Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Educatie & Pregatire - Servicii: 1638 companii
 • www.librarie-carti.ro se ocupa cu distributia de carti. Acest site face legătura, prin mijloace moderne, între cititori şi edituri, între cumpărători şi vânzători. Pentru ca dumneavoastră să puteţi alege cărţile dorite şi să le primiţi acasă cât mai repede. Abordăm o piaţă în plină dezvoltare, îmbinînd cunoştinţele redactorului cu cele ale specialistului în distribuirea de carte şi presă. O experienţă pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră

Bucuresti Servicii
 • TUVKarpat este reprezentantul in Romania al Organismului de certificare sisteme de management si personal al TUV Thuringen e.V. Germania. TUV Thuringen este organismul german de certificare cu o imagine solida pe piata mondiala. Dincolo de ritmul de crestere deosebit al numarului organizatiilor care aleg acest organism de certificare sau de gradul de penetrare in alte tari, TUV Thuringen se recomanda prin profesionalismul serviciilor de certificare sisteme de management si personal oferite. Multe sectoare din industrie au nevoie de un nivel foarte ridicat de siguranta, de calitate si de satisfacere a cerintelor clientilor precum si ale organismelor nationale de reglementare. TUV Thuringen certifica companii si institutii, in conformitate cu standardelor specifice sistemelor de management pe care doresc sa le dezvolte. Invatand din experienta auditorilor TUV Thuringen, veti intelege succesul in intreaga lume al brandului nostru. Pe baza certificatelor si marcilor TUV Thuringen, clienti din intreaga lume pot recunoaste efortul firmei dumneavostra de a le oferi produse si servicii de incredere. Un sistem de management certificat TUV THuringen prin TUVKarpat creeaza multiple beneficii, printre care: Cresterea increderii clientilor Reducerea costurilor si marirea eficientei Optimizarea proceselor in cadrul companiei Motivarea propriilor angajati Imbunatatirea continua a activitatilor din cadrul organizatiei. TUVKarpat va ofera ocazia de a cunoaste forta si rigoarea organismului de certificare german cu cel mai spectaculos ritm de dezvoltare.

Bucuresti Servicii
 • Firma s-a axat pe realizarea formarii profesionale a adultilor, prin realizarea de cursuri de calificare in cosmetica, si in egala masura si prestarea de servicii de infrumusetare, acoperind o gama larga din cerintele pietei de beauty. Cursurile de calificare in cosmetica dureaza 6 luni,se obtin diplome acreditate de MM si ME,sunt structurate pe 3 module:Estetica Generala, Terapii de Ten, Terapii Corporale. Printre serviciile oferite va amintim: terapii de ten pentru diverse probleme(acnee, anti-age, cuperoza, ten uscat), electrostimulare faciala, extensii gene, permanent gene, machiaj semipermanent (tatuaj corector), microdermabraziune, peeling chimic. Epilare definitiva, tratamente de depigmentare, anomalii vasculare, skin rejuvenation cu ajutorul luminii intens pulsate IPL.

Bucuresti Servicii
 • Societatea a fost infiintata in 2006 avand ca obiect principal de activitate Alte forme de invatamant , organizeaza cursuri de formare pentru ocupatiile: Stivuitorist, Macaragiu, Masinist Pod Rulant si Liftierincheiate cu eliberarea de certificate de absolvire si autorizatii ISCIR. Societate este autorizata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si ISCIR pentru intretinere revizie, montare, reparare la instalatii de ridicat (macarale, poduri rulante, macarale turn, stivuitoare, nacele si platforme autoridicatoare). Deasemenea societatea inchirieaza si vinde o gama larga de macarale turn, automacarale, platforme autoridicatoare si stivitoare.

Targu Mures Servicii
 • Firma noastra organizeaza de 15 ani cursuri de informatică în special pentru adulţi, cursuri de contabilitate şi întocmim proiecte de licenţă în domeniul economic sau orice altfel de proiecte pentru persoane fizice sau juridice. Cursurile se pot ţine şi la domiciliul cursantului.

