Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Educatie & Pregatire - Servicii: 1663 companii
 • Inca de la infiintare Scoala de soferi Aviatia , si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in efectuarea de cursuri pentru scoala de soferi, atestate profesionale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. In firma Scoala de soferi Aviatia S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Selket S.R.L. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 40 angajati, Selket S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: montaj sisteme de alarma anti-efractie, monitorizare si interventie obiective,scolarizare agenti de paza Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Servicii
 • CorpoateEvents.ro este organizatia de care aveti nevoie pentru a va produce si a va organiza evenimente corporatiste de training in regiunea Brasov-Sinaia sau in alte localitati din Romania (inclusiv in pensiunile pe care le detinem in Breaza si Rasnov). Organizam programe de formare, training si evaluare de competente si stil comportamental. www.CorporateEvents.ro/personalitate www.CorporateEvents.ro/certificare www.CorporateEvents.ro/formator

Brasov Servicii
 • Lipitori.ro (Hirudomaxx) este sursa ta sigura pentru Lipitori Medicinale si toate informatiile despre Hirudo Terapie, cum se plaica, ce efecte are tratamentul, etc. Organizam cursuri de Hirudo terapie unde afli cum se aplica, de ce se aplica, efecte, etc. Curs practic de hirudo terapie. Toti participantii vor aplica lipitori medicinale.

Municipiul Bucuresti Producator
 • Metal Fitness Isokinetic Srl produce & utilizeaza sali de fitness cu aparate fitness isokinetice pentru cresterea fibrei musculare transversal si incarcarea muschilor cu ENERGIE, pentru viitorii campioni. LINEA de produse FLORSYSTEM GYM duce mai departe experienta si traditia acumulata in cei peste 25 de ani in fabricarea de aparate fitness isokinetice, construite cu dragoste pentru performanta.

Bistrita Producator
 • Rem Human Resources este un furnizor de formare profesionala din Constanta si dispune de un management performant, lectori cu un inalt nivel de pregatire, dotari la standarde ridicate si programe de instruire variate si atractive. Programele de pregatire sunt autorizate de Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala din Constanta din cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, iar certificatele de absolvire sunt recunoscute la nivel national si European, fiind emise de Ministerului Muncii si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei Nationale. REM HUMAN RESOURCES functioneaza ca o societate comercala, constituita in baza Legii 31/1990, cu modificarile ulterioare si are ca obiect principal de activitate, educatia permanenta a adultilor, cod CAEN 8559 - Alte forme de invatamant. Prin Departamentul de Formare Profesionala, societatea desfasoara activitati de calificare/recalificare profesionala, preluind si dezvoltand activitatea de formare profesionala de la ATP - Centrul de Formare Profesionala,  cel mai experimentat  furnizor de formare profesionala, care s-a impus in municipiul Constanta ca cea mai activa organizatie de formare profesionala, reusindu-se astfel, in cei 28 ani de activitate, sa incheie aici pregatirea profesionala, peste 30 000 persoane, in diverse ocupatii si calificari, in special in sfera serviciilor. Numarul mare de absolventi ne face sa credem ca s-a reusit ceea ce s-a propus - UN SISTEM DE FORMARE PROFESIONALA PERFORMANT - si avem capacitatea sa dezvoltam aceasta forma de invatamant, din ce in ce maim ult. Avem in prezent un numar de peste 20 de cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, prin Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala din Constanta din cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale si, printre altele, ne propunem, ca in anul viitor, sa acreditam un numar de inca 12 ocupatii si calificari noi. Consilierea si orientarea profesionalaa reprezinta un alt domeniu de actiune al companiei, reprezentat de activitati de consiliere vocattionala cu scopul de a fi identificate aptitudinile profesionale ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si stabilirea unui traseu profesional corect al acestora. De asemenea, compania acorda reduceri substantiale pentru categoriile sociale vulnerabile, iar in functtie de cerinte, recomandam absolventi in vederea ocuparii unor locuri de munca in concordanta cu aptitudinile si pregatirea profesionala a acestora.a , MISIUNEA NOASTRA Sa oferim competente la standarde de excelenta nationala si europeana, astfel incat cursantii nostri sa fie bine pregatiti. VIZIUNEA NOASTRA Un sistem performant de formare profesionala care sa faca fata nevoilor de pe piata de munca autohtona si europeana. Constanta, str. Cpt. Petre Romulus, nr. 7 bis, et. 1, cam. 4, (centru, zona Piata Grivitei) Tel. 0241.619.719; luni - vineri, orele 10 - 16 sau whatsap 0730867274. www.rem-hr.ro

