Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Ingrijire Personala - Produse Cosmetica &Medicala: 1955 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Compania Sanel S.R.L efectueaza servicii de infrumusetare - coafura, cosmetica, frizerie, manichiura, pedichiura. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Sanel S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Sibiu Servicii
 • Vinninvest, a fost fondata in 2001 in Baia mare, judetul Maramures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Vinninvest este sa efectueaze servicii profesioniste de divertisment si infrumusetare - salon de biliard si centru de estetica corporala, cosmetica, masaje. Compania noastra are un personal de 6 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Vinninvest si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. www.missbeauty.com.ro

Baia Mare Servicii
 • M.D. Studio, a fost fondata in 2004 in Focsani, judetul Vrancea si este o companie recunoscuta pe plan local pentru profesionalismul si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma M.D. Studio este sa efectueaze servicii profesioniste de infrumusetare - manichiura, pedichiura, aplicare unghii artificiale. machiaj profesional. Compania noastra are un personal de 4 angajati. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. M.D. Studio si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Focsani Servicii
 • Sempre S.R.L din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Sempre S.R.L are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de cosmetice, parfumuri, cafea. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sempre S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sempre S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Self Company S.R.L a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Compania noastra distibuie in zona Galati- Tecuci- Focsani -Braila produse de calitate ca: tehnica medicala - comprese, fesi tifon,vata, seringi, ace, branule, miniperfuzoare, tensiometre, termometre, aparate de glicemie si consumabile, aparatura pentru persoanele cu handicap cum ar fi: scaune rulante, bastoane, carje, elevatoare pentru ridicarea si transportul persoanelor in interior, cadre de mers etc; teste de sarcina, teste de ovulatie, teste de menopauza; parafaramaceutice - unguente naturiste, ceaiuri, suplimente nutritive, pudre, alcool sanitar, cosmetice naturiste, solutii farmaceutice (alcool boricat, alcool mentolat, violet degentiat, albastru de metilen, mixtura mentolata etc. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor distribuite de Self Company S.R.L. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Self Company S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Distribuitor
 • Inca de la infiintare Turkrom S.A. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Turkrom S.A. comercializeaza o gama larga de produse cosmetice, detergenti, sapunuri, parfumuri, servetele, creme de pantofi. Firma noastra are o echipa de 48 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Focsani Distribuitor
 • Dentomania S.R.L a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Timisoara, str.Constanta nr.10 (la statia Cluj). Compania Dentomania S.R.L efectueaza servicii medicale de stomatologie - consultatii, tratamente, profilaxie, protetica dentara. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza atit pietei din Romania cit si din UE, lucrarile noastre fiind la standardele UE. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate in tara si in strainatate Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Pentru ca stim cit de importanta este colaborarea dintre cabinet si laborator pentru obtinerea unor rezultate optime, cabinetul stomatologic Dentomania si Laborator Dentar Borzan Florin  au fuzionat ele numindu-se de acum DENTOMANIA. Acum va puteti adresa direct tehnicianului dentar comunicindu-i doleantele dumneavoastra astfel incit lucrarea dumneavoastra sa arate exact asa cum va doriti. Dentomania  este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra e unicul producator din Romania a "Hartiei protectoare pentru WC", produs protejat ca desen industrial la OSIM. Avem clienti din diverse domenii, printre care: turism, alimentatie publica, lanturi de magazine, retele de benzinarii, sedii de firme.

Tg Mures Producator
 • Infiintata in anul 1993, Cynara S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Cynara S.R.L. comercializeaza o gama larga de medicamente, cosmetice, produse parafarmaceutice. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cynara S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Aba-ro S.R.L. este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania Aba-ro S.R.L. produce o gama larga de parfumuri, deodorante, sampoane, geluri de dus, detergenti lichizi. Firma noastra are o echipa de 27 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Producator
 • Tertia Cosmetic S.R.L. din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avem dorinta (si convingerea ca putem) sa ajutam profesionistii sa ridice calitatea serviciilor oferite in salon si imaginea salonului, sa multumeasca tot mai multi consumatori de servicii in salon si prin aceasta sa-si dezvolte afacerile pe baze trainice. Orice oferi trebuie sa indeplineasca serviciul pentru care a fost oferit, intocmai, la timp si de calitatea corespunzatoare pretului cerut. Atat si nimic mai mult!

Oradea Importator
 • Infiintata in anul 2000, C.S.M. General Trading Srl este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, C.S.M. General Trading Srl comercializeaza o gama larga de plante medicinale, produse naturiste, produse din soia, suplimente nutritive, cosmetice. Firma noastra comercializeaza renumitele produse cosmetice de la Marea Moarta, importator unic Beatrice Cosmetics Israel (   www.beatricecosmetics.com ) Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. C.s.m. General Trading S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • Ne-am infiintat in anul 1994. In acest timp am acumulat o bogata experienta in comertul en-gros si en detail de produse textile, incaltaminte si accesorii ale brand-ului MOTOR JEANS. Avem o larga retea de distributie in toata tara atat prin magazinele proprii cat si prin punctele de desfacere ale colaboratorilor nostri. Principiile noastre de lucru in relatiile cu clientii se bazeaza pe corectitudine, promptitudine si loialitate. Din anul 2001 suntem unicul distribuitor al marcii Motor Jeans in Romania. Prin produsele pe care le distribuim avem ca target o gama larga de consumatori incepand de la 14 ani si pana la peste 65 ani, acoperind o varietate de stiluri de la sport, casual, pana la elegant. Ne adresam unui client fidel, cu o personalitate puternica preocupat de imaginea sa si intotdeauna atras si iubitor de nou. Impreuna cu prtenerii nostri promovam un concept, un stil de viata, un alt fel de "a fi". Daca sunteti interesati sa colaboram sau doriti mai multe informatii despre noi accesati sectiunea profil membru.

Constanta Distribuitor
 • Miss Linet S.Alon S.R.L. din Constanta, judetul Constanta pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 1 angajati, Miss Linet S.Alon S.R.L. efectueaza: servicii de infrumusetare - cosmetica, machiaj. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. In cadrul companiei Miss Linet S.Alon S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Miss Linet S.Alon S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Constanta Servicii
 • Anima S.R.L. din Dumbraveni, judetul Sibiu pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: madicamente si cosmetice. Compania are un efectiv de 4 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Anima S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Anima S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Dumbraveni Altul
 • Infiintata in anul 1993, Iona Valdex S.R.L este situata in Iasi, judetul Iasi. Cu un efectiv de 4 angajati, Iona Valdex S.R.L comercializeaza o gama larga de cosmetice, produse de papetarie, hartie, pixuri, creioane, stilouri, caiete, dosare, agrafe, consumabile. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Iona Valdex S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca Iona Valdex S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 2004, Vladony 2004 este situata in Constanta, judetul Constanta. Compania Vladony 2004 va pune la dispozitie servicii de infrumusetare corporala si recuperare, epilari definitive. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Vladony 2004. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Carmen Stil Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Carmen Stil S.R.L va pune la dispozitie servicii de servicii de infrumusetare, coafura, cosmetica, manichiura, pedichiura. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Carmen Stil S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Carmen Stil S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Servicii
 • Suntem o companie localizata in Arad, judetul Arad, si infiintata in anul 1998. Cu o echipa de 16 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de cosmetice - creme, masti, vopsea de par, sampoane, geluri de dus, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Ceea ce isi propune firma Abemar Med Srl este sa ofere produse de calitate ca produse parafarmaceutice naturiste, cosmetice naturiste. Compania noastra are un personal de 7 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Abemar Med S.R.L.este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Abemar Med S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Brasov Producator