Buzau Altul
 • CIMP activeaza in mediul economic romanesc prin integrarea activitatilor de consultanta si instruire a managerilor si personalului companiilor in vederea cresterii competitivitatii si a capacitatii de operare profitabila pe pietele nationale si internationale. Asteptam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Compania este lider national in zona de vest a romaniei desfasurand activitati de formare profesionala a adultilor conform OUG 129/2000, republicata. Printre clienti se numara: Reiffeisen Romania, Carpat Cement Holdinga sa, Edy spedition.

Deva Servicii
 • Oferim servicii de training in vanzari, marketing, comunicare, logistica, management, etc. personalizate conform specificatiilor clientilor nostri. Recrutam personal in functie de cererea beneficiarilor. Asistam companiile in vederea realizarii business -plan - urilor.

Sangiorgiu De Mures Servicii
 • Suntem unic importator si distribuitor al brandului italian ce ocupa primele pozitii la nivel mondial. Peste 40 de ani de experienta in crearea si distributia unora dintre cele mai bune produse profesionale pentru ingrijirea parului. Marca de succes pe toate continentele in ascensiune rapida in Romania.

Buzau Importator
 • Traind intr-o societate ce se afla intr-o permanenta schimbare individul se afla pus in situatia de a dobandi competente noi, de a-si reinnoi bagajul de cunostinte si abilitati. Acest lucru se impune cel putin o data la 2-3 ani si se poate realiza cu succes prin participarea la diverse programe de formare profesionala. Cea mai valoroasa resursa a unei organizatii este cea umana, de aceea investitiile in oameni se dovedesc a fi cele mai eficiente si cu rezultate deosebite pe termen lung si mediu. Desi uneori acestea implica diverse costuri, beneficiile companiilor si ale angajatilor sunt incontestabile, in special prin crearea unei forte de munca bine calificate care genereaza cresterea productivitatii, a competitivitatii si a dezvoltarii personale. O noua calificare inseamna o noua sansa acordata atat individului, cat si companiei din care acesta face parte. Instruirea permanenta este conditia necesara adaptarii la un mediu aflat intr-o permanenta schimbare. S.C. ARINI S.R.L. are ca obiect principal de activitate formarea profesionala initiala si continua, realizata la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate si se adreseaza tuturor acelora interesati de evolutia in cariera. S.C.ARINI S.R.L. este o firma de Formare Profesionala a Adultilor, autorizata de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor pentru organizarea de cursuri de calificare, perfectionare si cursuri de competente - pentru detalii vezi www.cnfpa.ro. MISIUNEA ARINI: Misiunea noastra consta in imbunatatirea si dezvoltarea durabila a afacerilor cu partenerii / clientii nostri, prin furnizarea de programe de formare profesionala de inalta calitate, adaptate nevoilor de perfectionare ale fiecaruia si care au aplicabilitate in exercitarea tuturor ocupatiilor pentru care S.C. ARINI S.R.L. detine acreditare. VIZIUNEA ARINI: a��Investitia in oameni este simbolul companiilor inteligente si indicatorul valorii acestora.a��

Cluj-napoca Servicii
 • IC Consulting este un Centru de Formare Profesionala a Adultiilor autorizat in localitatea Cluj - Napoca de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Cercetarii                Tineretului si Sportului pentru a organiza cursuri de calificare, specializare si perfecyionare. IC Consulting este acreditata A�n Cluj - Napoca incepandnd cu anul 2003 pentru a presta servicii de mediere pe piata interna. Planificarea resurselor umane este procesul de gasire a numarului si a tipului adecvat de angajati pentru a ocupa posturile din organizatie ce li se potrivesc la momentul potrivit. Misiunea noastra este: -sa transmitem cunostinte de calitate, care sa conduca la formarea continua a adultilor cat si la dezvoltarea potentialului sau profesional. -ajutam oamenii sa gaseasca locuri de munca si ajutam organizatiile sa descopere candidatti pentru posturile lor libere. -cursurile si trainingurile pe care le organizam sunt deopotriva centrate pe furnizarea de cunostinte noi si pe invatarea experientala.