Mun.Constanta Servicii
 • Centrul European Pentru Educatie, Cercetare Si Dezvoltare - Sintesis a fost creat din dorinta de a fi un vector de dezvoltare si integrare a proiectelor nationale in spatiul european si a celor europene in cel international. In acest sens, Centrul European acopera cu succes o gama variata de activitati si servicii, in conformitate cu politicile europene, oferind, impreuna cu colaboratorii si partenerii sai, solutii si strategii de implementare personalizate in functie de nevoile clientilor, dar si in dinamica dezvoltarii in concordanta cu tendintele de digitalizare proprii fiecarui domeniu. Astfel, de la campanii si evenimente din sfera culturii antreprenoriale si de afaceri, la cursuri de pregatire profesionala in variate domenii de activitate. Centrul European ofera inclusiv servicii de management pentru campanii de branding si de identitate vizuala, pachete de servicii de consultanta si strategii de lansare de produse pe diferite piete.

Bucuresti Sectorul 1 Servicii
 • Bravory Academy este un centru de formare profesionala ce organizeaza cursuri autorizate de calificare, perfectionare si initiere. Avem o echipa tanara de traineri profesionisti, specializati in Cursuri de Comunicare si Marketing, Cursuri de Business si Management, Cursuri de Beauty, Cursuri de Design, Cursuri de Cooking, Cursuri de Fashion, Cursuri Vizuale si Fotografie, Cursuri de Grafica si Proiectare 3D, Cursuri de Programare IT, workshopusi si seminarii. Alaturi de tine, pentru un viitor mai bun!

Bucuresti Servicii
 • Suntem o scoala de soferi franceza, dar cu conexiuni in intreaga lume. Ajutam pe oricine doreste sa obtina permise de conducere 100% sigure si securizate. Acordam permisele de conducere in 7 zile lucratoare.

Primaverii Servicii
 • Bine ati venit pe pagina cabinetului nostru de psihologie. De 20 de ani ne ocupam cu pasiune si profesionalism de imbunatatirea sanatatii psihicului uman prin cursuri si programe de dezvoltare personala, Life Coach, Psihoterapie, Consiliere, Asistenta psihologica pentru depresie, anxietate, atacuri de panica, dependenta de alcool, dependenta de droguri, adictii si testari psihologice pentru Aviz psihologic permis port arma, letala, ne letale vanatoare, aviz psihologic Obtinere permis de conducere, Aviz psihologic adoptie, aviz psihologic permis Ambarcatiune cu motor si vele, Psihologia Muncii, aviz psihologic integritate, Evaluare clinica Gafts, MMS referat comisie handicap, aviz psihologic soferi profesionisti siguranta circulatiei.

Bucuresti Servicii
 • Centru de invatare limbi straine exclusiv limba germana oferim cursuri de limba germana pentru copii, companii, firme, elevi si studenti la sediul nostru din Bucuresti strada Anton Pann 17 A sector 3 sau la sediul companiilor clientilor nostrii. Afla mai multe despre cursurile de limba germana organizate de noi www.germankulturhaus.ro respectiv pentru copii www.kinderkulturhaus.ro

Bucuresti Servicii
 • Principala preocupare a noastra este fiinta umana. In acest sens prioritatea numarul unu este sanatatea umana. Pentru a putea ajuta oamenii sa ajunga la succes si sa-si maximizeze potentialul este necesar ca acestia sa fie sanatosi. Societatea Fortune Invest International isi propune sa sprijine persoane fizice sau juridice sa isi dezvolte propriile afaceri de succes si sa-si atinga maximul de potential in domeniul lor de activitate. Viziunea companiei este o comunitate globala prospera si sanatoasa. Valorile noastre sunt: 1. Integritatea: facem ceea ce spunem si spunem ceea ce facem 2. Respectul: ne tratam partenerii de afaceri asa cum ne-am dori sa ne trateze si ei 3. Etica muncii: Muncim alaturi de partenerii nostri pana la realizarea scopurilor comune, fara a ne lasa influentati de obstacole. 4. Perseverenta: Ne ridicam de fiecare data indiferent de cate ori ne prabusim si ii ajutam si pe ceilalti sa se ridice - " nu conteaza de cate ori cazi, important este de cate ori te ridici" 5. Altruism: "Poti obtine orice in viata daca ajuti suficient de multi oameni sa obtina ceea ce vor" Zig Ziglar Misiune: Sprijinirea persoanelor fizice si juridice in realizarea scopurilor propuse Scop: Devzoltarea potentialului uman

