Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Ingrijire Personala - Produse Cosmetica &Medicala: 1955 companii
 • Karaver S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Karaver S.R.L. produce o gama larga de produse cosmetice, produse de epilat, import produse Fade Out, creme pentru pigmenti, creme pentru leziuni si pete ale pielii. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Karaver S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie produse cosmetice - crema de fata, crema de corp, pasta de dinti, gel de par, vopsea de par, sampoane, balsam, detergenti de vase, inalbitori. Firma noastra are un personal de 30 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1998, Sevas Prodimpex Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Sevas Prodimpex S.R.L comercializeaza o gama larga de carne, lactate, bauturi alcoolice, racoritoare, conserve, cafea, tigari, cosmetice, detergenti, dulciuri. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sevas Prodimpex S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Ideal Contour S.r.l. va ofera terapii corporale, tratamente faciale, epilare definitiva, fotoregenerare, bronzare organica. Terapii corporale: LipoLaser, LPG Cellu M6 Keymodule2 - masaj endermologic, Dermocell - masaj endermologic, Cavitatie, RadioFrecventa cu Vacuum pulsatoriu si continuu, Presoterapie, Mezoterapie, Electrostimulare, Impachetari corporale pentru slabire rapida, anticelulita si antivergeturi, Ultrasunete, Microdermabraziune corporala lozalizata pentru vergeturi sau totala, Masaj anticelulitic, Masaj de relaxare, Masaj cu Bambus, Masaj terapeutic, Masaj de relaxare cu scoici calde. Tratamente si terapii faciale: Micro-needling, Fotoregenerare SPL, Peeling chimic, Tratament cu oxigen hiperbaric si infuzie de cocktailuri de puritate medicala, Microdermabraziune faciala, Peeling enzimatic, RadioFrecventa cu Vacuum continuu si pulsatoriu, RadioFrecventa fara Vacuum, Ultrasunete, Mezoterapie, Masaj facial manual, Tratament ochi, Tratament buze, Tratament maini. Extensii gene fir cu fir - clasic, 2D, 3D sau Hollywood Look. Epilare definitiva SPL - atat pentru zonele corporale cat si pentru cele faciale. Bronzare organica - pentru tot corpul, sau doar pentru fata, gat si decolteu.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Vital Dent S.R.L este situata in Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse stomatologice, materiale, aparatura si consumabile pentru cabinete stomatologice. Compania are un efectiv de 4 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Vital Dent S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Vital Dent S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bistrita Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Saria Star Club S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste in sala de fitness si infrumusetare corporala - aerobic, masaj, cosmetica, manichiura. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Servicii de frizerie, coafura, cosmetica, manichiura-pedichiura, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, refelexoterapie, electrostimulare, tratamente cosmetice cu produse Dermatec, impachetari cu ciocolata, impachetari cu extract de cafea, sauna.

Bucuresti Servicii
 • Rise International S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Piatra Neamt, judetul Neamt. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: selectie si plasare forta de munca, estetica, cosmetica, endermologie, proelliex. Compania are un efectiv de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Rise International S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei Rise International S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Piatra Neamt Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Rosiori De Vede, judetul Teleorman. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii stomatologice si ingrijire dentara, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Dental - N S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Rosiori De Vede Servicii
 • Edina Beauty Center S.R.L, a fost fondata in 2006 in Cluj Napoca, judetul Cluj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Edina Beauty Center S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de infrumusetare - coafura, cosmetica, manichiura, aerobic, masaj, impachetari. Compania noastra are un personal de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Edina Beauty Center S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Edina Beauty Center S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Cluj Napoca Servicii
 • Sc. Bergstein Import-export S.r.l a fost fondata in 2002 in Baia Mare, judetul Maramures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Baia Mare Import - Export
 • Infiintata in anul 1994, Sublim International S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Timisoara, judetul Timis. Compania Sublim S.R.L. va pune la dispozitie servicii de infrumusetare - coafura, frizerie, manichiura, pedichiura, cosmetica de cea mai buna calitate Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Sublim International S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Farmavis S.R.L din Viseu De Sus, judetul Maramures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 6 angajati, Farmavis S.R.L comercializeaza o gama larga de: medicamente, produse tehnico-medicale (vata, fesi, comprese sterile, seringi), suplimente nutritive, vitamine, ceaiuri, tincturi, siropuri, cereale, geluri dus, sampoane, sapunuri, creme. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Farmavis S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Farmavis S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Viseu De Sus Distribuitor
 • Folosind natura ca sursa a frumusetii si armonie, cosmeticele Attirance combina in peste 400 de produse inovatia si traditia naturii, selectand ingrediente de cea mai buna calitate: plante, extracte flori, uleiuri esentiale, fructe. - produse pentru baie (bile efervescente, lape de baie); - creme si lotiuni pentru corp (unt pentru corp, lapte pentru corp, crema, exfoliatori, creme pentru masaj); - pentru fata: creme, elixiruri, gomaje; - produse naturale pentru copii; - parfumuri, uleiuri esentiale; - sapunuri naturale.

Timisoara Importator
 • Pro Care S.R.L din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de aparate de bronzat profesionale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Pro Care S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targu Mures Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, Visage Style S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Pitesti, judetul Arges. Compania Visage Style S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate precum coafor, estetica faciala, manichiura, pedichiura, estetica corporala. Firma noastra are un personal de 24 angajati. Romania    este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Visage Style S.R.L. a dovedit ca este un partener de afaceri serios. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Pitesti Servicii
 • CLINICA DE CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA: lifting facial; blefaroplastie; rinocorectie; otoplastie; peeling facial; dermabraziune; micsorare si marire de san cu silicon ; liposuctie; abdominoplstie; cura varicelor.

Satu Mare Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Med-estet Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Med-estet S.R.L va pune la dispozitie servicii medicale - stomatologie, implantologie si chirurgie estetica. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In compania Med-estet S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Med-estet S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Black Star S.R.L, a fost fondata in 1993 in Targoviste, judetul Dambovita si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse alimentare si nealimentare, dulciuri, bauturi, cosmetice, detergenti. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Black Star S.R.L. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Black Star S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Targoviste Import - Export
 • Infiintata in anul 1993, Gident S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma Gident S.R.L. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii in laborator de tehnica dentara. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Gident S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Si pentru ca Gident S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Baia Mare Servicii