Cluj - Napoca Servicii
 • Human Strategics este compania de consultanta in managementul resurselor umane care ajuta managerii si companiile sa identifice si sa atraga cei mai potriviti oameni, dar si sa dezvolte si sa fidelizeze angajatii cheie.                 De asemenea, Human Strategics ajuta organizatiile sa creasca si sa se dezvolte prin programe de diagnoza, training si schimbare organizationala. Human Strategics face ca managementul talentelor si managementul organizational sa fie eficient si simplu, indiferent ca este vorba despre recrutarea si selectia personalului, executive search, evaluarea personalului, evaluarea si managementul performantei, training, dezvoltarea organizationala si a resurselor umanement sau gestiunea proceselor de schimbare.                 Pentru a obtine o solutie specifica provocarilor cu care se confrunta organizatia dumneavoastra, ne puteti contacta utilizand datele de mai jos. Human Strategics ajuta si angajatii / candidatii sa se dezvolte profesional si sa-si dezvolte cariera. Pentru a putea contribui la dezvoltarea proriei cariere, ne puteti contacta pe email cv@humanstrategics.ro

Bucuresti Servicii
 • Societatea si-a inceput activitatea in anul 2002, implicandu-se in mod constant in furnizarea de servicii specifice domeniului resurselor umane. Organizatia aplica strategiile si politicile de ocupare a fortei de munca si de formare profesionala elaborate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, unele dintre obiective fiind cresterea accesului pe piata muncii prin reconversie profesionala si crestere a nivelului pregatirii profesionale prin participarea la cursuri de formare profesionala, acestea constituind masuri active de combatere a somajului. In activitatile sale s-a urmarit respectarea principiului asigurarii egalitatii de sanse si de combatere a oricaror forme de discriminare. Deoarece piata fortei de munca este intr-o continua schimbare in contextul modificarilor economice majore din economia romaneasca, firma s-a implicat in activitatea de stimulare a ocuparii fortei de munca si cresterea gradului de ocupare fiind autorizata conform HG 277/2002 ca furnizor de servicii de ocupare, consiliere si mediere a muncii pe piata interna. Datorita calitatii serviciilor prestate a fost selectionata ca furnizor de servicii de specialitate, in cadrul a doua proiecte ale Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca, finantate de Banca Mondiala. De asemenea, firma s-a implicat si in activitati de informare si dezvoltare personala a tinerilor pentru o mai eficienta integrare a acestora pe piata muncii. Astfel a fost partener in cadrul proiectului POSDRU Camera de Comert Virtuala a Elevilor Antreprenori un proiect cu caracter inovativ prin care s-a urmarit pregatirea tinerilor pentru a deveni activi pe piata muncii fie ca antreprenori, fie ca angajati. S.C. Resum Consulting S.R.L. a fost partener in cadrul proiectului POSDRU Fii ProActiv - servicii intregrate pentru cresterea si dezvoltarea competentelor persoanelor inactive si in cautarea unui loc de munca, someri de lunga durata. Obiectivul general al proiectului a fost de a demara si sprijini integrarea pe piata fortei de munca din regiunea Sud Muntenia a unui numar de 460 de someri de lunga durata, persoane inactive si persoane in cautarea unui loc de munca, prin cresterea competentelor si abilitatilor, in urma participarii la un plan integrat de masuri de ocupare si facilitarea accesului la informatie prin utilizarea tehnologiilor informatiei. Inca din anul 2006 firma este autorizata CNFPA pentru organizarea de cursuri de formare profesionala fiind autorizata ANC pentru organizarea cursurilor de formare Manager proiect, referent resurse umane, agent securitate, lucrator in comert, schelar, laborant determinari fizico-mecanice, asfaltator, cosmetician, asistent social, modelator ceramica, impletitor nuiele, testator manual, broder manual, traforator manual lemn, vanzator, competente informatice, competente antreprenoriale, comunicare in limba engleza. Avand drept scop reintegrarea pe piata muncii a persoanelor inactive prin dezvoltarea unor competente profesionale societatea a organizat cursuri de formare profesionala in domenii ca lucrator in comert, modelator ceramica, broder manual, impletitor nuiele, traforator manual lemn, competente informatice, competente de comunicare in limba engleza in baza unor contracte de prestari servicii de formare profesionala in cadrul a mai multe proiecte posdru.