Domnesti Servicii
 • Estetic Clas Pitesti este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Pitesti este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Pitesti Altul
 • Estetic Clas Oradea este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Oradea este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Oradea Altul
 • Estetic Clas Timisoara este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Timisoara este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Timisoara Servicii
 • Coaching Partners este rezultatul viziunii a patru dintre cei mai buni specialisti in livrarea de programe si cursuri de training si coaching care si-au stabilit ca misiune formarea de profesionisti in domeniul coaching-ului. Coaching Partners concepe si livreaza programe profesioniste de coaching, care sa contribuie la cresterea bunastarii si calitatii vietii, a performantei personale si a organizatiilor. Ce oferim? O cale sigura, rapida si profesionista pentru: - profesionistii care doresc sa-si alinieze performantele organizatiei la nivel de excelenta cu ajutorul tehnicilor, instrumentelor si cele mai bune practici livrate de coachi recunoscuti la nivel international - oricine doreste sa-si dezvolte o cariera in domeniul coaching-ului prin programe certificate de ANC (Asociatia Nationala pentru Certificari) si ICF (International Coaching Federation)

Bucuresti Servicii
 • Intr-o lume in care predomina multilingvismul, cunoasterea unei limbi de circulatie internationala devine o necesitate. Ea va ajuta sa cunoasteti oameni in calatoriile dumneavoastra, sa stabiliti contacte cu oameni de afaceri, sa intelegeti cultura unei tari. Aici, la Lingua Nostra, promovam o lume a multilingvismului si a interculturalitatii prin servicii de calitate: cursuri de limbi straine: engleza, franceza, germana, limba romana pentru straini si servicii de traducere si interpretariat. Toate cursurile noastre sunt organizate in conformitate cu nivelurile Cadrului European Comun de Referinta pentru limbi straine. In cadrul acestor programe de cursuri puteti opta pentru unul din nivelurile: A1 si A2 (elementar), B1 si B2 (utilizator independent), C1 si C2 (utilizator avansat). Ele nu sunt niste simple cursuri de invatare, sunt programe care isi pregatesc cursantii nu numai sa-si insuseasca imba, dar si sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare in limba respectiva. Predarea se face intotdeauna in limba-tinta, folosindu-se metode noi, interactive precum simularea unor situatii reale, jocuri lingvistice, debate-uri, etc.

Cluj-Napoca Servicii
 • SEOmark.ro  -  Agentie de Marketing Online din Bucuresti, specializata in Servicii SEO, Creare Site-uri Optimizate si campanii PPC prin Google si FB Ads Te ajutam sa ajungi cat mai eficient la clientii tai. SEO, Adwords, Facebook, Twitter, E-mail toate sunt canale prin care tu poti ajunge la clientii tai. Noi cream campanii de promovare online, le masuram, le optimizam si avem grija ca mesajul tau sa ajunga cat mai eficient la cati mai multi potentiali clienti. Sau te invatam cum sa iti administrezi singur campaniile, daca te inscrii la cursurile noastre.

Bucuresti Servicii
 • Spanda Project - Spiritualitate & Sanatate Holistica Spanda Project este un proiect spiritual si de dezvoltare personala, care abordeaza Fiinta si Sanatatea intr-un mod holistic. Sanatatea si Vindecarea holistica se adreseaza tuturor dimensiunilor fiintei umane: fizic, psihic, emotional, mental, spiritual, pentru ca a fi sanatos inseamna mai mult decat sa nu fii bolnav. In cadrul proiectului organizam Cursuri de Yoga pentru Incepatori, Cursuri spirituale, Cursuri de dezvoltare personala, Retrageri Spirituale, seminarii si workshop-uri in care evidentiem eficienta extraordinara a Uleiurilor Esentiale Pure cu Grad Terapeutic doTERRA, ca solutii holistice pentru sanatate si vindecare. Fondatori: prof. Dan Oros si Simona Darabant - Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, Traineri autorizati (certificati de Ministerul Educatiei), Profesori Yoga (certificati Yoga Alliance), Traineri Aromatouch (certificati de doTERRA), Aromaterapeuti & Fitoterapeuti (certificati de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei), doTERRA Blue Diamond Wellness Advocates, Fondatori si Proprietari Spanda Project & Spanda Yoga.

Cluj-napoca Altul
 • Scoala noastra de formare profesionala face cursuri de limbi straine si cursuri de calificare in diferite meserii (constructii, sanatate, industrie). Cursurile se bazeaza pe practica, partea de teorie a fost conceputa astfel pt a fi usor accesata de cursant si chiar mai usor memorata de acesta. Octavdelphia Srl priveste indeaproape viitorul absolventului, redirectionandu-l catre un loc de munca.

Timisoara Servicii