Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Ingrijire Personala: 136 companii
 • Existenta companiei nationale Infinity este strâns legata de satisfacerea clientilor sai, carora le ofera o gama variata de produse, ce se adreseaza tuturor categoriilor de vârsta. Prin reteaua sa de distributie, care acopera întreg teritoriul României, compania asigura numerosilor clienti servicii prompte si de calitate. În prezent, Infinity este reprezentantul exclusiv pentru România a peste 2000 de produse ale unor firme cu traditie din Italia, Franta, Spania, Suedia, Austria, India.

Ploiesti Distribuitor
 • Ccompanie internationala de produse cosmetice suedeze 100% garantate. Compania Oriflame este una dintre companiile cele mai dinamice din lume, ce dispune de una dintre cele mai largi game de produse pe bază de ingrediente naturale, fără testare pe animale.

Timisoara Distribuitor
 • Firme de cosmetice si non cosmetice ce discounturi de la 15-30% in functie de suma comenzii plasate cu termen de plata de la 14-90 zile: Infinity 15-30% discount, 30-90 zile plata, Faberlic cosmetice cu oxigen 25% pentru comanda minima de 35 Ron (chiar orice alta suma) termen de plata 14 zile + cadouri oferite in produse si comision de recomandare pentru noi inscrisi, Life Care produse bio cu discount pornind de la comenzi minime de 150 Ron, pachet promotional de informare la inscriere, plata pe loc, Metropolitan firma de cosmetice discount fix de 25% pentru comanda de 100 Ron, testere parfum gratuite la prima comanda, plata pe loc.

Slatina Altul
 • Tehnologia laser si IPL a dovedit ca o epilare permanenta este posibila la orice tip de piele. Numarul tratamentelor necesare depinde de tipul de piele si de culoarea firului de par. La fiecare consultatie initiala se va stabili un program de tratament individualizat in care se vor estima numarul de sedinte necesare si ritmul de desfasurare a acestura.

Targu Mures Servicii
 • Firma noastra este o companie care este interesata de binestarea clientilor sai si care are ca slogan binestarea clientilor este binestarea noastra. Zi de zi incercam sa progresam pentru ca serviciile noastre sa fie de cea mai buna calitate.

Braila Servicii
 • Importator si distribuitor cosmetice si parfumuri de firma originale insotite de certificate de originalitate. Toate produsele sunt la jumatate din pretul pietei. Oferim colaborare part-time unor persoane serioase, dinamice, capabile de implicare in munca lor, orientate pe dezvoltarea continua a celor care intra in echipa noastra, indiferent de varsta sau experienta.

Bucuresti Importator
 • Black Sun Solar Studio pt. Intretinere Corporala, Solar, Manichiura extensii din gel, constructie, unghii false, tatuaj cosmetic, tatuaj corporal, hena, masaj, masaj anticeluliti, aroma therapi, remodelare corporala, cosmetica, infra sauna, sauna, produse cosmetice, body painting.

Oradea Altul
 • Firma noastra presteaza servici de intretinere, cu aparate de bronzat profesionale, ultra moderne si protectia pieli, in Timisoara pe Str. Sever Bocu nr. 82, este un salon modern, serviciile sunt de inalta clasa.

Timisoara Servicii
 • Probleme respiratorii, bronsite, rinite, astm bronsic, alergii se pot trata in salina. Acum Salina a ajuns si la Bucuresti. Pentru detalii vizitati www.salina-artificiala.ro. Sunteti responsabili pentru sanatatea dumneavoastra si a copiilor dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Salon de infrumusetare, sub sigla Cristi Pascu, ofera servicii de calitate, la preturi rezonabile. Punctul de lucru se afla intr-un centru de afaceri. Serviciile pe care le oferim sunt: coafor, manichiura pedichiura si pentru anul 2010 dorim sa prestam si servicii de cosmetica.

Bucuresti Servicii
 • Distibutie de cosmetice, parfumuri si suplimenti nutritivi (aloe vera), produse in Germania. Produsele noastre pe baza de aloe au certificate de calitate. Oferim o gama larga de produse cosmetice pe baza de aloe vera, argint, aur si matase etc.

Iasi Altul
 • Firma noastra comercializeaza cantar de uz medical, campuri pentru operatii, folii de incizie, saci colectori, campuri dezinfectie picioare, covoras dezinfectie picioare, servetele impregante cu solutie alcoolica/ nonalcoolica, frigidere medicale, frigider medical, frigider laborator, banci de sange.