Ploiesti Servicii
 • Oferim servicii inchirieri: inchiriere videoproiector, inchiriere plasme, suport mobil plasma, inchirieri video proiectoare, inchiriere laptopuri, sonorizare sali conferinta, etc. Dorim sa va avem drept client ! Atentia pe care o acordam clientilor nostri este prioritara in relatia cu acestia. Ne-am propus sa depasim statutul de simplu furnizor de servicii si speram sa fi devenit un partener apropiat fiecarui client al nostru, prin dezvoltarea unei relatii personalizate, de consiliere, in vederea luarii deciziilor optime in cadrul inchirierii diverselor echipamente. Firma noastra si-a demarat activitatea in domeniul servicilor din 1994. Odata cu aparitia noilor metode de videoproiectie, din anul 2004 am luat decizia de a oferi servicii de inchiriere a echipamentelor necesare unei videoproiectii de calitate, reusind astfel sa patrundem cu succes pe o noua piata si anume cea de inchirieri de echipamente multimedia: inchirieri videoproiectoare, inchirieri plasme, inchiriere laptop-uri, flipchart-uri, sonorizari, inchirieri foto-video etc. Partenerii nostrii provin din cele mai diverse medii de afaceri (firme participante la standuri expozitionale, organizatori diverse manifestari - simpozioane, congrese, sedinte de training, intalniri afaceri, prezentari in cadrul unor targuri si expozitii, diverse alte evenimente), carora le multumim inca o data pentru increderea acordata. Inca de la inceput ne-a preocupat Calitatea, astfel ca, la achizitionarea echipamentelor noastre, desigur, am tinut cont in primul rand de aceasta. Pe langa echipamentele aduse "la zi" amintim "in treacat" si de alta Calitate, aceea a promtitudinii si disponibilitatii noastre de a va consilia in alegerea echipamentelor adecvate si a va ajuta sa parcurgeti acel eveniment fara emotii din punct de vedere tehnic, dar de aceasta speram sa va convingeti Dumneavoasta. Multumim !

Bucuresti Servicii
 • Centrul Terapeutic Ralsante îşi propune să aducă echilibru, sănătate, bunăstare, iubire şi compasiune în viaţa şi inimile voastre. Centrul Ralsante dispune de o sala de curs pentru 25-30 persoane, pe care o poate pune la dispozitia colaboratorilor pentru organizarea unor activitati cu caracter educativ si social, in vederea imbunatatirii calitatii vietii in general. In plus, sala noastră de terapie îşi propune să vă ofere un climat de simplitate şi relaxare...fiind vegheată de simbolurile sacre ale Spiritualităţii Universale. Fondatoarea centrului, Anca Apostol este Psiholog, Maestru Reiki si terapeut Pranic Healing certificat. A primit initierea in Medicine Buddha si Clear Light (vederea clara) de la Lama Geshe Lodoe Gyatso, calugar - lama - tibetan, pe care l-a cunoscut in timpul vizitei sale in India in anul 2006. Este profesor acreditat de Shaumbra Institute pentru scolile DreamWalker Birth ( tranzitia prin nastere), New Energy Sinchrotyze , Sexual Energies School, Journey of Angels si facilitator DW Death (tranzitia prin moarte). In prezent oferim scoli si faciltare pentru persoanele care resimt simptomele tranzitiei catre noua energie, cursuri Reiki, Lumina Clara, Spectrul Iubirii, consultanta psihologica (hipnoza Ericksoniana, NLP) si tratamente de echilibrare si eliberare a blocajelor energetice prin terapii complemetare. Clientii pot alege sa se bucure de beneficiile diveselor terapii vindecatoare ca Reiki, Medicine Buddha tibetan, Pranic Healing (inclusiv cristaloterapie si psihoterapie pranica), NST (tehnologia neurostructurala), SHINE (self healing in new energy). Detalii pe www.reikiromania.com sau la tel. 0743-269988

