta valoare a organizatiei: CLIENTUL. Spiritul de echipa din companie se transpune in stilul de lucru flexibil si creativ cu care abordam relasiile pe care le construim cu clientii nostri. Abordarea Customer Focus este in cinci etape: FACTS - Consultanta pentru identificarea nevoilor de dezvoltare OBJECTIVES Stabilirea obiectivelor de dezvoltare si construirea programelor de consultanta CONSULTING - Derularea programelor de consultanta si/sau training UNDERSTANDING - Evaluarea si urmarirea rezultatelor STANDARDS FOR FUTURE  Stabilirea standardelor si strategiilor viitoare

Bucuresti Servicii
 • Test Flag S.R.L. din Deva, judetul Hunedoara pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 6 angajati, Test Flag S.R.L. efectueaza cursuri de initiere si perfectionare in calculatoare si limbi straine, in principal engleza. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Test Flag S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Deva Servicii
 • Applied System Srl., a fost fondata in 1991 in Craiova, judetul Dolj fiind o companie cu experienta, recunoscuta pe piata din Romania.. Firma efectueaza servicii profesioniste de cercetari si neutralizari ecologice a substantelor pericoloase de mediu, studii de impact si bilanturi de mediu, cercetari de chimie aplicata, cursuri de calificare si perfectionare in domeniul IT si economic. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Suntem o companie localizata in Mioveni, judetul Arges, si infiintata in anul 2001. Ceea ce isi propune firma Interconsult 2001 S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de consultanta financiara, proiectare, formare profesionala. Compania noastra are un personal de 6 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Interconsult 2001 S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Mioveni Servicii
 • Euroconsult 07 S.R.L., a fost fondata in 2005 in Calarasi, judetul Calarasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza cursuri de initiere si perfectionare, consultanta SSM, evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala, audit SSM, resurse umane. Compania are un efectiv de 11 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Euroconsult 07 S.R.L.. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Calarasi Servicii
 • Firma GOOFERS TRAINING S.R.L., specializata in consultanta pentru certificarea ISO, s-a nascut ca o � anexa � a firmei Bureau BeverdaM � Linden, Olanda , din dorinta de a aduce in tara noastra experienta si profesionalismul capatat in cei 17 ani de activitate de succes in tara sa de origine. Dispunem in prezent de o echipa experimentata cu specialisti pregatiti la nivelul standardelor occidentale si un management flexibil, experimentat, apt sa va ghideze inspre certificarea ISO 9001, 14001-Mediu, 22000-HACCP, obtinerea Certificatului de Conformitate CE. Serviciile noastre se adreseaza tuturor firmelor, mici, mijlocii si mari din toate sectoarele industriale si comerciale (atat cu retea de distributie cat si cu vanzare directa), firmelor prestatoare de servicii, precum si administratiilor publice si locale, unitatilor medicale si farmaceutice, etc.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 1995, New Info Company Srl este situata in Galati, judetul Galati. Compania New Info Company S.R.L. va pune la dispozitie cursuri de initiere si perfectionare - operatori, limbi straine, reflexoterapie. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca New Info Company S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Galati Servicii
 • Asociatia Centrul de Calificare Si Pregatire Profesionala Profesionala a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Buzau, judetul Buzau. Compania noastra va pune la dispozitie cursuri de initiere si perfectionare si alte forme de invatamant. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Asociatia Centrul de Calificare Si Pregatire Profesionala Profesionala se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Asociatia Centrul de Calificare Si Pregatire Profesionala Profesionala sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Servicii