Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Accesorii Cosmetice - Ingrijire Personala: 217 companii
 • Firma de distributie produse alimentare, dulciuri, cosmetice, produse industriale, bauturi racoritoare, condimente, conserve. Piata de desfacere pe raza judetelor Alba, Cluj, Sibiu. Firma are un numar de 12 angajati.

Alba Iulia Distribuitor
 • Infiintata in anul 2003, S.C. Razval Co S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Compania S.C. Razval Co S.R.L. va pune la dispozitie servicii de management si consultanta in domeniul comercializarii produselor cosmetice, comert cu parfumuri de dama si barbati, produse de machiaj, creme pentru intretinerea tenului, acesorii bijuterii. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. S.C. Razval Co S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Karaver S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Karaver S.R.L. produce o gama larga de produse cosmetice, produse de epilat, import produse Fade Out, creme pentru pigmenti, creme pentru leziuni si pete ale pielii. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Karaver S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie produse cosmetice - crema de fata, crema de corp, pasta de dinti, gel de par, vopsea de par, sampoane, balsam, detergenti de vase, inalbitori. Firma noastra are un personal de 30 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1998, Sevas Prodimpex Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Sevas Prodimpex S.R.L comercializeaza o gama larga de carne, lactate, bauturi alcoolice, racoritoare, conserve, cafea, tigari, cosmetice, detergenti, dulciuri. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sevas Prodimpex S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Black Star S.R.L, a fost fondata in 1993 in Targoviste, judetul Dambovita si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse alimentare si nealimentare, dulciuri, bauturi, cosmetice, detergenti. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Black Star S.R.L. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Black Star S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Targoviste Import - Export
 • Sempre S.R.L din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Sempre S.R.L are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de cosmetice, parfumuri, cafea. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sempre S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sempre S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Cynara S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Cynara S.R.L. comercializeaza o gama larga de medicamente, cosmetice, produse parafarmaceutice. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cynara S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor
 • Tertia Cosmetic S.R.L. din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avem dorinta (si convingerea ca putem) sa ajutam profesionistii sa ridice calitatea serviciilor oferite in salon si imaginea salonului, sa multumeasca tot mai multi consumatori de servicii in salon si prin aceasta sa-si dezvolte afacerile pe baze trainice. Orice oferi trebuie sa indeplineasca serviciul pentru care a fost oferit, intocmai, la timp si de calitatea corespunzatoare pretului cerut. Atat si nimic mai mult!

Oradea Importator
 • Infiintata in anul 2000, C.S.M. General Trading Srl este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, C.S.M. General Trading Srl comercializeaza o gama larga de plante medicinale, produse naturiste, produse din soia, suplimente nutritive, cosmetice. Firma noastra comercializeaza renumitele produse cosmetice de la Marea Moarta, importator unic Beatrice Cosmetics Israel (   www.beatricecosmetics.com ) Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. C.s.m. General Trading S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Iona Valdex S.R.L este situata in Iasi, judetul Iasi. Cu un efectiv de 4 angajati, Iona Valdex S.R.L comercializeaza o gama larga de cosmetice, produse de papetarie, hartie, pixuri, creioane, stilouri, caiete, dosare, agrafe, consumabile. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Iona Valdex S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca Iona Valdex S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 10 angajati, Taro Distributie S.R.L comercializeaza o gama larga de: cosmetice, detergenti, poduse de curatenie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in anul 1997, Romedical SRL este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse parafarmaceutice - ceiuri, produse pentru copii, cosmetice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Brazi, judetul Prahova. Cu un efectiv de 5 angajati, Alteoma S.R.L comercializeaza o gama larga de: produse farmaceutice, creme, parafaramaceutice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brazi Altul
 • Infiintata in anul 1992, Paracelsus S.R.L. este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de 5 angajati, Paracelsus S.R.L. comercializeaza o gama larga de: produse medicale, medicamente, cosmetice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 5 angajati, Farmimpex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: medicamente si produse cosmetice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor
 • Cosmetic Plant este unul dintre producătorii majori de produse cosmetice din România. Fondată in 1991 cu capital privat autohton la Cluj-Napoca, compania a primit certificarea ISO 9001-2000 in 2004, fapt ce atestă grija pentru calitatea produselor sale. Extractele naturale din gălbenele, muşeţel, salvia, cătină, ceai verde, aloe vera şi măceşe stau la baza produselor comercializate. Inspirată de natură, atentă la calitate şi plină de tenacitate şi hotărâre, Cosmetic Plant va sta mereu alături de clientele sale şi de îngrijirea frumuseţii acestora! Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Producator