Brasov Servicii
 • Clubul Ringo nu este o "scoala traditionala" ci un club in care se ofera un mediu placut si relaxant copiilor dupa orele de scoala.Acestia isi petrec aici timpul in care parintii nu au posibilitatea sa ii supravegheze, efectuand temele, desfasurand activitati interesante (origami, dans, aikido, pictura, teatru), invatand limba engleza si jucandu-se intr-un cadru organizat si sub supraveghere. CE OBTINE COPILUL? Va avea zilnic temele efectuate Va fi temeinic pregatit pentru scoala dar si pentru viata Va invata mereu lucruri noi impreuna cu copii de aceeasi varsta cu el Va invata sa vorbeasca limba engleza fiind zilnic expus unor activitati interesante desfasurate in exclusivitate in engleza Nu va sta nesupravegheat CE OBTIN PARINTII? Scapa de grija zilnica a efectuarii temelor Scapa de necesitatea luarii unui preparator atat pentru obiectele obligatorii din programa scolara cat si pentru lb. engleza La sosirea de la servici se vor putea concentra pe activitati placute familiei CONDITII OFERITE Invatatori calificati,cu experienta si daruire in munca lor, asistenta specializata prin psihopedagog. Profesor de limba engleza cu experienta de predare in clasele I-IV Metode de predare si dirijare a educatiei ce contribuie la imbunatatirea calitatii vietii de familie, oferind parintilor linistea de care au nevoie atunci cand sunt la lucru, dar si imbogatirea experientelor de viata ale copiilor aflati in grija noastra. Spatiu propriu, casa la curte, cu 3 sali de studiu, dormitor, loc de joaca in aer liber Materiale didactice noi, adaptate necesitatilor copiilor NOI CREDEM CA FIECARE COPIL ESTE UNIC NOI CREDEM CA PARINTII SUNT CEI MAI IMPORTANTI ADULTI DIN VIATA UNUI COPIL Ne straduim sa creem un parteneriat intre parinti si profesori bazat pe respect si comunicare. Usile noastre sunt deschise pentru parinti la orice ora. RINGO afterschool este un club care pretuieste oamenii: copii pe care ii educam,parintii lor si angajatii nostri. Noi lucram continuu pentru a merita increderea pe care ne-ati acordat-o Ne straduim in fiecare zi sa va oferim cele mai bune servicii educationale.

