Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Produse & Aliaje din Metale Neferoase - Produse Feroase & Neferoase: 144 companii
 • Metal DM Automotive SRL-D este o echipa specializata in importurile, distributia si servicile destinate metalelor si a materialelor plastice: aluminiu, otel, cupru, alama, bronz, inox, poliamida, polietilena, textolit, sticlotextolit, poliuretan (pur). Metal DM Automotive are ca domeniu de activitate comercializarea materialelor feroase si neferoase,mase plastice, printre care si semifabricate din aluminiu, cupru, alama, inox, bronz, plumb. Firma Metal DM Automotive vine in spijinul clientului cu debitari la dimensiunile solicitate. Profesionalism Scopul nostru este sa gasim solutii de cost eficiente si timpi de reactie cat mai mici pentru fiecare dintre clientii nostri.

Timisoara Distribuitor
 • Firma Design LMT Steel are ca domeniu de activitate vinderea de produse neferoase: aluminiu, cupru, alama, inox. Produsele sunt insotie cu certificate de calitate. Livrarea se face oriunde in tara in regim de curierat.

Timisoara Importator
 • Firma Metal DM Automotive va ofera produsele noastre la cele mai bune preturii. Transport in toata tara 24/48 prin servici de curierat sau masinile noastre. La cererea clientului oferim si debitare (500x500mm;500x1000mm). Avem diferite materiale neferoase si mase plastice.

Timisoara Distribuitor
 • Societatea noastra este specializata in turnatorie piese din aluminiu si aliaje, executam la comanda matrite, experienta de peste 15 ani in domeniu, turnare statica. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Producator
 • Firma noastra se ocupa cu intermedieri marfuri diverse din tari din spatiul fost sovietic, Belarus, Uzbekistan, Turkmenistan, si altele. Comercializam: Ureea 46, complexe potasice, motorina, benzina, kerosen, bitum rutier cald, alte produse de petrochimie.

Bucecea Servicii
 • Firma noastra este o firma de prelucrare a metalelor neferoase. Avand ca activitate de baza prelucrarea deseurilor de zinc. Am dori sa ne extindem activitatea si pe teritoriul Romaniei. Cumparam zinc, minereu de zinc, lingouri de zinc in puritale peste 90%Zn

Budapest Producator
 • Producator aliaj de lipit LP50 - LP60 - preturi fara concurenta! Producem la comanda confectii metalice, fier forjat, porti, garduri, etc. Comercializam o gama variata de produse de uz gospodaresc. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Albesti Distribuitor
 • Compania are ca obiect de activitate productia de utilaje petroliere pentru USA. Materiile prime sunt certificate si sunt fabricate in USA. Vanzarea este organizata in vederea lichidarii stocului ca faza a procesului de lichidare voluntara a companiei.

Campina Servicii
 • Compania a fost înființată în 1951 și a avut inițial ca obiect principal de activitate reparația de tancuri și autotunuri.[6] Ulterior a asimilat în producție și piese componente și subansamble pentru tancuri și autotunuri, precum și un pachet de modernizare a tancului T 55, de proveniență sovietică (până în anii '70 asimilându-se în fabricație piese de schimb pentru tancuri și platforme specifice, în proporție de 80%).[6] După 1970, MFA a declanșat un proces de diversificare a gamei de produse și servicii cu specific militar, trecând la etapa de dezvoltare a producției de mașini de luptă ușoare pe șenile.[6] Astfel, toate mașinile de luptă pe șenile din primele serii aflate în dotarea Armatei Romane sunt fabricate la Mizil.[6]

Mizil Producator
 • Firma noastra este producatoare de de sicrie tabla zincata, scene de spectacole, tribune metalice, instalatii industriale speciale, tehnologizari, intretinere, lucrari de apa canalizare si gaz. Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Blaj Producator
 • Fiko Ltd is an Ukrainian supplier of titanium ingots and titanium rolled materials in form of rolled or forged bars, sheets and plates, tubes and wire/ Also we offer SS sheets covered with decorative TiN coating.

Kiev Producator
 • Rafinaria Steaua Romana, antrepozit fiscal situat in Campina, jud.Prahova, produce si comercializeaza combustibili, uleiuri si parafina, oferind clientilor sai servicii pre si post vanzare care tind sa construiasca relatii comerciale de calitate, bazate pe seriozitate si experienta in domeniul produselor petroliere.

