Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Fier & Otel - Produse Feroase & Neferoase: 525 companii
 • Tevi si profile formate la rece. Profile parapet tip : semigreu, greu, foarte greu. Ranforsari pentru tamplarie PVC. Capacitati de zincare termica prin imersie. Confectii metalice diverse dupa recomandare INTFOR sau dupa solicitari.

Galati Producator
 • AERIALSERV SRL, import-export, transport, inchirieri utilaje pentru constructii, platforme autoridicatoare.

Rm Valcea Import - Export
 • Distributie produse Mittal Steel, Tehnosteel Lbr, consultanta in domeniul vanzarilor produse siderurgice, financiar, tehnic, intermedieri transporturi, reciclare deseuri metalice, protectia anticoroziva a metalelor.

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Rominko S.A. este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie produse feroase (profile, tabla, materiale de sudura), neferoase , produse chimice, farmaceutice, plastice (polistiren, polietilena, granule). Firma noastra are un personal de 40 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Rominko S.A. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Rominko S.A. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Bucuresti/ atelier deschis nou confectii metalice Crevedia Compania M.O.D. 1998 Serv Construct S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca produse din fier forjat, porti, garduri, balustrade fier forjat, copertine policarbonat, sere si minisere, automatizari porti metalice, grilaje, productie scari metalice, structuri metalice, usi de garaj. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Pagina web: www.servconstruct.ro

Bucuresti Producator
 • Direct Line Inox este unul dintre principalii importatori de semifabricate şi produse industriale din oţel inoxidabil din România. Produsele comercializate de companie sunt destinate tuturor industriilor şi domeniilor importante: industria alimentară, industria chimică şi farmaceutică, a construcţiilor de maşini şi utilaje, instalaţii tehnologice sau confecţii metalice. Ţevi sudate şi fără sudură, ţevi semifabricate (hollow bars), fitinguri pentru instalaţii, pentru industria alimentară sau farmaceutică, table şi rulouri, bare, platbenzi, profile, electrozi şi materiale de sudură sunt ceea ce oferim clienţilor noştri ca produse de stoc sau prin comenzi speciale. Gama de produse din inox - Table şi rulouri cu suprafeţe mate, şlefuite sau lustruite, cu sau fără folie de protecţie. - Table perforate sau table striate pentru scări sau pardosele industriale. - Ţevi sudate longitudinal, de toate diametrele şi grosimile, obţinute prin sudură cu LASER WIG, TIG sau HF. - Ţevi cu secţiunea rectangulară, cu grosimi variate ale pereţilor. - Ţevi cu secţiunea specială: semicerc, oval. - Ţevi semifabricate (hollow bars) şi ţevi trase cu secţiuni şi grosimi ale pereţilor diverse. - Fitinguri pentru instalaţii sau pentru industria alimentară: racorduri, coturi, teuri, reducţii. - Bare laminate la rece sau cald, forjate sau decojite,cu secţiunea circulară, hexagonală sau pătrată. - Platbenzi, profile L, profile U, profile I, profile T. - Electrozi şi materiale de sudură. - Scule şi materiale pentru prelucrarea şi tratarea suprafeţelor: soluţii de decapare, paste de şlefuit, scule abrazive, perii de sârma inox. - Elemente de legătură: şuruburi, piuliţe, şaibe, tije filetate etc. Activitatea de producţie Departamentul de producţie al Direct Line Inox proiectează şi produce: - Instalaţii tehnologice în oţel inoxidabil (pentru industria alimentară, farmaceutică sau alte industrii importante); - Instalaţii tehnologice pentru staţii de epurare şi staţii de tratare; - Rezervoare, recipienţi, mobilier industrial etc.; - Proiecte la comandă, în funcţie de solicitări speciale; - Servicii de debitare profesională cu Laser Bystronic şi maşină de tăiat cu plasmă ESAB. Prin cele patru filiale ale sale, Direct Line Inox are o reţea de distribuţie la nivel naţional şi birouri şi depozite în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 2003, Emaluc S.R.L. este situata in Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate obtinute prin prelucrari prin aschiere, operatiuni de mecanica generala, piese din aluminiu, racorduri, flanse, suduri in aluminiu si otel. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Emaluc S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bistrita Producator
 • Inca de la infiintare Oteluri Pentru Scule S.A. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Oteluri Pentru Scule S.A. va pune la dispozitie produse de calitate obtinute prin forjarea otelurilor pentru scule, piese turnate din oteluri si fonta (turnat in forma fantana tip milano, bare din fonta, roti din otel si fonta). Firma noastra are un personal de 215 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Oteluri Pentru Scule S.A. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Cristuru Secuiesc Producator
 • Costiui S.R.L din Simleu Silvaniei, judetul Salaj pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand 30 angajati, firma noastra efectueaza: prelucrari generale prin aschiere, prelucrari metale din otel. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Costiui S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Simleu Silvaniei Servicii
 • Lera S.R.L. din Dumbrava Rosie, judetul Neamt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 43 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de piese de schimb si accesorii pentru utilaje din industria textila, tubulatura gofrata din aluminiu si inox, confectii metalice, balustrade inox, scari interioare inox, roti dintate, role transportoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Lera S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Principala preocupare a companiei Lera S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Dumbrava Rosie Producator
 • Vic Prodcom S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Alexandria, judetul Teleorman. Compania Vic Prodcom S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca: confectii metalice, productie balustrade, tevi, garduri fier forjat, tinichigerie menajera. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Vic Prodcom S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Alexandria Transportator
 • S.C. Frisomat S.A. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Piatra Neamt, judetul Neamt, cu departamente comerciale la Bucuresti si Cluj Napoca. Prezenta firmei si implicit a marcii FRISOMAT in Romania a adus o imbunatatire semnificativa a ideii de spaţii industriale. FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si construieste cladiri industriale inovative din otel galvanizat, profilat la rece. In calitate de unic fabricant international, Frisomat controleaza intregul proces, etapa cu etapa. De la proiectare si dezvoltare, la productie si transport. Sistemul integrat practicat reprezinta garantia unei lucrari executate exemplar. Astfel, pentru fiecare problema legata de spatiu, noi propunem o solutie eficace, fiabila, estetica si avantajoasa. Pentru ca FRISOMAT este mai mult decat constructor. Asa cum viziunea globala este mai mult decat o privire atot-cuprinzatoare. Este responsabilitate asumata in realizarea proiectului de la un capat la altul: proiectare, productie, montaj. Conceptia, realizarea si finalizarea fiecarei hale se fac in functie de destinatia constructiei. Calitatea dirijata, fiabilitatea produsului, costul, serviciile suplimentare cum ar fi garantia si service-ul postagarantie sunt tot atatea argumente in favoarea unui produs competitiv, apreciat in mod deosebit de beneficiarii nostri, unii dintre acestia aflandu-se la deja o a doua colaborare cu societatea noastra. • 30 ani de experienta • 20.000 de referinte din întreaga lume • Constructii metalice inovative, la dispozitia dumneavoastra !