Ploiesti Servicii
 • S.C. BODY SRL a fost înfiinţată în anul 2006 şi abilitată de Ministerul Muncii Solidarităţii Sociale şi Familiei să presteze servicii în domeniul protecţiei muncii conform Certificatului de Abilitare nr.36/10/09.2007. Prezentare produs: -elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie; -elaborarea de instructiuni proprii pentru completarea si/sau aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca, tinând seama de particularitatile activitatilor si ale unitatii/intreprinderii, precum si ale locurilor de munca/ posturilor de lucru; -elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire, stabilirea periodicitatii adecvate pentru fiecare loc de munca, asigurarea informarii si instruirii lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca si verificarea cunoasterii si aplicarii de catre lucratori a informatiilor primite; -informarea angajatorului, in scris, asupra deficientelor constatate in timpul controalelor efectuate la locul de munca si propunerea de masuri de prevenire si protectie; -elaborarea rapoartelor privind accidentele de munca suferite de lucratorii din intreprindere si/sau unitate, in conformitate cu prevederile art. 12 alin. (1) lit. d) din lege; -urmarirea realizarii masurilor dispuse de catre inspectorii de munca, cu prilejul vizitelor de control si al cercetarii evenimentelor; -propunerea de clauze privind securitatea si sanatatea in munca la incheierea contractelor de prestari de servicii cu alti angajatori, inclusiv la cele incheiate cu angajatori straini; -intocmirea unui necesar de mijloace materiale pentru desfasurarea acestor activitati; -informarea beneficiarului asupra tuturor modificarilor legislative in domeniu si modul concret de implementare a acestora la nivelul unitatii; -pastrarea confidentialitatii asupra oricaror date si informatii puse la dispozitie de catre beneficiar in scopul indeplinirii obligatiilor contractuale. Evaluarea riscurilor pe loc de munca: Prezentare produs: Evaluarea riscurilor presupune identificarea tuturor factorilor de risc din sistemul analizat si cuantificarea dimensiunii lor pe baza combinatiei dintre doi parametri: gravitatea si frecventa consecintei maxime posibile asupra organismului uman. Se obtin astfel niveluri de risc partiale pentru fiecare loc de munca/post de lucru, respectiv niveluri de risc global pentru intregul sistem analizat. Conform prevederilor legislatiei din domeniul securitatii si sanatatii in munca, toti angajatorii trebuie sa evalueze riscurile in mod periodic. Obligativitatea evaluarii riscurilor la locurile de munca in tara noastra decurge din legislatia actuala in domeniu, care a fost armonizata cu legislatia Uniunii Europene privind sanatatea si securitatea in munca. Art.12, alin.(1), lit. a) din Legea 319/2006- Legea securitatii si sanatatii in munca, prevede: Angajatorul are urmatoarele obligatii: a) sa realizeze si sa fie in posesia unei evaluari a riscurilor pentru securitatea si sanatatea in munca, inclusiv pentru acele grupuri sensibile la riscuri specifice.

Craiova Servicii
 • Sintem o echipa tanara si dinamica, dar cu vasta experienta in domeniu. Seriozitatea si promptitudinea in onorarea comenzilor sunt atuurile noastre. Speram sa ne contactati pentru comenzi, dar va asteptam si cu eventuale sugestii de imbunatatire a activitatii, sau de colaborare. Pentru mai multe detalii vizitati www.romtipar.ro

Bucuresti Distribuitor
 • TUV Austria Romania: "Partenerul in care puteti avea incredere" Filozofia care sta la baza activitatilor TÜV AUSTRIA ROMANIA este asigurarea calitatii si siguranta produselor si a serviciilor clientilor sai. Valoarea adaugata pentru toate aceste produse si servicii, care deriva din cooperarea in cadrul GRUPULUI TÜV AUSTRIA, este intotdeauna in centrul tuturor actelor organizatiei. Printre activitatile noastre se numara: certificarea sistemelor de management, testarea materialelor si serviciile de organism notificat conform Directivelor europene in diferite domenii. Formarea si perfectionarea profesionala capata un inteles nou cu ajutorul Academiei TUV AUSTRIA. Un spectru larg de cursuri va este oferit in foarte multe domenii. Facand parte dintr-un grup activ international cu o experienta de 135 de ani in Siguranta, Calitate si Mediu TUV AUSTRIA ROMANIA este un partener competent pentru economie, industrie si autoritati si se bucura de dezvoltarea pozitiva a intreprinderilor romanesti. Orientarea catre client si o inalta calitate a serviciilor sunt note caracteristice importante ale grupului TUV AUSTRIA. Informatii suplimentare va sunt oferite in site-ul nostru www.tuv-austria.ro, dar si prin contact direct de catre expertii nostrii.

Bucuresti Servicii
 • Editura Fidelia este profilata in special pe publicarea cartilor din domeniul esoteric, al metafizicii, stiintelor oculte, divinatiei, spiritualitatii. O companie moderna, cu majoritatea activitatilor pe internet.

Simeria Servicii