Campina Producator
 • Fabrica de cazane Metal Nef România produce şi comercializează la comanda sau din stoc cazane de ţuică de orice capacitate cu toate accesoriile garanţie 20 ani şi service gratuit. Metal Nef ROMÂNIA este liderul grupului de firme de producţie şi distribuţie de metale neferoase, având experienţă in domeniu încă din anul 1970, marca românească cunoscută prin calitatea produselor şi promtitudinea demonstrată in relaţiile cu clienţii săi. Astăzi este cel mai important producător şi distribuitor de metale neferoase din România.

Sibiu Producator
 • Romplumb ste un important furnizor de soluti tehnologice pentru produse si aliaje din plumb, sub forma de bara, tabla, lingouri, contragreutati, piese turnate, caramizi, aliaj PbSn si Aliaj antifrictiune YSn, bazate pe tehnologi de turnare, extrudare si laminare. Politica Romplumb este de a furniza produse si solutiic cu standard ridicat de calitate pentru a indeplini cerintele cele mai sofisticate ale clientilor nostri. Sortimentul variat de produse acopera un spectru larg de utilizari si aplicari multiple. Garantam cele mai bune preturi pentru urmatoarele produse: lingouri de plumb, tabla de plumb, teava de plumb, sigili de plumb, greutati de plumb, aliaj de lipit lp37-63, staniu Si multe alte produse la comanda, marfa este insotita de certificat de calitate si buletin de analiza spectrala. Produsul poate fi livrat prin delegat sau posta rapida in urmatoarele Judete: Alba, Arges, Arad, Bucuresti, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Braila, Botosani, Brasov, Buzau, Cluj, Calarasi, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Groj, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare,Sibiu, Suceava, Tulcea, Timis, Teleorman, Valcea, Vrancea si Vaslui.

Sibiu Producator
 • Cumparam fier vechi, deseuri neferoase: aluminiu, bronz, cupru, inox, transformatoare, etc. De asemenea, cumparam si utilaje scoase din uz.     Firma asigura trasport peste tot in tara! Plata se face pe loc!

Bolintin Vale Altul
 • Importator direct de ALUMINIU (aliaje diferite) pentru industrie: table plane ori striate,table groase, plăci debitate pentru matriţe, plăci de bază, piese diverse, etc, bare pătrate, dreptunghiulare, rotunde, hexagonale, ţevi şi profile diferite din aluminiu (L, T, U).

Bucuresti Importator
 • Turnam diverse piese din aliaje neferoase (Al, Cu, Zn) prin procedeele: turnare sub presiune, turnare centrifugala si turnare gravitationala in cochile metalice sau amestec de formare. Prelucram prin aschiere diverse piese pe utilaje din urmatoarele categorii: strunguri, freze si masini de prelucrat in coordonate; carcase diverse, capace, coturi, palete, bucsi, etc. Bran Aurel Sorin Tel.: 004 0723573122 www.elprodexcom.ro

Brasov Servicii
 • Handmade este cel mai mare retail dedicat in totalitate doar pentru produsele realizate manual, care se bucura de o prezenta globala in mai multe tari si continente si care are ca activitate gasirea si valorificarea produselor realizate manual si oferirea de suport complet producatorilor de produse realizate manual. HANDMADE contribuie astfel la pastrarea traditiilor si rasplatirea celor care le mentin in viata. Avand o structura transparenta si oferind adevarata valoare partenerilor sai, HANDMADE este intr-o continua crestere, devenind cel mai preferat partener pe plan mondial pentru inceperea afacerii tale in realizarea de produse concepute manual

Craiova Producator
 • Zirom Sa este o societate avand ca obiect principal de activitate producerea titanului si aliajelor de titan. Zirom utilizeaza tehnologii moderne pentru topirea titanului si aliajelor de titan, producand o gama larga de lingouri de titan in conformitate cu standardele internationale de calitate (compozitia chimica a lingourilor respecta cerintele standardelor ASTM, AMS, ISO, etc.)

Giurgiu Producator
 • Suntem producatori de lingouri de plumb, avand sediul in Bucuresti. Colaboram cu mai multe societăți private din Europa si  stam la dispoziția dumnavoastra. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator