Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Sarma - Produse Feroase & Neferoase: 123 companii
 • Firma are ca principal obiect de activitate comercializarea si distribuirea materialelor de constructii, organelor de asamblare si racordare la retele de apa si electricitate. Distribuirea se face gratuit pe raza judetelor Prahova, Dambovita, Buzau, Brasov si Bucuresti.

Ploiesti Distribuitor
 • SIDERCOMIT este agent exclusiv in Romania pentru TREFO S.A. Galati si STEEL-BROKERS Italia, companii din cadrul aceluiasi grup. SIDERCOMIT realizeaza activitati de vanzare si distributie atat pentru marfurile realizate la TREFO S.A., cat si pentru produsele siderurgice din import livrate de producatori internationali prin intermediul STEEL-BROKERS Italia.

Bucuresti Distribuitor
 • Ţelul nostru este satisfacerea cerinţelor în domeniul sortatoarelor şi sitelor industriale precum şi fabricarea şi altor produse la înalt nivel tehnic. Producem şi comercializăm din export produse cum ar fi: - site şi sortatoare, Ciururi - ţesături de sârmă rezistente la acizi şi temperaturi înalte - table perforate şi expandate - ţesături de plastic pe geamuri (împotriva ţânţarilor) - plase de sârmă protecţie împotriva animalelor sălbatice - fâşi de sortatoare din material plastic - benzi transportatoare din plasă de sârmă. Produsele noastre sunt de înaltă calitate tehnică, livrate la timp la preţuri competitive.

Ditrau Producator
 • Societate producatoare de panouri de gard bordurat, plasa sudata si stalpi pentru gard. Panourile pot fi zincate sau vopsite electrostatic, iar dimensiunea sarmei este de 5 mm. Stalpi pentru gard sunt vopsiti electostatic.

Bucuresti Producator
 • Scopul firmei noastre este de a garanta calitatea produselor la un pret accesibil si deasemenea o gama variata de produse. Oferim clientilor la preturi minime materiale de constructii, instalatii sanitare si electrice, metalo-chimice, feronerie. Karra Acl inseamna TOTUL PENTRU CASA TA.

Suceava Distribuitor
 • Depozite de produse metalurgice si materiale de constructii (Iasi 2 depozite, Pascani 1 depozit), distribuitor autorizat Mittal Steel Iasi, Mittal Steeel Roman, Ductil Buzau, Sara Buzau, Laminate Focsani, Laminate Braila, Forja Neptun Campina, Intfor Galati, etc.

Iasi Distribuitor
 • Servicii de reparatii si intretinere utilaje din domeniul sudurii Comercializare instalatii de sudura noi si putin folosite ESAB, LINCOLN, MAHE, CEA, TECNA, FRO. Intretinere instalatii de sudura pe baza de contract.

Pitesti Servicii
 • Importam sarme si toroane pentru precomprimare sau post-tensionare precum si o gama larga de otel de arc de cea mai buna calitate. Totodata oferim si teaca din Germania sau Ungaria pentru grinzi post-comprimate. La capitolul sistemului de post-tensionare oferim servicii complete.

Targu-Mures Producator
 • Comercializam aparate de sudura, taiere si accesorii, cum ar fi: ace curatat duze taiere, adaptor koike, arc-uri blocare, arzatore bir cu accesorii, arzatore taiere, butelii argon, cabluri sudura, cap pistolet wig lung, cap pistolet wig scurt, cap protectie pl. hyp 1000, cap wig 200 PW26, cap wig 200 PW26 ventil, capison pl. abiplast 120, capison pl.m.ice40 204323, capison pl.t.a81, clema contact 200A, cleste portelectrod 400A, cleste unviersal sudor, conector pw1625 3/8 3/8, corp pistolet plasma a140-pf101, creion termic 150 200gr. Cupla bobina 16-25, cupla bb 35-50,cupla bsb 10-25, cupla bsb 35-50, cupla euro radial pw, cupla rapida mama d8, cupla rapida d8 stut, cupla rapida d5 cu stut apa, cupla rapida d8 cu stut, difuzor gaz 0300145 mb501, difuzor gaz ceramic 501, difuzor gaz mb24, difuzor pl.t.a81, difuzor pl.t.pe103 a90,r145, duza contact m6 d0,6. Duza contact m6 d0,8,    duza gaz mig, duza gaz wig, duza incalzire 500l/h acetilen, duza taiere, electrozi craituire, electrozi fonta,    electrozi inox,    electrozi al.ok96, electrozi bz.ok94.25, electrozi wolfram, flanse cupla radiala, esab origoarc, fronius transpocket 1500, furtun gaz, garnitura teflon pt. reductoare, geam protectie plastic, ghidaj izolat, ghidaj teflon, gat pistolet, inel alb wig, inel izolator scurt esab, kit 16mm. Cleste, clema, cuple 4m, lichid antistrop, lichid racire, manusi sudor wig spalt, manusi sudura supraignifugate, masca sudura cristale lichide, miller migmatic 333, maner pistolet, ochelar autogen rabatabil eco, ochelar policarbonat lacatus, opritor flacara, papuc cablu, pasta antistrop, penseta wig, perie inox, pistolet mig, piulita stut oxigen, portduza, portpenseta, protrotectie stropi, reductor presiune, sarma alama, sarma aluminiu, sg2, spray antistrop, stecher cu cp si maner. Sticla filtru, stift contact cupla retractil, stift priza contact cupla euro, subler digital, tarod, teaca cablu wig, trusa sudura-taiere x14 acetil, vergele alama cu borax, vergele inox, etc.

Sibiu Distribuitor
 • Grupul TENZO este cel mai mare STEEL SERVICE CENTER de acest gen din Europa Centrala. Productia si tipul de produse sunt orientate catre piesele debitate (principala noastra activitate), materialele metalurgice (stoc de 19 000 tone) si consumabilele de sudura - sarma de sudura cuprata MIG/MAG, marca proprie BOVAX (www.bovax.ro). Clientii nostrii sunt in general producatorii din industria constructoare de masini si firme de constructii. TENZO este furnizorul companiilor internationale, firmelor mici si mijlocii si micilor afaceristi. Solutile alese sunt gandite special pentru fiecare client. Primele trei fabrici reprezinta in totalitate cea mai mare capacitate de debitare din Europa Centrala. In Pilsen zona de productie a primei fabrici (Z2) se intinde pe o suprafata de 10,000m2 cu un depozit exterior de alti 3,300m2. A doua fabrica (Z3), situata de asemenea in Pilsen, are o suprafata de productie de 7,600m2 in timp ce a treia fabrica (Z4) deschisa in 2005 in Minichovo Hradiste are 3,300m2 din zona magazinelor de desfacere. Anul trecut a mai fost deschisa inca o fabrica in Litovel (Z5). Pentru debitarea si prelucrarea materialelor metalurgice, TENZO are un total de 36 de masini de debitat si 50 de alte utilaje. Tot anul trecut s-a deschis si prima productie din Romania, situata in Cluj-Napoca (R1). In Cluj sunt disponibile 3 masini oxi cu posibilitati de debitare de la 20mm la 380 mm si 2 cu plasma high definition cu capacitate pana la 20mm. Pentru intrebari si oferte va invitam sa contactati echipa noastra de Sales managers.

Bucuresti Import - Export
 • Inca de la infiintare Rebels S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Rebels S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca aparate de sudura, sarma de sudura, electrozi, accesorii pentru sudura (masca, manusi, sorturi). Firma noastra are un personal de 27 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Rebels S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Maticom S.R.L., a fost fondata in 1993 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand 15 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: aparate de sudura import SUA, consumabile, electrozi, sarma de sudura, aparate de sudura electrice. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Maticom S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Trivalent S.R.L este situata in Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de tabla zincata, neagra, sarma, electrozi, scule aschietoare. Compania are un efectiv de 7 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Trivalent S.R.L. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Trivalent S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Ramnicu Valcea Distribuitor
 • Barady Service S.R.L a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Focsani, judetul Vrancea. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de uleiuri minerale, anvelope, electrozi, sarme, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Barady Service S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Barady Service S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Focsani Distribuitor
 • Companie cu capital integral privat. Producator de PRODUSE DIN SARMA - PLASA IMPLETITA pentru gard , CONFECTII METALICE  . In domeniul AUTO -vanzare-montare de PARBRIZE, pentru toate tipurile de autovehicule.

Buzau Producator
 • Suntem o companie localizata in Buzau, judetul Buzau, si infiintata in anul 1993. Firma Arcons 2000 S.R.L. are o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in efectuarea de montaj parbrize si productie fire metalice, sarma. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Arcons 2000 S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Arcons 2000 S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Buzau Servicii
 • Band Metal S.R.L. din Timisoara, judetul Timis pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca, cuie si impletituri de sarma. Firma noastra are un personal de 8 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Producator
 • Inca de la infiintare Aluc Prod Com S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Aluc Prod Com S.R.L produce o gama larga de cuie, plasa de gard, sarma. Firma noastra are o echipa de 50 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Aluc Prod Com S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bailesti Producator
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, infiintata in anul 1999. Compania Lemetal Com Srl. va pune la dispozitie produse metalurgice de inalta calitate: - Tabla: Groasa; Banda si tabla laminate la cald/rece; Banda si tabla zincata; -Tevi: Sudate: rectangulare, rotunde; Tevi fara sudura/laminata la cald; Teava de precizie fara sudura trase la rece; -Oteluri carbon si aliate: Otel rotund; Otel lat; Otel patrat; Otel hexagonal; -Sarma, Electrozi, Sormait. Obiectivul nostru este satisfacerea clientilor nostri la un nivel cA �t mai inalt, de aceea produsele A� �i serviciile noastre ofera cele mai bune combinatii de pret si calitate. Si pentru ca Lemetal Com S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Compania Arcsib S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca arcuri de compresiune, tractiune si torsiune din sarma de 0,3 mm pama la 7 mm. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Arcsib S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Producator