Iasi Importator
 • Suntem o companie romaneasca, de distributie suplimente alimentare, produse de igiena personala si curatenie. Portofoliul de produse cuprinde in prezent aproximativ 70 de articole sanatoase pentru intreaga familie.

Bistrita Importator
 • Suntem o societate romana, cu capital integral privat romanesc, infiintata pentru a asigura produse de cea mai inalta calitate pentru o SANATATE MAI BUNA, pornind de la ideea ca meritam tot ce este mai bun pentru sanatatea noastra. Antiperspirant Odaban - solutia discreta si eficienta pentru transpiratia excesiva.

Arad Importator
 • Firma ofera distributie produse de sanatate bio unicat in Romania. Produsele BIO ale companiei sunt aduse in Romania si distribuite la preturi de producator. Vorbim de trei produse: mangosten, noni si maca, care ajuta la sanatatea organismului dar si la vindecarea acestuia.

Timisoara Importator
 • Alsima Srl a fost infintata in anul 2007 si este o societate privata cu sediul in localitatea Talmaciu judetul Sibiu. Domeniul principal de activitate al firmei este importul din GERMANIA a produselor de uz casnic :detergenti si balsam pentru spalat rufe marca NICE, in prezent firma noastra este reprezentantul exclusiv pentru Romania a acestui brand; oferim firmelor de distributie un parteneriat avand ca tinta promovarea produselor marca NICE, pe piata din Romania. Firmele interesate ne pot contacta.

Talmaciu Importator
 • Am inchis o bucata de soare intr-o cutie si ti-l punem tie la dispozitie, l-am eliberat intr-un ambient vesel si l-am lasat sa-si faca de cap. Vino sa te bucuri de el si sa prinzi si tu culoare. La preturi fara concurenta, asistat de personal profesionist, intr-un mediu igienizat, inconjurat de tehnologie de cel mai inalt nivel, te poti relaxa si te poti pregati pentru vara. Soarele e mai aproape de tine ca niciodata.

Timisoara Servicii
 • Domeniul de activitate Compania Vision International People Group este una dintre cele mai mari companii de pe piata mondiala care ofera produse pentru sanatate si longevitate. Misiunea Companiei: Noi facem afaceri sanatoase , adica desigur, de durata, profitabile, bazate pe nevoia principala a omului : sanatatea. Din momentul infiintarii sale, la data de 14 iulie 1996, Compania isi  indreapta in permanenta eforturile spre formarea unei noi culturi a sanatatii ca prioritate absoluta a personalitatii umane si a comunitatii, in general. Aceasta dicteaza orientarea principala a produselor cu care opereaza compania. Produsele Vision sunt realizate in stricta conformitate cu standardele internationale GMP, activitatea este certificata si inregistrata la autoritatile responsabile din toate tarile in care compania isi desfasoara activitatea. Produsele cu insemnul calitatii Vision International People Group sunt promovate pe piata prin metoda de distributie directa prin retea de distribuitori independenti. Aceasta metoda de distributie se numeste Marketing de Retea. Astazi, influenta Marketingului de Retea asupra economiei si societatii depasette limitele simplei satisfaceri a cererii consumatorului. In prezent acesta reprezinta o alternativa interesanta sau o completare extraordinara a activitatii profesionale traditionale, precum si o metoda eficienta de promovare a bunurilor si serviciilor, care este tot mai des utilizata de companiile clasice care tind spre pozitii de lider pe piaat.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma Sun System are gama cea mai larga al aparatelor de bronzat(aparate de bronzat profesionale, aparate de bronzat second hand, solarii verticale, solarii orizontale) din Ungaria! Printre aceste aparate de bronzat secondhand se gasesc aparate profesionale ca: Hapro, Ergoline, Uwe, Soltron, Megasun si altele! Pe langa aparate de bronzat firma Sun System are o larga gama de cosmetice pentru bronzat,de Tuburi UV si de accesorii penru bronzat care va ajuta afacerea sa fie mai deosebita de celelalte!

1186 Budapest Distribuitor
 • Compania noastra se afla in crestere atat ca numar de angajati cat si ca numar de clienti, produsele noastre avand o fiabilitate de peste 92%. Deasemenea calitatea produselor noastre este net superioara comparativ cu alte produse asemanatoare de pe piata romaneasca. Fara tartru, gudron,monoxid de carbon, fara substante cancerigene. www.tigareelectronica.ro. Singura tigara electronica slim.

Bucuresti Importator