Piatra Neamt Producator
 • Surub Gevag S.R.L, a fost fondata in 2001 in Targu Mures, judetul Mures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca suruburi, prelucrare materiale metalice pentru productie de organe de asamblare. Firma noastra are un personal de 25 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Producator
 • Proelcons S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Targu Mures, judetul Mures. Compania Proelcons S.R.L. produce o gama larga de confectii metalice, vopsire in camp electrostatic, produse din fier forjat, balustrade, scari metalice. Firma noastra are o echipa de 30 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Proelcons S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 in targu neamt, judetul neamt. Producem o gama larga de confectii din fier forjat de lux si simple: porti, garduri, balustrade, balcoane, arcade de grilaje, copertine, mobilier, elemente ornamentale, porti industriale, sisteme de imprejmuiri, hale si alte structuri metalice, profile amprentate. efectuam automatizari pentru porti si usi de garaj. Nou: confectionam balustrade de lux cu insertii de alama! Producem si DISTRIBUIM o gama larga de ELEMENTE pentru confectii din FIER FORJAT. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate conform standardelor ISO. In firma Arco Trust Andy's S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica, avand ca valoare Fundamentala orientarea catre client. Am reusit sa ne impunem pe piata produselor din fier forjat din zona MOLDOVEI datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati. Prioritatea noastra este satisfactia clientilor! Executam modele deosebite pentru clienti cu pretentii!

Targu Neamt Producator
 • Infiintata in anul 1992, Trandiul S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Stefanesti, judetul Arges. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale feroase si neferoase, organe de masini, piese pentru industria electrotehnica, motoare electrice. Firma noastra are un personal de 38 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Trandiul S.R.L.. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Stefanesti Producator
 • Societatea noastra comercializeaza o gama variata de produse, cum ar fi: - Motoare electrice, noi si s.h.: de la 0.37 - 150kw - Rulmenti : toate cotele - Burghie :diferite dimensiuni - Chei : 60-70-75-90 - Cutite strung : diferite dimensiuni - Electrice : relee, contactori, LFA-uri, etc - Electrozi sudura Supertit fin: 2.5-3.25-5 - Filiere : diferite dimensiuni Freze : diferite dimensiuni - Holsuruburi : toate tipurile si dimensiunile - Mandrine : diferite dimensiuni - Malaxor inox - Motoare + pompa - Reductoare - Suruburi si piulite : toate tipurile si dimensiunile - SDV-uri - Scule aschietoare - Teava : diferite categorii si calitati - Teava inox : 30-40-55-60-80mm - Tarozi : diferite dimensiuni - Vane de fonta,inox,otel : diferite dimensiuni - Utilaje agricole - Utilaje pentru constructii si drumuri si piese de schimb aferente Preturi reduse. Acceptam diferite metode de plata. Oferim livrare pentru cantitati mari. Asteptam comanda dumneavoastra de proba. Va multumim!

Tecuci Distribuitor
 • Inca de la infiintare, firma Axis - Sibiu si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania va pune la dispozitie produse de calitate ca, confectii metalice din fier forjat. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Axis Grup Srl. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. www.axis-sibiu.ro, office@axis-sibiu.ro

Sibiu Producator
 • Avaco S.A. a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania Avaco S.A va pune la dispozitie produse de calitate ca: confectii metalice, garduri, turnuri, tevi, parapeti. Firma noastra are un personal de 100 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Avaco S.A. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Avaco S.A. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Producator
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, infiintata in anul 1999. Compania Lemetal Com Srl. va pune la dispozitie produse metalurgice de inalta calitate: - Tabla: Groasa; Banda si tabla laminate la cald/rece; Banda si tabla zincata; -Tevi: Sudate: rectangulare, rotunde; Tevi fara sudura/laminata la cald; Teava de precizie fara sudura trase la rece; -Oteluri carbon si aliate: Otel rotund; Otel lat; Otel patrat; Otel hexagonal; -Sarma, Electrozi, Sormait. Obiectivul nostru este satisfacerea clientilor nostri la un nivel cA �t mai inalt, de aceea produsele A� �i serviciile noastre ofera cele mai bune combinatii de pret si calitate. Si pentru ca Lemetal Com S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator